»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
404
...
Következő oldal
 
353.
2005.04.13 19:58

Ha ez egy ingyenes portálépítő,akkor minek kell érte fizetni?(már megint a 200FT)

Ezt ne töröld le mert akkor miért pont ez a panaszkönyv!?

 

đĐ>+!"}@ß$¤í÷ÍíłŁ

MENTSÉTEK MEG TOBYT A KISNYULAT!!!!!

www.zombielap.gportal.hu

 

 
2005.04.13 07:34

Szia K@t@!

Nem, nem nehéz kérés, csak nem jó helyre írtál, e-mailben, felhasználónevet és jelszót megadva kéne ezt intézni, ha az 'elfelejtettem a jelszót' linkes játékot márt lejátszottad, és úgysem működik a dolog. Ha több tízezer user be tud lépni a portáljára, csak te nem, az nem biztos, hogy a mi sarunk.

 
351.
2005.04.12 19:24

Kedves webmester vagy superuser!

Nekem volt egy oldalam,viszont egy napon beléptem,és azt dobta ki,hogy hibás jelszó.Azt (a jelszót) nem változtattam meg,mert azt följegyeztem volna,illetve emlékeztem volna rá.

Aztán így mentek a dolgok április 1-étől fogva,nekem pedig ebből elegem van.Szeretném visszakapni az oldalamat!Ez annyira letör engem!Ma már csak egy kacifántos nevet tudok kitalálni,amit senki sem jegyezhet meg.
Kérem,én csak szeretném visszakapni az oldalamat!Bármit(szószerint) megtennék,hogy újra a magaménak tudhassam az oldalamat!Kérem,segítsenek!Ez annyira nehéz kérés?

K@t@(Paigee),a paigematthews.gportal.hu egykori szerkeszője

 
350.
2005.04.10 08:41
Köszönöm!:)  
 
349.
2005.04.09 19:52
Kedves Ariel!

Egy angyal vagy, ahogy a neved mondja!

Remélem, a fő elégedetlenkedők megérdemlik ezt a sok törődést...

 
348.
2005.04.09 19:17

nagyvili13: azt, hogy ki hány portált regisztrált, a dinamikus IP-k miatt igencsak nehéz lenne követni, így az ajánlatod nem igazán megoldható. Mellesleg, ha megoldható lenne biztosan így oldották volna meg.
 
Különben bebizonyította itt mindenki, aki a 200Ft ellen ágált, hogy igenis, jó ötlet volt! Ugyanis akinek ilyen sokat ér az a 200Ft, az biztosan megbecsüli és szuperül megszerkeszti a portálját:))

Ha már a bevételekről van szó, nézd meg az utolsó 100 feladott SMS listáján, hogy azt a 100 db-ot hány nap alatt adták fel! Sokszor 3 nap alatt sincs meg a 100!  Ez bruttó 20000,-Ft.
Mire a szolgáltató lekapja róla a maga részét, jó, ha marad 10.000....  Ez három napra napi 3300 Ft. Ebből még ugye lejönnek a portálrendszer üzemeltetésének a költségei, adó, blabla és még élni se nagyon ártana valamiből nemde??

A többi reklámozási lehetőségről csak annyit, hogy nem tolonganak a reklámozók olyan cégnél reklámozni, ahol a célközönség (azaz mi) egy portálért is sajnálnak 200,-Ft-ot.  Tehát az ebből származó jövedelemből sem nagyon lehet ugrálni.

placinalsokminden: hol olvastad a portáltörlés feltételeit? Mert ahol én olvasgatok, oda ez van írva többek között:  - amelyekre tulajdonosuk az elmúlt 3 hónapban nem jelentkezett be, és a napi látogatottság utóbbi kéthetes átlaga 1 alatt van.

MINDENKI AKAR EGY PORTÁLT???  Legfeljebb szeretne nem? Mellesleg én is szeretnék nagyon sok mindent, de a kutyát sem érdekli:)))
Egyébként eszébe jutott már valakinek azt megkérdezni, hogy MIT SZERETNE A WEBMESTER???? 
Mert szeretné

  • ha nem kellene a fórumban ezerszer feltett kérdésekre ezeregyedjére is válaszolnia, 
  • ha minden regisztráló legalább életében egyszer betévedne a Súgó - Gy.I. K menüpontba,
  • ha a felhasználók egy része venné a fáradságot és visszaolvasna a fórumban,
  • ha nem tuszkolnánk tele a portálokat elcseszett scriptekkel, ugyanis neki kell azokat kibogozni.

Biztos szeretne még sok mindent, de csak ennyi jutott eszembe.
 

