»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
462
...
Következő oldal

6459.
2006.04.13 19:39

Sziasztok

Hogy lehet valakit társszerkesztőnek felvenni??

2-en csinálnánk az oldalt

6458.
2006.04.13 17:31

Sziasztok csak annyit szeretnék meg kérdezni, hogy kell videot felrakni egy portálra?Mert sok pl. ilyen britney fanklubbos oldalon látok videokat amiket le is lehet tölteni,de  vannak oylanok is amit csak meglehet nézni!Na szal ,hogy ezeket ,hogy kell felrakni?

PLS segítsetek!Előre is köszi!

Sziasztook:Globe

6457.
2006.04.12 19:54
Kössz!!!!!!!!

2006.04.12 17:36
Gabesz egyszeri bruttó 200 Ft.

6455.
2006.04.12 16:34

Mennyibe fog nekem a portálkészítés kerülni????????

6454.
2006.04.12 10:27

naon, de naon köszi!...életem mentetted meg!...najó azt azért nem, de télleg köszönöm! :)

noy

2006.04.12 09:55
Noyszi javitva...es igen, jol mondtak, ha videokat akarsz feltolteni, tenyleg egy webtarhely kell, es igen, megegy, mert a G-Portalon egyenlore nincs ilyen lehetoseg. Ezt csak azert mondom, mert olvastam a fooldalad.

6452.
2006.04.12 09:08

hello!...tehát...tudom, hogy mindenki figyelmeztetett arra, hogy ha különböző kódokkal túlterhelem az oldalt, akkor ott komoly problémák léphetnek fel...de én csak azt a szerencsétlen "egeret" akartam megváltoztatni, most meg nincs meg az oldalam fele...elég ideges vaok, és azért szeretném valaki segítségét kérni, bár tuom, ho én voltam a hülye...de azért please!!!

a mail, ha valaki ide szeretne reagálni: nojszi@citromail.hu

noy

2006.04.12 08:06

Ildo felteszek par kerdest, mert ezzel az "de igen, de nem" vitaval nem fogunk elobbre jutni:

- Elofizettel-e webhostingra az E-Planetnel?

ha nem, akkor hibas az wpn link amit hasznalsz, mert az ingyenes szolgaltatasuknal a kiterjesztes fpn, a webhostingosok kapjak a wpn-t . Ha elofizettel, akkor ezt kipipalhatjuk.

- Raktal fel a tarhelyre egy index.html, vagy egy index.php fajlt?

ugyanis ugy latom, hogy e nelkul nem mukodnek naluk a dolgok, mivel ezzel probaljak kikuszobolni, hogy fajlok tarolasara hasznaljak oket. Te viszont ildo.wpn.hu hivatkozast hasznalsz a linkjeidben, es ha beirod a bongeszobe, nincs ilyen oldal.

- Az ftp-re feltolteskor ugye nem a tmp mappaba raktad be a fajlokat?

Ha abba a mappaba toltotted fel, akkor sem mukodik.

Mint latod jol mondtuk, valamit nem jol csinalsz a tarhelyeden
Teszteles keppen regisztraltam naluk egy ingyenes tarhelyet, feltoltottem egy index.html fajlt, es a Skype-ot, es siman elerheto:

http://gportal.fpn.hu/SkypeSetup-Beta.exe

6450.
2006.04.11 23:06

ildo5.

Pedig tuti el van linkelve.
Látni kellene, és élből megmondanánk, hogy mi a hiba.

Elöző oldal
...
462
...
Következő oldal