miccmacc: próbáltam írni egy e-mailt az adatlapodon lévő e-mail címre, de visszadobta a Méler Démon.
Lényeg, hogy átállítottam az említett portálokat a Te e-mail címedre, így majd lekérheted a jelszót. Jó lenne tudni, hogy fiú vagy-e vagy lány, mert az egyik portálcím fiús, a másik lányos. Én gyanítom, hogy lány vagy:) Ha igen, a lányos portál címét beírom ide a fórumba és a felhasználónevet is, nincs más dolgod, mint lekérni a jelszót amit arra az e-mail címre fog kiküldeni a portál, amit a személyes adatlapodon megadtál.
Tudnod kell, hogy a portált csak azon a felhasználónéven tudod majd szerkeszteni, amivel az regisztrálva lett. Ugyanaz a felhasználónév fog megjelenni, ha írsz az oldaladon a fórumba. Ha ez nem tetszik, akkor regisztrálj saját portálodon, mint egyszerű felhasználó és amikor nem akarod szerkeszteni a portált, csak válaszolni a fórumodban a hozzászólásokra, akkor csak simán felhasználóként jelentkezz be és akkor az általad regisztrált felhasználónév jelenik meg.
Ha esetleg nem fog tetszeni az oldal neve, vagy elérési útvonala, tudom ajánlani a
http://www.try.hu oldalt, ahol regisztrálhatsz magadnak egy Neked tetsző domaint, amit megadhatsz a barátaidnak és azon keresztül fognak eljutni ide a G-Portálos oldaladra. Ha bármi egyébben tudok segíteni, csak írj egy e-mailt oda, ahová Ceresz mondta:)
Ceresz, éppen egy pocsék estém volt, de ahogy olvastam a kicsit (nagyon?) türelmevesztett hozzászólásodat és rendesen röhögőgörcsöt kaptam. Köszi szépen, éppen nagyon rám fért:)))