 
2005.04.09 17:04

Na kezdjük csak az elején!

Először is ez igazságtalan dolog, mert MINDENKI akar egy oldalt. Másodzsor is ezt a pénzt máshonnan is meg lehetne szerezni, például több és jobb EXTRA szogáltatásokból.

De van erre egy másik megoldás is! Mindenki csinálhat egy oldalt. Több oldalt csinálását már lehetne fizetőssé tenni. Meg például az is kifejezetten rossz, hogy a honlapot TÖRLIK, ha 1 hétig nem látogatjuk. Én például nem töltök sok időt az interneten, a honlapomat heti egyszer látogatom, pedig az első benyomásom az volt a GPORTAL-ról, hogy TÖK ÁSZ, de lehet, hogy tévedtem. Lehetne az is, hogy aki 2 hétig nem lép be az oldalára, azt törlik. Erre speciál kéne csinálni egy külön levélküldőt, hogy miért ne töröljék ki az oldalát, mert például 3 hétig Görögországban nyaral.

Meg még lehetne néhány fizetős PORTÁLFEJLESZTÉSI dolog.

Na remélem meg lehet oldani ezt a probémát. Itt van a vége, csináld meg végre

 
346.
2005.04.09 16:44

Halika cocobanana!!!

Nekem csak egy oldalam van, és nagy bajom nincs is a 200 Ft-al, csak azt érzem, hogy ez igazságtalan azokkal szenben, akik most regelnek. Amúgy én a warez oldalakról még soha nem töltöttem le semmit. Azért mondtam a 3 oldalt ingyen, mert van aki mondjuk megépíti a baráti körét, hobbiját, és még valamit. Amúgy megoldhatná úgy is, hogy aki 3 napig nem jelentkezik be, annak az oldalait törlik, kivéve, ha valahol beírja azt, hogy mért nem tud a következő 3 napban bejelentkezni. Amúgy mondom, hogy inkább akkor legyen 2 portál ingyenes, a harmadik után pedig kérjenek 500 Ft-os SMS-t. Amúgy ottvannak a reklámok, meg az SMS banner, amiből megvan az oldal fenttartása. (Szerintem!) Amúgy csak 1 oldalam van, méghozzá az internetmelo.gportal.hu. Én mindig támogattam a Gportált, csak ez igazságtalan mondjuk a haverommal szenben, aki ezt most fedezte fel, és szeretne ő is egy oldalt csinálni. Mert például, ha emeltdíjas modulokat kaphatnék (pl.: Szavazás) arra szivesen költenék, mert az X3-as béna, a FreeEcveco-s meg nem megy Gportálon. Amúgy komolyan veszem az oldalam, csinálom is.

 
345.
2005.04.09 15:49

Halika!

Nem értem mi bajuk van az embereknek. Szerintem semmi gáz sincs a 200Ft-os dologgal. Mert most annak ténleg nincs értelme hogy az embrek gyártanak 10-20 oldalt és semmit sem csinálnak vele. Mert láttam kb 100 olyan oldalt amit csak elkezdtek és semmmit sem kezdtek velük már 4-5 hónapja. Sőt örüljetek annak is hogy 1 hetet adnak próbaidőnek mert így csak az fogja kifizetni aki komolyan gondolja a portálját és tényleg akar vele vmit kezdeni. Mert pl "nagyvili szerint az első 3 portál ingyenes" akkor ő és a többi aki ezen a véleményen van nem veszi komolyan az oldalukat és ezért gyártanak mindne olyan szart amit egyből kitalálnak. +még a gportalhoz nem kell semmi html tudás hogy összehozzál egy egész kis pofás oldalt és akkor csak most ezért 200ft kérnek ami teljes ferr. Mert azért nem olyan könnyű eltárolni ennyi oldalt meg minden szal kell hozzá egy bizonyos anyagi háttér. Pl: 200Ft küldtek warez oldalakra hogy 1 napig töltsetek vmi játékot akkor most mért nem tudtok a gportalra? Ez is azt jelenti hogy nem veszítek komolyan az oldalatokat hanem vsak poénból gyártjátok. Na erről ennyit.

 
344.
2005.04.09 14:34
Én a 200Ft-al kapcsolatban írok, de légyszi ezt ne töröljétek! Azt írtátok, hogy 10-20-as nagyságban nyílnak a portálok. Akkor szabályozhatnátok, hogy az első 3 portál ingyenes, és a többi után kell x összeget fizetni. Nekem semmi bajom ezzel, csak ez így, annak aki most fedezte fel a Gportált, annak nagy hátrány.
 
Elöző oldal
...
404
...
Következő oldal