»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
41
...
Következő oldal
 
3983.
2010.01.18 09:29

Kedves Superuser!

Azt szeretném kérdezni, hogy helyreállt-e már a kreditrendelési probléma?

Addig nem merek rendelni, amíg biztos választ nem kapok.

Segítségedet előre is köszönöm:

                             Anett1988

 
3982.
2010.01.13 09:42
dusan80: Nem vesztek el a képek, a modulkezelőben mind megtalálod. Azért nem jelentek meg a portálon, mert direkt linkelted azokat, így az url címükben még a régi oldal címe szerepelt. Portálcím változtatás során ezt nyilván nem tudja módosítani a rendszer, így kézzel kellett babrálni vele, amit meg is tettem helyetted, de két képet cikk formájában tölthettél fel annó, mert továbbra sem jelenik meg. Keresd meg a galériádban a főoldali képet, és szúrd be újra, az a legegyszerűbb.
 
3981.
2010.01.12 17:53

Szia

Az oldal amiről szó van www.fortunaclub.gportal.hu

de mára teljesen meghalt pedig nem szeretném mert rengeteg kép van fent a bulikról ami számomra fontos lenne!ha nem is tudom rendesen üzemelni nem probléma csak a képek ne vesszenek el!hogy tudom vissza csinálni?nekem sok kreditet megér!!!:D

köszi a segítséget!!!!!!!

 
3980.
2010.01.12 17:02

SAJNOS JELENLEG NEM MŰKÖDIK HELYESEN A KREDITVÁSÁRLÁS, délelőtt 10 óra óta.

A Magyar Telekomnál globális hálózati probléma van, és ez érinti a beküldött SMS-eket feldolgozó MFactory szervert is. A hiba kijavításán állítólag egész hadsereg dolgozik, hamarosan megszűntetik a problémát.

Amit tudunk a hibás időszakról:

  • T-Mobile-os számról történő vásárlás esetén NEM VONT LE DÍJAT a szolgáltató, függetlenül attól, hogy feltöltőkártyás, vagy havi előfizetéses a szám.
  • Pannon-os és Vodafone-os havi előfizetéses számról történő vásárlás esetén NEM VONT LE DÍJAT a szolgáltató! Még sima sms díjat sem!
  • Pannon-os és Vodafone-os feltöltőkártyás számról történő vásárlás esetén sajnos AZONNAL LEVONTA A DÍJAT a szolgáltató :(

Amint elhárult a hiba, ezt tesszük:

  • Lekérjük mindhárom szolgáltatótól a hibás időszak alatt beérkezett összes SMS-t, így az alapján, hogy milyen számról jött, megállapítható, kitől vontak le díjat, kitől nem.
  • Akitől nem vont le díjat a szolgáltató, annak értesítést küldünk SMS-ben, hogy most már megismételheti a vásárlást. 
  • Akitől díjat vont a szolgáltató, annak kiküldjük a vásárolni kívánt kreditmennyiségnek megfelelő feltöltőkódot SMS-ben.
  • Lényeg, hogy a lista alapján mindenkit kártalanítani fogunk, jóllehet nem a G-Portál hibázott. Nekünk a userek a legfontosabbak.

Kérünk, hogy mindenki, aki olvassa ezt, segítsen továbbadni a hírt, hogy ne gondoljanak hülyeséget a felhasználóink rólunk :)

Köszi!

 
3979.
2010.01.12 12:33

djdusan80: Mi a portálod címe, és melyik képről van szó?

KikyoUchiha: Van egy biztonsági időkorlát, ami után a portál automatikusan kiléptet. Ha sokáig szerkesztesz valamit, akkor tétlennek néz a rendszer, és mire mentenéd a tartalmat, már ki is dobott. Szerkesztés közben érdemes többször mentened. Ha egyből kidob a portál, akkor a géped beállításával van a gond (böngésző, tűzfal.)

 
3978.
2010.01.11 16:33

Sziasztok

 Olyan problémám lenne,ha megszeretnék osztani saját plakátot ,hirdetést az oldalamon jpeg formátumban,mikor beillesztem  és mentem láttni lehet a képek.ha  kilépek az oldalamról és ha belépek mint látogató a kép keretét lehet látni de a képet nem.Miért van ez?és elég gyakran megteszi már a fő oldalamon is.Elég jó a láttogatottságom is ezért nem szeretném megszüntetni!kérem ki tudd segítsen ,vagy ha valakivel előfordult és megtudta oldani a problémát az segítsen kérem!előre is köszönöm!Dusán

 
3977.
2010.01.11 16:23
www.hebi-taka.gportal.hu
 
3976.
2010.01.11 13:21

jeromosakos: Sajnos fogalmam sincs.

Wiki19950504: Nincs valóságalapja, mivel mi nem szoktunk se chatbe, se vendégkönyvbe írni. Állítsd rwgisztráltra ezeket a modulokat.

KikyoUchiha: Mi a portálod címe?

 
3975.
2010.01.10 18:35

Hello!
Egy G-Portál operátor irogat az oldimon, a lényege olyan ,hogy az oldit törlik ,ha nem lessz meg február 15-ig a minimum 15 látogatottsági átlag..., de ha meg akkor védettsége lesz az oldinak meg ilyenek. A kérdésem lényege annyi ,hogy ennek van -e bármi valóságalapja vagy csak kellemetlenkedik? és ha kellemetlenkedik akkor nem lehetne valahogyan eltüntetni az oldiról? (csak félek ,hogy feltöri vagy ilyesmi)

Wiki

 
3974.
2010.01.08 11:20

Üdv.

Valamiért állandóan kiléptet az oldalamról a G-portál.Elkezdem a szerkesztést és mikor elmenteném a munkámat, kiléptet és nem menti a változásokat. Mit tegyek?

Előre is köszönöm a választ:

Kikyo :)

 
Elöző oldal
...
41
...
Következő oldal