»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
406
...
Következő oldal

7019.
2006.07.23 15:50
hol vannak a reklámvideók? hogy tegyem be őket? beálítotttam de nem jelenik meg! mit csináljak?

7018.
2006.07.23 14:20
Ildiko: megnéztem ezt a szoftver és ennek közze nincs a flash készitéshez hanem képeket tehetünk be a progi lekreálja hogy egymás után jöjjenek elö.Azt ajánlom szedjél le vmi olyan flash készitö programot amiben van ilyen funkció,de legjobb lenne a macromedia flash mx csak az már más tészta hogy abban eltudnád e késziteni.

7017.
2006.07.23 09:03

possitano.

Ezt a kódot tedd be, ez megsokszorosítja a betett háttérképet.

<SCRIPT language=JavaScript1.2>
if (document.all)
document.body.style.cssText="background:url(http://www.grsites.com/textures/dblue/dblue208.jpg) repeat no-fixed"
</SCRIPT>

Csak a kép URL-címét kell lecserélned sajátra.
( és tényleg nem érteni, mit akarsz, mert most meg átlátszóságról beszél, mikor ezelött a háttérkép megsokszorsítása volt a kívánságod )

7016.
2006.07.23 00:03
cocobanana köszi a segítséget. Én készítettem egy egyszerű AnvSoft Flash Slide Show Maker-rel, és ott nics link lehetőség. Úgyhogy ezekszerint más progival kell csinálnom. -:((((

7015.
2006.07.22 23:41

Ildiko: Kicsit félreértettél. Én azt mondtam, hogy maga a flashben kell megadni a linket és nem a gportalon.Na most, akkor te elvileg vmivel elkészitted azt a swf fájlt,pl: marcomedia flash mxben és ott adod meg neki a linket.Ha pedig nem te készitted el az swf fájlt akkor az ciki mert akkor nehezen adsz neki útvonalat.

7014.
2006.07.22 23:33
hello mindenkinek!!! Nem tudjátok véletlen hogy lehet zenéket feltőlteni a honnlapra??? Várom a válaszokat!! Előre is Köszi!!! na csá!!

7013.
2006.07.22 23:24

cocobanana köszi, de nekem pill. ilyen html kódom van:

<embed src=" http://NEV.swf " quality="high" width="128" height="128" align="middle" allowscriptaccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash"/></embed>

Itt hova kell írni és mit?

Köszi

7012.
2006.07.22 20:20
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!Nos,betelt a tárhelyem és ezért letöltöttem egy www.kepfeltoltes.hu scriptet.Csak az a baj,hogy nem nagyon tudom hogy hogyan töltsem fel a képeimet.Légyszi valaki segítsen!Előre is köszi!

7011.
2006.07.22 19:08
Ja még annyit, igen kipróbáltam, máshol megsokszorozza.

7010.
2006.07.22 19:06

Haladó!  Amit te mondasz, az rendben van, más oldalak mögé be tudom tenni simán...., ezt írtam is......, és azt is írtam, hogy van hozzá kódom,.... tehát nem kell megkeresned..... a mikéntje, technikája kellene.
Nekem mondjuk a Lila tetszik, tetszenek a menü formái színe stb., vagy a Baba nevűnek is, csak példát mondtam...... És ezért szeretném ide tenni a hátteret, hogy átlátszó legyen, érted?

Mondjuk, ha azt szeretném, hogy csak az úgynevezett tapétára teszem a menüimet.....Tehát ezt nem tudom. ....azt hogy csináljam....
Nem egyet látok a gportálon......, sőt majdnem mindegyik át van variálva..... és nem  szerkesztett, programmal írt oldalra gondolok, kezdő vagyok, még sokat vacakolok mindennel....
Szóval átlátszó oldalt szeretnék és itt a kód amivel kísérleteztem, amit kaptam, de nem akarja csinálni a gépem.....és ebbe tettem az általam tetsző hátteret.

<SCRIPT language=JavaScript1.2>
if (document.all)
document.body.style.cssText="background: url(
http://...) no-repeat fixed center center"
</SCRIPT>

Nem értem, hogy nem érti senki?  Segítsen nekem valaki. A segítség oldalak szabadságon vannak, nem válaszolnak a kérdésemre.

Elöző oldal
...
406
...
Következő oldal