Haladó! Amit te mondasz, az rendben van, más oldalak mögé be tudom tenni simán...., ezt írtam is......, és azt is írtam, hogy van hozzá kódom,.... tehát nem kell megkeresned..... a mikéntje, technikája kellene.
Nekem mondjuk a Lila tetszik, tetszenek a menü formái színe stb., vagy a Baba nevűnek is, csak példát mondtam...... És ezért szeretném ide tenni a hátteret, hogy átlátszó legyen, érted?
Mondjuk, ha azt szeretném, hogy csak az úgynevezett tapétára teszem a menüimet.....Tehát ezt nem tudom. ....azt hogy csináljam....
Nem egyet látok a gportálon......, sőt majdnem mindegyik át van variálva..... és nem szerkesztett, programmal írt oldalra gondolok, kezdő vagyok, még sokat vacakolok mindennel....
Szóval átlátszó oldalt szeretnék és itt a kód amivel kísérleteztem, amit kaptam, de nem akarja csinálni a gépem.....és ebbe tettem az általam tetsző hátteret.
<SCRIPT language=JavaScript1.2>
if (document.all)
document.body.style.cssText="background: url(http://...) no-repeat fixed center center"
</SCRIPT>
Nem értem, hogy nem érti senki? Segítsen nekem valaki. A segítség oldalak szabadságon vannak, nem válaszolnak a kérdésemre.