»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
427
...
Következő oldal

6809.
2006.06.17 21:48

Tehát én ezzel azt akarom mondani,hogy el kellene tiltani a javascript kódokat a G-portálokról,vagyis ezt a funkciót:<>
És helyébe el lehetne érni a G-portálokon is,és nem is kéne másolgatni,és nem lassulna az oldal.Tehát ezeket a kódokat bekéne tenni a G-portál ROOT menübe és onnan el lehetne érni!Persze,ha többet kéne fizetni érte azt se bánnám.

6808.
2006.06.17 21:39

zsembecske moderator:Ok!A Warezra nem gondoltam.Amit előbb mondott Tiger07,az is tökéletes megoldás.Mert én már tapasztaltam azt is,hogy lassulnak az oldalak a javascript kódoktól.Ezért nem használok én se kódokat....
Sokan is elrontják,és tönkre teszik a G-portálokat!Én is voltam már ilyen helyzetbe,de szerencsére megoldottam a helyzetet.A Firefox böngésző megadta a jó módját annak,hogy hogyan kell eltüntetni a G-portálomból a javascript kódot.

6807.
2006.06.16 16:56

xaxaxa: A portálodon, az extrák menüpontban a banner mentesítésnél.

6806.
2006.06.16 16:55
Hogyan lehet eltűntetni a honlap tetjén lévő G-Portálos képeket?

6805.
2006.06.16 13:01

Ez nem olyan lényeges csak gondoltam leírom.

Az, hogy a stílus az mindíg ugyan olyan csak a színeket lehet változtatni. Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne csak ez legyen?

Mert mondjuk meg lehet változtatni csak akkor kellenek a kódok amik meg lelassítják az oldalt. Nem muszály erre válaszolni csak leírtam :)

2006.06.16 10:17
845 - a fórumokba beilleszthető szmájlit van értelme átgondolni

- a második ötlet azért nem jó, mert akkora warez szaga van, mint egy ház

Ettől függetlenül ha eszedbe jut olyan fejlesztés, ami előbbre viszi a portált, ezentúl is írd le, hátha valami ütős jut az eszedbe

6803.
2006.06.15 18:09
Szívesen! Már meg van oldva amúgy a problémám, de most meg nagyot szívtam, na, mind1!:)

6802.
2006.06.15 17:25

Sziasztok!
Gondoltam pár ötletre...
PL:A fórumom lehet írkálni,ez nagyon jó,de kéne olyat készíteni,hogy legyenek a fórumon emotikumok!
Ez nagyon jól lenne,igaz meglehet azt is csinálni,hogy másolom a emotikumot,de ezt sokan nem tudják!Jó lenne,ha ezt megterveznétek.

A másik ötletem,hogy vannak olyan emberek,hogy csak másolják fel az oldalukra a sok zenét,és a sok filmet meg játékot és stb.
És még lassítja az oldalukat.De jó ötletnek tűnne az,ha nem kéne feltölteni ezeket az anyagokat(sokan nem is tudják),hanem lenne olyan funkció amivel a bejelölt játékot vagy filmet vagy zenét...be tudná másolni egy különmodulba.Úgy mint ha feltöltötték volna.

Immárom tökéletes lenne!
Szerintetek?

6801.
2006.06.15 13:46
Köszi Vera1234! Sajnos én nem tudok neked segíteni. Bocsi!

6800.
2006.06.15 13:35

ANITA04!

Menj be az 1xű modulba! -> Nyiss 1 új ablakot! -> Keresd meg azt a képet, amit be akarsz tenni! -> Jelöld ki! -> Nyomd le a Ctrl és a C billentyákombinációt! -> Menj vissza az 1xű modulba! -> Nyomd le a Ctrl és a V bill.kombinációt! -> Bent van a kép!

(De érdemes azt a képet, amit be akarsz tenni 1 Képtár modulba betenni, mivel ha más oldalról másolod és onnan leszedi a szerk., egy piros x fog megjelenni!:))

ui.: NEKEM IS SEGÍTSETEK MÁÁÁ!!!!

Elöző oldal
...
427
...
Következő oldal