»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
466
...
Következő oldal

6419.
2006.04.06 14:50
Sziasztok!!Hogy kell Elkezdeni a portálomat??,LÉci segítsetek!!!!!!

6418.
2006.04.06 13:06

Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Készítettem egy új portált " segítséggel", és az a problémám, hogy időnként eltünnek az ikonik. Mint pl: bemutatkozás ikon, vendégkönyv ikon, és ilyenkor egy kocka jelenik meg egy piros x-el. Miért lehet ez?//gportal.hu/portal/mimicipobolt/

Előre is köszi! szilvia

e-mail:deaszilvia@freemail.hu

6417.
2006.04.05 20:04

Cavyy.

Én ariel válaszában nem találok www.kepfeltoltes.hu ajánlást.
Én ott ezt látom:
Cavyy: ha háttértárat szeretnél a képeidnek, ajánlom a kep.tar.hu.

De segítek:
http://kep.tar.hu/

6416.
2006.04.05 18:57

Köszi Ariel.!
Az előbb rosszul írtam, mert egy 2,1 Mb-os saját készítésű animációt nem enged feltölteni. De animációt mégis hova tölthetnék fel?? Mert a
www.kepfeltoltes.hu-ra stb. csak képet lehet feltölteni. :'( Hmm, mitévő legyek?

6415.
2006.04.05 18:52
miccmacc11: //girland.gportal.hu és a login név: Bettiii  kérd le a jelszót és küldi az emiledre.

Cavyy: ha háttértárat szeretnél a képeidnek, ajánlom a kep.tar.hu -t.

6414.
2006.04.05 18:33

Sziasztok!
A képtár modulba max milyen méretű képet lehet feltölteni? Mert próbáltam egy 2,1 Mb-osat de nem tölti fel, csak úgy csinál.. :D
Ha nem lehet ekkorát feltölteni, akkor nem tudtok egy oldalt, ahova feltölthetném, majd onnan másolnám be a portálomba?  Köszi a segítséget!

6413.
2006.04.05 18:22
Bocss még sem kaptam meg csak azt hittem(Ceresz ne,hogy megint "leszidj")ez méég az elfelejtett jelszom...Nah mind1 ÉS mi a portál cime?

6412.
2006.04.05 18:19
Jah...és megkaptam az e-mail-t!:-)

6411.
2006.04.05 18:17
Oo...igen lány vagyok.Nah asszem ennyi volt a kérdés.köcce :-)))

6410.
2006.04.04 23:55
miccmacc: próbáltam írni egy e-mailt az adatlapodon lévő e-mail címre, de visszadobta a Méler Démon.

Lényeg, hogy átállítottam az említett portálokat a Te e-mail címedre, így majd lekérheted a jelszót. Jó lenne tudni, hogy fiú vagy-e vagy lány, mert az egyik portálcím fiús, a másik lányos. Én gyanítom, hogy lány vagy:) Ha igen, a lányos portál címét beírom ide a fórumba és a felhasználónevet is, nincs más dolgod, mint lekérni a jelszót amit arra az e-mail címre fog kiküldeni a portál, amit a személyes adatlapodon megadtál.

Tudnod kell, hogy a portált csak azon a felhasználónéven tudod majd szerkeszteni, amivel az regisztrálva lett. Ugyanaz a felhasználónév fog megjelenni, ha írsz az oldaladon a fórumba. Ha ez nem tetszik, akkor regisztrálj saját portálodon, mint egyszerű felhasználó és amikor nem akarod szerkeszteni a portált, csak válaszolni a fórumodban a hozzászólásokra, akkor csak simán felhasználóként jelentkezz be és akkor az általad regisztrált felhasználónév jelenik meg.

Ha esetleg nem fog tetszeni az oldal neve, vagy elérési útvonala, tudom ajánlani a http://www.try.hu  oldalt, ahol regisztrálhatsz magadnak egy Neked tetsző domaint, amit megadhatsz a barátaidnak és azon keresztül fognak eljutni ide a G-Portálos oldaladra. Ha bármi egyébben tudok segíteni, csak írj egy e-mailt oda, ahová Ceresz mondta:)

Ceresz, éppen egy pocsék estém volt, de ahogy olvastam a kicsit (nagyon?) türelmevesztett hozzászólásodat és rendesen röhögőgörcsöt kaptam. Köszi szépen, éppen nagyon rám fért:)))

Elöző oldal
...
466
...
Következő oldal