nyah, reagálok 1-2 dologra - úgyis "beszélhetnékem" van-
Tokiogirls1993:
Csinálsz egy egyszerű menüt, annak a szerkesztőjébe belépsz és <> erre rákattintasz, ez a kódok beillesztésének a helye, szal ide berakod a kódodat :) ha érdekel, hogy sikerült-e, kattints ismét <> erre, és láthatod, végül okézd le, és már is működik, amit szeretnél!
Bestiak:
beilleszted a képet ahova szeretnéd, majd abban a szerkesztőben rákattintasz arra az ikonra, ami a sorelválasztó és a kép beillesztés között van /neve: Insert Web Link/ Itt az URL részre beírod az oldalad címét pontosan, és ok, végül még egy ok, és már kész is!
kisnuni: /micsoda név :D nah szal../
ilyen kérdésre nem rég válaszolt "haladó"! :)
de azért én is leírom:
"zeneletöltő menüt" abban az értelemben, ahogyan /sztem/ te gondoltad, sehogy sem lehet. De! Egy linkek modult kell csinálnod, és a link-kezelőben a megfelelő címeket beírod. Persze előtte keresned kell olyan oldalakat, ahonnan lehet zenét letölteni. Ha találtál megfelelő zenét, jobb klikk rá> tulajdonságok és ott lesz a cím [URL] ezt a címet bemásolod ( ctrl+c -> ctr+v ) a linkkezelőbe http:// nélkül, mert az már adot! Bár, ha már raktál más linkeket ki, akkor ezt tudod, sebaj :]
Remélem azért segítettem valakinek valamit :) Bár sztem ezekre a kérdésekre sok portálépítő oldalon megvan a válasz!
by, Zilda, alias Kici