Sziasztok! egy kezdő várja egy hozzáértőbb segítségét!
xara webstyle-al szerkesztettem navbar-t,szóval egy négy pontos menüt.A szerkesztés befejeztével természetesen elmentettem a tetszőleges
helyre,és gondoltam utána beillesztem a gportálos oldalamba a kódot vagy a képet,de sajnos egyik sem jött össze.
Mozillával a mentés után a mentés helyén lett vagy 4 html doc,+ 1 javascript fájl,próbáltam beilleszteni a JS kódot de nem volt jó,aztán a 8
html doc valamelyikét (de azt sem tudom melyiket kéne,mert 4 különböző nézet a menüről)az sem lett jó,aztán próbáltam képként feltölteni a képtáramba
és onnan illesztgetni de az sem lett jó.
Utána töröltem a firefoxot,csak explorerrel dolgoztam,na ott már a xarában történő szerk. majd mentés után már nem lett csak 4 de az is HTML doc.
Az volna a kérdésem,hogy most mit kell tennem ezzel a 4 html doc-al ,hogy a menüm összeálljon a portálomon,mert itt is
próbáltam kódot illeszteni,de itt is a kérdés,hogy melyiket mert mind a 4 kell.
Talán az elmentés után meg kellene nyitni valamilyen HTML editorban és innen feltölteni,vagy még a webstyle-ban van
egy olyan lehetőség a menüpont mellett van url,esetleg ide kellene beírnom a gportalos helyét és feltöltődne?
a segítséget előre is köszönöm üdv R e-mail:gojo@freemail.hu
|