miccmacc11: nem voltam errefelé mostanában, de ahogy visszaolvasgattam néhány napnyi hozzászólást, azt láttam, hogy többen is kérnek szlovákiából kreditet. Namost, eddig akinek kreditgondja volt, azt megoldották, de ahogy látom, most már megy a kéregetés. Aki eddig szivesen adott másnak 20 kreditet, a kéregetésre nem reagál.
Az élet igazságtalanságairól nyithatnánk vitát, mert nekem is van olyan, amit MO-ról nehéz megoldani, de megtaláltam a módját a megoldásnak. Szlovákiában lehet, hogy nincs rózsaszín csekk, de van pénzváltó és akár 200Ft-nyi összeget is be lehet váltani. Akár egy borítékban is elküldheted azt a 200-ast akárkinek, akivel szeretnéd elintéztetni a kreditet.
Szóval ne írj ilyeneket, hogy: ''de mirté nem képes valaki kerditet küldeni???'' talán azért, mert a segítség nem kötelező. A követelőzésre meg a legjobb lelkű ember sem reagál. Ez egy lehetőség itt, sajnos csak MO-ról küldhető SMS, de a végén ott tartunk, hogy elvárjátok, hogy, ha már nekünk ilyen nagy szerencsénk van, akkor kötelező jelleggel küldözgessük a krediteket. Ha nagyon nem jön össze a kreditkérés, akkor próbálkozz itt:
http://www.getaportal.com ingyen van, de, ha extrákat is akarsz, akkor 1-2$-t fizetni kell.
Nem tudom, mit szólnának ők, ha mi odaállnánk dolcsit kunyerálni. Ezen kívül van még egy rakás olyan oldal, ahol ingyen lehet weboldalad, csak össze kell raknod. A Google csak úgy dobálja őket kifele.