»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
402
...
Következő oldal

7059.
2006.07.26 18:49

A felhasználóknál van olyan hogy pl: Érvényes login:2

Ez mi? , mert nekem van amikor 1 meg ilyenek!

7058.
2006.07.26 17:58
Már tegnap is kérdeztem,de valaki nem tudja, hogy hol írhatnék leírást az oldalamhoz?

7057.
2006.07.26 14:22
Djjjozsi még csak egy hete internetezem de a fejem akkorát tágult hogy lassan felrobban nem vagyok egy mai ficko de szeretem a haladást ha a válaszod lépcsokben kifejtenéd megköszönném .egy honapja nyugdijaztak le de ugylátszik még most kell fejlödni

7056.
2006.07.26 12:54

Biztosan nem jól magyaráztam :(

Szóval azt szeretném, hogy a képre ráklikkelve jelenjen meg egy weboldal, és ne úgy, hogy csak   URL-je látszik.

A href vagy mi a manó ez máshol...  

7055.
2006.07.26 11:53

Más módszerrel egyszerübb lenne én szerintem.

hozz létre egy galériát, bele töltheted a képeket.... ezután egy egyszerü modulba átmásolhatod a képeket szövegszerkesztős módba, és a linkeket hozzáadhatod. én ezt igy szoktam csinálni.

----------------válasz erre--------------

marsimihaly Válasz | Előzmény | ma 09:54 - #7059
sziasztok misi vagyok késziteném az oldalt de elakadtam fő oldalnak középre beraktam egy egyszerű modulta képre állitottam egy gif-es bannertbeleraktam sikerült is de nem tudom hogy kell ugyanide még több bannert belerakni.aceruzára kattintva csak cserélni lehet.

7054.
2006.07.26 11:42

ha a portál fejléc mellett még portál nevet is akarsz megjeleniteni, akkor a portálba adminisztrátorként bejelentkezvbe menyjél a beállitásokhoz. és látni fogsz egy portálnlv megjelenitése gombot.

---------------erre válasz------

Bandicoot Válasz | Előzmény | ma 11:18 - #7060

Sziasztok!!!

Lenne egy kérdésem tőletek mint tapasztalt portálosoktól.

Mi a fenét csináljak, ha a fejlécemre beírom a portálom nevét, beállítom, és mégse írja ki.

Már mindent megpróbáltam!!!

Előre is köszönök mindent. Helló!!!

7053.
2006.07.26 11:41

Bevallom én még nem töltöttem fel kreditet, csak egyszer...

A GKR azonositót álltalában sms ben kapod meg, és azt kell begépelned a gportálos oldalad adminisztrálós részében, az extra menüpontnál.

ha átutalással megy, akkor azt valahogy csak megkapod!

hogy mennyit kell várni? kábé két három nap , ha csak az átutatlást kell kivárnod.

De egyszerübb sms ben szerintem.

-----------------válasz erre ----------

Nee-chan Előzmény | ma 11:33 - #7061

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha átutalással szeretnék Gkreditet, akkor arra mennyit kell várni? És mi az a GKR azonosító?

Légyszi segítsetek! Előre is köszönöm!

7052.
2006.07.26 11:33

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha átutalással szeretnék Gkreditet, akkor arra mennyit kell várni? És mi az a GKR azonosító?

Légyszi segítsetek! Előre is köszönöm!

7051.
2006.07.26 11:18

Sziasztok!!!

Lenne egy kérdésem tőletek mint tapasztalt portálosoktól.

Mi a fenét csináljak, ha a fejlécemre beírom a portálom nevét, beállítom, és mégse írja ki.

Már mindent megpróbáltam!!!

Előre is köszönök mindent. Helló!!!

7050.
2006.07.26 09:54
sziasztok misi vagyok késziteném az oldalt de elakadtam fő oldalnak középre beraktam egy egyszerű modulta képre állitottam egy gif-es bannertbeleraktam sikerült is de nem tudom hogy kell ugyanide még több bannert belerakni.aceruzára kattintva csak cserélni lehet.

Elöző oldal
...
402
...
Következő oldal