»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
389
...
Következő oldal
 
503.
2005.06.01 15:40

Sziasztok!

Nekem is lenne néhány hozzászólásom a kreditrendszerhez...
Igazságtalannak tartom, hogy az eddig ingyenes gportalon már fizetni kell egy új portálért.

1.Nem az időhiány a gond. 200 Ft is pénz, akármilyen kevésnek hangzik, tehát a dolog már NEM ingyenes!

2. Ha egy olyan ember szeretne gportalos lapot, aki eddig nem jutott nethez, az most hátrányos megkülönböztetésben :) részesül! A többieknek ingyen volt, neki meg nem?! Ez olyan, mintha mostantól fizetni kéne azért, hogy megszüless... Igazságtalan, hogy csak az újakat szivatják.

3. A gportal nem igazi honlap, hanem portál. Nem kell hozzá html, programozás... Szóval csak a portálok között a legnépszerűbb. Na és miért? Mert kattintgatni még a hülye is tud...

4. Pont ez a fizetés veszi el az emberek kísérletező kedvét. Építget, dolgozik rajta, aztán egy hét múlva jön a pofára esés.

Csak ennyit szerettem volna...
Dóra

 
502.
2005.06.01 15:31

Kedves Maryann13!

Ha rákattintasz a nevemre,feljönnek az adataim,és láthatod,hogy tulajdonképpen nekem már van egy portálom,és elég sok időt töltöttem vele míg nagyjából összehoztam.De mivan,ha valaki szeretne egy portált magának,és nagyon jól megy neki a szerkesztés az első hétben,csak nincsen mobiltelefonja?Vagy éppen most ment le a kártyájáról a pénz.És ha a családban nincsen még egy mobil,akkor neki nem lesz portálja,így nincs esélye "virtuálisan kifejezni magát".

Viszont valamilyen szinten igazad van:megszűri a szórakozni vágyókat,mert ők csak kérnek egy portált,és kész,othagyják,nem törődnek vele.Az ilyen esetek miatt van az,hogy rengeteg klassz portál valamilyen semmitmondó,értelmetlen néven kell hogy regisztráljon,és így az átlagos internetező az életben nem talál rá.Nekem tulajdonképpen laura lett volna a portálnevem,de mivel ez,valamint a lauraa és llauraa nevek foglaltak voltak,kénytelen voltam egy bővítettet választani,így lett  llauraaa ...És természetesen nagyrészt ennek köszönhetem,hogy honlapom nem valami népszerű.

Laura

 
501.
2005.06.01 14:52

Sziasztok! Szeretnék néhány dolgot mondani, hogy miért nézik le mások a g-portált...: Pl. egy sorozat fansite-ja és a sorozat rajongói szinte ki nem állhatjáka g-portált, mert állandóan másolnak  a hivatalos lapokról. De persze értitek, át se írják, csak ctrl+c...Ettől az én agyam is elszáll... Viszont éppen ezek a honlapok miatt rossz a hírnevetek. De viszont annyira pofátlanok a csórók, hogy az már nem is mondom mi...Van egy olyan annyira "okos"  honlapszerkesztő, hogy ha mégis igazi moderátorok mennének a honlapjára,és elmondják neki,hogy töröljék  le a lopott cuccokat, akkor azt mondják, hogy jajj, csak egy vicces kedvű, h*lye kis kritikus emberke, és elküldenék melegebb éghajlatra.Csak erről szeretném megtudni  a véleményeteket, mert úgy tudom, hogy az ilyenekről még nem értesültetek.

Idézek néhány sort:

"A honlapomat nem tudod megszüntetni.Ehez Te túl hülye vagy.Én meg ettől úgy sem leszek szomorú szóval..Bíroság elé meg hogy vinnéd az ügyet..és mit mondasz,hogy ellpptam egy képet az internetről?Egyébként sem tudod ki vagyok szóval...:)"

Pedig ez egy jogvédett honlapról volt... (csak mellesleg nem néhány képet lopott...

Én csak a véleményetekre vagyok kíváncsi ezzel kapcsoltban, nem akarlak titeket zargatni, hogy most szervezzetek razziát, stb. Tudom,hogy erre nincs elég időtök. Csak egy kis ízelítő, hogy miért nem komálják a honlapot, amit én eléggé sajnálok... :(

Hello, Anna

 
500.
2005.06.01 11:10
Kedves llauraaa, az a 200 Ft igazán jelképes összeg, viszont egy ilyen kis "akadály" épp elég, hogy azokat, akik csak heccből terhelnék a szervert, távol tartsa. Másrészt kipróbálhatod ingyen és ha 1 hét után is izgat a weboldal készítés, akkor töltöd fel a kredited, s igy már látod, te is, hogy komyolyan gondolod, s nem nem fog egy elkezdett elhagyatott portál a szerveren csücsülni, ill. egy klassz domain megint felszabadul.
Ha tényleg akarsz egy klassz oldal, sms-ezz bátran, és építgess, és örülj, hogy vigyáznak rád is...
 
499.
2005.05.31 18:56
Laura Kedves,ha egy átlagos internetező annyi időt nem akar elpazarolni,hogy elküldjön egy sms-t,akkor hogyan akar arra időtszakítani,hogy felépítsen egy oldalt??Egy oldalar nem egy sms idő kell,hanem rengeteg és rengeteg óra.Na és türelem,kitartás,ha ezek hiányoznak,akkor kár nekiállni az egésznek.Tudod én megtettem egy srácnak,aki külföldön volt,hogy feladtam neki én az sms-t,mert olyan klassz volt már maga az indulása az oldaláának,hogy én is sajnáltma volna,ha törlésre kerűl.Higgyétek el ennyit megér ez az egész!!
 
498.
2005.05.31 18:50

Kedves PLANETT!

Egy:én nem ilyen hangnemben szóltam (hozzád).

Kettő:a kérdésed értelmetlen,amiért valamilyen értéket kell cserébe adni,MÁR nem ingyenes...

Három:egy átlagos internetező szerinted akar időt pazarolni ezzel az SMSküldős izével?Inkább hagyja az egészet úgy ahogy van,és keres más szórakozást a neten...

Laura

 
497.
2005.05.31 18:37

Kedves llauraaa!

Szerinted 2 gombóc fagyi árától már nem ingyenes egy portál???

Ja és a népszerűségét illetően a G-PORTÁL vezető helyen áll a neten igy is, verhetetlen!!

 
496.
2005.05.31 17:53

Sauron:

keres rá bármilyen keresőn pl a script gyűjteményre magyarul vagy angolul, meglátod találni fogsz néhány oldalt ahol még jobbat is találhatsz..

http://levee.whois.hu/hasznaljguglit/index.html

 
495.
2005.05.31 16:38
 
494.
2005.05.31 14:09

Hello!

Most szerettem volna létrehozni egy új portált,néhány ismerősömmel,közös érdeklődési körű dolgokat raktunk volna rá.Már éppen regisztráltunk volna,mikor elolvastuk a főoldalon az új rendszer ismertetését.De ezek a kreditek...Nem értem,hogy mi értelme volt bevezetni őket.Szerintem így a napi portálregisztrálás és a népszerűség jelentősen csökkenni fog,már csak azért is,mert ez volt a tudtommal egyetlen ingyenes tárhely,ahol bárki helyet kapott magának.

Laura és két osztálytársa

 
Elöző oldal
...
389
...
Következő oldal