Mona83:Nagyon de nagyon de nagyon hálás vagyok, hogy meg lett csinálva! Nagyon köszönöm! Annyira örülök neki!Nagyon sok munkám benne van a portál építésében!Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!
Helló! Segítenétek nekem? Nem vagyok kezdő, de egy alapvető dologra még mindíg nem jöttem rá!!...hogy lehet olyat csinálni, hogy a link menüben legyen menüpontként? De úgy, hogy ne linkcsportban legyen, hanem a menüpontra kattintva rögtön megnyíljon az adott oldal új ablakban! Hogy lehetséges ez, mert nem tudok rájönni! Köszi szépen ha segítetek!! :D Üdv: Cseszter
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Az oldalamon a Link-kezelés menüpont nem működik. Hiába írom be a létrehozandó linket, semmit nem reagál rá. Egy másik oldalon már sikerült megcsinálni, ezért nem értem mi lehet a probléma. Köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Sziasztok! Hogy lehet fórumot csinálni! De nem menüpontnak!!!! Hanem külön! Hogy lehet olyat csinálni amibe a menüpontok vannak??? Léci segítsetek mert én még kezdő vagyok ebben és sokmindent nem értek!
zsuca9911: nem itt kell belépned, hanem beírod a böngésződ ablakába a saját oldalad címét, nyomsz egy entert, bejön az oldalad, és ott lépj be, és már meg is lesz a root menüd.