»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
47
...
Következő oldal
 
1194.
2008.07.03 17:49

Adliz:, Tomcat94, figi95: Holnap rákérdezek a képtáras problémára, hogy mitől lehet lassú. Valójában én is tapasztaltam ezt, tehát több száz kép esetén meg tudom érteni a problémát.

"ha valaki elkezdené a menüpontjait észttül írni"
ezt először úgy olvastam, hogy:
ha valaki elkezdené a menüpontjait ésszel írni :)

 
1193.
2008.07.03 10:58

úú, levagyok maradva xD

Na, a képtárral kapcsolatban 100% -ig igaza van Adliznak, mert multkor 2025 kis buttonokat töltöttem fel és hát... még a pékhez is lett volna időm kimenni xD Én nem nagyon az a tipus vagyok, aki a legnagyobb nyuzsgiben tölti fel a képeket.. :)

Erről a nyelves dologról meg annyit, hogy nem hinném, hogy 3000-4000 külföldi csinálna itt a gp-n oldalt :). No, meg annyiban jó, hogy ha valaki szeretne jól angolt tanulni, annak meglenne a lehetősége :).

 
1192.
2008.07.02 09:11

Ez igaz, tényleg nagyon lassan tölti föl a képeket. Ez plána akkor rossz, amikor 30-40 nagy méretű képet töltenék föl.

Adliz: kösz az ötletet, holnaptól észtül írok! vagy inkább busmanúl? ezen még gondolkozom :D

 
1191.
2008.07.02 08:08

na.. még valami a galéria vs. képtár dologgal kapcsolatban:
hiába a sok jó új ötlet, ha a feltöltés évekig tart. Úgy tudom, hogy az új rendszerrel új szerveretek is lett, ahhozképest már kora reggel a hajam tépem, hogy 180 kb feltöltése majd 12 percig tart... ilyen 0,08-0,09 kb/sec-el megy fel. Még azt se mondhatom, hogy ilyenkor szerkeszti a legtöbb emberke az oldalát, ezért nagyon le lehettek terhelve. Más tárhelyre ilyen méretű anyagot pár másodperc alatt fel tud rakni az ember. S hát ugye többségben nem pár kb dolgot töltünk fel, hanem megákról van szó, és az ember évekig ül a gép előtt, hogy feltöltődjön, arról nem beszélve, hogy azon aggódunk le ne dobjon közben, mert akkor hiába vártunk.

Várható ez ügyben valami javulás?

Amúgy... nem értem a feltöltésnél miért azt írja, hogy "Eltelt idő", amikor visszaszámol, tehát az a "Hátralévő idő" lenne.

tomcat: persze elterjedt, csak itt gp-n minden a divatról szól xD ha valaki elkezdené a menüpontjait észttül írni, pár héten belül minden 2. szerkesztő tudna pár szót észttül és így írna xD

 
1190.
2008.07.01 21:27

Hehe Adliz, köszi hogy megkérdezted :D

Támogatom a nyelvválasztós ötletet. Én is németül tudok inkább, de az angol az elterjedtebb nyelv igazából.

 
1189.
2008.07.01 09:52
Adliz: Egyelőre az angol készülget, úgyhogy a némettel nem tudom mi lesz, viszont nem kizárt, hogy lesz majd. Én már annak is örülnék, ha az angol élesben futna. :) Neked is köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat, mert ezeket simán fel lehet használni az ügy érdekében. G-Portál pedig valóban 2003 február környékén szabadult élesbe. :)
 
1188.
2008.06.30 19:13

Ez szerintem is jó ötlet. superuser! egy kis érv, amit még felhozhatsz hozzá:
ahogy ugyebár nézegetem a GP-s oldalakat, észrevettem, hogyvalóban egyre több külföldi ír a chatekbe is akára. Persze ezeknek az angol dícséreteknek egy része lehet kamu is (ilyenek a gyerekek), nade mostanában egyre több helyen látta, hogy belinkelte a külföldi az oldalát a véleménye mellé, megnéztem az adott oldalt és hát igen, írt oda a GP-s oldal tulaja, ezért nézte meg a külföldi a portálját. Tehát egyre több GP-s keresi a külföldi kapcsolatokat, sőt, akik kicsit jobban értenek az angolhoz, azok cseréket is kérnek, és kapnak is ilyen lehetőséget.
Gondoltam leírom mit tapasztaltam ezzel kapcsolatban :)

Amúgy, ha már itt tartunk...csak angolra van lehetőség? mert ugye a 2 fő nyelv az angol és német. Jómagam németül tudok, az angol tudásom az annyi, ami neten ragadt rám xD szóval, mivel nem csak én vagyok egyedül németes GP-n, így gondolom nem csak én teremtenék kapcsolatot német lapokkal, szóval másoknak is hasznos lenne.

S van egy kérdésem, nem tudtam hol tegyem fel, de ha már ide úgyis írtam, itt megkérdezem: mióta létezik GP? azt látom, hogy 2003.02.-kor lett az első fórum topik megnyitva, de ez nem biztos, hogy a nyitást is jelenti :D

 
1187.
2008.06.30 17:33
ksunyz: Köszi, hogy felvetetted az ötletet, ahogy már régebben mások is, így effektívebb, hiszen látszik, hogy valóban lenne erre igény. Igazság szerint már régebben elő akartunk ezzel rukkolni, csak ugye nem jött össze. Én mindenképpen támogatom, és hajtom.
 
1186.
2008.06.30 15:35

Sziasztok!

Szóval nagyon sok ismerősöm gportal-os oldalánál felvetült az (és így az enyémnél is), hogy a nem magyar felhasználók nem tudnak rá regisztrálni. Tudom ez egy magyar portál...de ha megnézünk például egy külföldi oldalt akkor ott átlehet állítani álltalában az adott nyelvezetet minimum angolra! És ezt szeretném énis kérni,hogy legalább a reigsztrációnál meglehessen a nyelv változtatást oldani. Kattitntással lehetne például választani hogy magyar legyen-e vagy angol. Szerintem nagyon sokaknak seggítene ez,és nem kellenne mindenkinek hatszázszor leírni hogy pontosan mit is csináljon ahoz,hogy sikeresen regisztrálni tudjon.

Aztán persze akinek nem tetszik az ötlet az kövezhet engem érte...de ha ilyen probléma merül fel nálluk akkor ne felejtsék el hogy én megpróbáltam. :D 

 
1185.
2008.06.26 11:07
Adliz: A képtárral kacsolatban hirtelen nem tudok mit mondani, de az biztos, hogy átláthatóbb lesz. A link gombra pedig rákérdezek, ki milyen ötletnek tartja, és hogyan lehetne megkönnyíteni ezzel a szerkesztést.
 
Elöző oldal
...
47
...
Következő oldal