»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
48
...
Következő oldal
 
1184.
2008.06.25 20:08

eszembe jutott valami hasznos:

meg lehet oldani, hogy a szerkesztőknél is megjelenjen az adott modul linkje?
Mert így, ha csinálunk egy új modult, belemegyünk, szerkesztjük, s hát mivel a többség egyszerű modullal készíti el a menüjét, így leokézás után ismét meg kell keresni a modulkezelőben a modul linkjét, hogy ki tudjuk linkelni.
Szóval.. valahogy úgy képzelem, hogy két gomb lenne:
Ok: ami eddig is volt, szóval amikor menti és egyből áttölti a lapot
Mentés: ezzel elmenti, amit szerkesztettünk, de nem lép ki, így tudnánk másolni a modul linkjét, ami valahol a szerkesztődoboz mellett, alatt lenne. Vagy a mentés helyett mentés&link lenne a neve, s amikor rákattintunk, elmenti a változtatást és abban a kis ablakban megjelenne a modul url-je.

Remélem érthető :)

 
1183.
2008.06.24 10:48
superuser: rájöttem mi volt a gond a nem elérhető állapotnál nálam xD ugye 2 felhasználónevet használok, az egyik admin, azzal szerkesztem az oldalt, a másik pedig sima felhasználó, amivel válaszolni szoktam fórumba. Na én meg nem elérhetőbe raktam a modult, aztán bejelentkeztem a sima felhasználóval és csodálkoztam miért írja ki xD csak most esett le, hogy az nem admin volt :D
na mindegy =)
és még valami... mondjuk volt arról szó, hogy a képtárnál lesz változás, de azért ezt is megemlíteném. Ugye a modul neve, amit létrehozunk Képtár modul, aztán belemegyünk a szerkesztésbe, és ott is Képtárakat lehet létrehozni. ez így kicsit bonyolult. Jó nekem nem xD De már nem egy kezdőnek kellett elmagyaráznom, hogy hogyan is megy ez. Szerintem pl. ha a Képtár modulban albumokat lehetne létrehozni, akkor kicsit érthetőbb lenne.
 
1182.
2008.06.24 09:23
Adliz: A nem elérhető állapotnál megjelenik az adott modul, csak ha valaki rákattint, akkor láthatja, hogy a szerkesztő nem teszi elérhetővé a tartalmát. A letiltottnál nem jelenik meg a modul egyáltalán. A többire ránézünk.
 
1181.
2008.06.23 14:03

superuser: értem én, és persze még erre is van megoldásom xD mivel ugye végülis sokan becenevet használnak, így csak az alapjána  név alapján lehetne rákeresni az illetőre, amilyen becenevet beállított, márha csinált ilyet. Na, mindegy. Végülis ez nem életbevágó dolog, csak eszembe jutott, s gondoltam leírom még mielőtt elfelejtem.

De inkább mondok mást, ami fontosabb lehet:
Ugye beállítom a modult, hogy csak regisztrált felhasználók lássák. eddig ok, a nem regisnek megjelenik a szöveg, hogy csak regiseknek van. Annyi a bajom ezzel, hogy miért nem jelenik meg a mondatka mellé egy Regisztrálok link.
Meg nem igazán jut el a tudatomig, hogyha "Nem elérhetőbe" rakom a modult (azt hiszem ez a neve a módnak), akkor pl. ha be vagyok jelentkezve a saját oldalamra, ahol én tiltottam le a modul, és rákattintok miért írja ki, hogy a szerkesztő átmenetileg... hát csak tudom, ha már én tiltottam le xD Szóval szerintem, ha már nem erléhetőbe rak az ember egy modult, akkor attól a szerkesztő még láthatná. Meg úgy igazából az se jutott el a tudatomig mi a különbség a letiltott és a nem elérhető között, hisz a lényege ugyanaz :D

 
1180.
2008.06.23 10:45

figi95: Hajjaj, csípj el nekem egy ilyet légyszíves, mert nem találkoztam a jelenséggel!

Adliz: Necces, ugyanis elvileg ilyen adatokat nem adhatunk ki, hiszen a jelszólekérésnél ez nagyon sok problémát felvetne, ha érted hogy értem.

 
1179.
2008.06.23 10:25

Figi: nekem ez bugnak hangzik :P

superuser: nem tudom jó ötlet-e vagy sem: felhasználó keresés. Szóval, mint a portálkereső is, csak itt megkeresném a GP-re regisztrált felhasználók közül X személyt, s az adatainál láthatom, amit mondjuk publikussá tesz, így pl. az oldal címeit is (persze, ha publikusra rakja). Szóval minden adatnál kiválaszthatja, hogy publikus vagy sem.

Ez csak onnan jutott eszembe, hogy ugye van, aki ír az oldalamra, de nem adja meg az oldala címét, vagy pl elfelejti belinkelni a buttont. Aztán, ha aláírja, akkor a neve alapján megkereshetném. Így nem lenne gond a kapcsolattartással. Jó,. oké, nem is biztos, hogy azzal a névvel regisztrált, de azért megpróbálnám :P

 
1178.
2008.06.21 22:47

Őő.. nemtudom, hogy ez bug, vagy ötletadó, de leírom :). Sok oldalon jártam, és furát tapasztaltam. Van olyan, hogy "hány látogató van itt" kód, és azon 1 látogatót jelzett, vagyis én voltam. De a Számláló azt jelezte, hogy 2-en vannak bejelentkezve, vagy nem tudom hányan. Szval a számlálóval kéne szerintem valamit szerkeszteni, vagy javitani. De, ezt sok oldalon lehet tapasztalni :). Én az enyimmel majdnem mindennap tapasztalom...

Na jó, csak ennyi lenne :)

 
1177.
2008.06.21 18:52
ez tökéletes ötlet superuser :) így mindenkinek muszáj lenne megadnia a mailcímét, s aki meg nem vette észre, hogy oda be kell írnia, így biztos észrevenné :)
 
1176.
2008.06.20 14:57
Adliz: Igazából nem tudom, hogy ez csak figyelmetlenség, vagy inkább úgy gondolják, hogy "nem adom meg, ha nem muszáj" (ami persze alapból butaság, hiszen ha valaki választ vár, megadja). Lehet, hogy jobb lenne egy olyan módszer, amivel be lehetne állítani, hogy melyik adat megadása kötelező és melyik nem. Nem?
 
1175.
2008.06.20 11:53
Pedig én úgy érzem, hogy probléma a sorrend. Mióta GP-zek 1 hónap alatt nem 1 olyan üzenetet kapunk, ahol nem adják meg a válaszcímet. Persze ahol már a leírásban is ismét feltüntetem, hogy hát igen ott kellene megadni, akkor már nagyobb részt írják le. Nade akkor úgy tűnik, hogy csak én látom így xD
 
Elöző oldal
...
48
...
Következő oldal