»
»
Másolás - Szerzői jogok - Jogsértések
Másolás - Szerzői jogok - Jogsértések
Témaindító hozzászólás
2005.11.10 16:19

Beszélgessünk a szerzői jogokról!

Elöző oldal
...
41
...
Következő oldal

291.
2006.10.27 15:15

De hiába nézem meg! Rákattintok hogy részletes információ és x se jön be!

Légyszi ne kinlódjunk már írd már le hogy mennyibb kerül meg az ilyeneket...

290.
2006.10.26 15:22
tutisipi: Info

289.
2006.10.26 15:04

Nah rájöttem miért nem értjük meg egymást!

Én nem arra az sms csíkra gondolok! Ahol a szöveg megy! Hanem pl.: www.gportal.hu/portal/akarmi oldalon fent van 1 olyan ahol más oldalaknak a bannerei vannak kitéve! Azt mondom! Én bannert szeretnék kitenni, nem csak klattintható üzenetcsíkot! Azt hogy lehet?

288.
2006.10.26 14:40

tutisipi: Az SMS bannerről nem tudok többet elmondani, mint ami írva vagyon:

A főportál tetején és alján lévő üzenősorban folyamatosan gördülő SMS-bannereket naponta több tízezren látják, így egyetlen emelt díjas SMS-sel rengeteg látogatót gerjeszthetsz a portálodra, apróhirdetésedre, kényedre-kedvedre ...
RÁADÁSUL a 20 legutóbbi üzenet körkörösen váltja egymást, így az általad feladott csak akkor kerül le a üzenősorról, ha azóta 19 újabb érkezett.
VISZONT még ekkor is él a hirdetés, mivel a összeSMS gombra kattintva előbukkanó üzenetgyűjtőben fixen, teljes terjedelmében, böngészhető formában a 100 legfrissebb SMS bármikor elérhető!
BÁRKI feladhat hirdetést, a rendszer nem igényel G-Portálos regisztrációt! Üzeneted megjelentetéséhez csak az alábbiakat kell pontosan követned:

1. minden esetben ezzel a kóddal kezdj: gbn
2. nyomj egy szóközt!
3. pötyögd be a megjelenítendő, maximum 160 karakter hosszú szöveget
4. küldd el SMSben a 06 - 90 / 672 – 111 telefonszámra

Az SMS ára nettó 160,– Ft. Ha a kezdő kódot rosszul adod meg, kihagyod a szóközt, vagy közízlést sértő szavakat használsz, az üzenetedet nem jelentetjük meg, és további felelősséget sem vállalunk érte.

OKOSSÁG ;-)
Saját honlapod "Vezérlő" menüjének "Extrák" pontjában a "Kreditműveletek" blokk TELEFON NÉLKÜL is lehetővé teszi, hogy gördülő üzeneted G-portálszerte virítson. Ezen módszer további előnye, hogy közvetlenül KATTINTHATÓ tulajdonsággal ruházhatod fel a bannert!

Nem tudom, mi a gond a szolgáltatással, de ha máshogy nem megy, a portálod Extrák menüpontjában próbálkozz!

287.
2006.10.26 14:31
tutisipi: Aki nézegeti a fórumot, bele fog nézni a Reklámok topikba, ne aggódj! Ha a te fórumodat szórná tele valaki reklámokkal, lehet, hogy te sem lennél elragadtatva, sőt! A fórumozásnak nem az a célja, hogy az összes létező topikot reklámokkal ömlesszük el, és orrba-szájba floodoljunk, hiszen akkor mi értelme a különböző topikoknak? Itt ez van, érted. 

286.
2006.10.26 14:26

De ITT pedig meg vmi SMS-ről ír! De hiába küldök SMS-t a szolgáltatóm [ telefon ] leveszi a kártyámról a pénzt, de a g-portal-os rendeszer ami kirakná a bannerem honnan tdja hogy meik bannert rakja ki és ha arra rákattintanak hova jusson a kattintó?????

Kérlek inkább Te írd le itt hogy mit kell tennem!

Kösz!

285.
2006.10.26 14:20

Nem lenne egyikünknek sem felesleges munka! Mert nekem KELL reklámoznom neked meg nem kell kitörölnöd!!! Az a fórumtéma meg nem volt hülyeség!! Nektek is jól jönne 1 ! 2. : A g-portal-osoknak most 1 kis pénz szerzést miért sajnáltok???

284.
2006.10.26 12:39
tutisipi: Feltételezem az SMS bannerre gondolsz. Katt ide a további infóért! Ja és még valami: LEGKÖZELEBB NE PAKOLD TELE AZ EGÉSZ FÓRUMOT A REKLÁMODDAL! NEM VÉLETLENÜL HOZTUK LÉTRE A "REKLÁMOK" TOPIKOT! Hatalmas betűkkel ki van írva: NE NYISS ÚJ TÉMÁT! ÍRJ A MEGLÉVŐK KÖZÜL A MEGFELELŐBE! Ez így csak felesleges munka neked is és nekem is, teccikérteni...

283.
2006.10.25 18:36

Oldalakon fent van a reklámcsík! Az mi pénz lenne, hogy ott legyen a bannerem?

282.
2006.10.25 13:58
simonadi: Nem.

Elöző oldal
...
41
...
Következő oldal