»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
384
...
Következő oldal

7239.
2006.08.25 12:54

syasztok mikor lesznek új desingek?

előre is kösy a választ.polgi

7238.
2006.08.25 10:08

Nekem is volt már ilyen gondom, és bármit csináltam nem volt jó, végül újratelepítettem a Quick Time-t, és azóta működik minden. Lehet ez is egy megoldás, bár nem vagyok szgép-szakértő.

Tisztelettel

7237.
2006.08.24 19:00

passz. elviléeg egyszer kell beikeszelni hogy mindig bizzon meg az activex  ben.

probáld ki hogy törölsz  mindent  az átmeneti tárolódból, és úgy felmész ujból...

eszközök/internetbeállitások/

cookik  törlése,  és  fileok törlése.

utána probáld meg ujra.  és ha bejön az  ablak, akkor nyomj a kis rádiógombra hogy mindig megbizzon benne.

ha ezse jó akkor lépj:  eszközök/internetbeállitások/biztonság   és  internetnél egyéni  biztonsági szint, és vegyed egyel lejjebb..

shokk shikert.

7236.
2006.08.24 18:49

Manszur én olyant csináltam, ahova  regisztrál, feltölti a képeit(egyszerre többet is akár), és egyből be  is illesztheti a portáljára, és a portálján  jelennek  meg a képek. és nem kell elmenni  másik portálra.

most dolgozom  azon  hogy több galériát hozhasson létre.

7235.
2006.08.24 15:27

Sziasztok!

Megint én vagyok és még mindig az ActiveX vezérlővel vannak gondjaim. Frissítettem és telepítettem a vezérlőt, hogy eltűnjön a figyelmeztető ablak. A gond ott van, hogy az ablak ugyan eltűnt, de vele együtt a háttérzene is elnémult. Ilyenkor lehet valamit csinálni? Én szúrtam el valamit?

Ha van ötletetek, légyszi segítsetek.

Előre is köszi, Antha

7234.
2006.08.24 15:13
www.tar.hu Pl. itt van erre lehetőség. ------------------------------------------------------------ Csipike95 Előzmény | ma 12:31 - #7239 Mi az a kép feltöltő és listázót pontosan? De ingyenes galéria nyitási lehetőség nincs?

7233.
2006.08.24 14:45

amit csináltam kép feltöltőt, és listázót,  ingyenes regizés után egyszerre  10 db képet feltöltessz, és a felhasználóneveddel  kilistázhatod  a feltöltött képeidet.most dolgozom  még  hogy  galériákat  hozhass létre.
kilistázás  után   a feltöltött képeket  átmásolhatod  a portálodra.

most fogom megváltoztatni, hogy  kilistázni  csak jelszóval  és   felhasználónévvel lehessen .

http://fileshare.uw.hu

7232.
2006.08.24 14:42

mozgó gifet is  álló képet ugyanúgy kell feltenni  a  portálra.

először  feltöltöd egy ingyenes tárhelyre, vagy a képeid   közé a portálodra (képgaléria modulba)

majd megnézed  a képnek  al inkjét (amikor látod  a gif  képet jobbklikk   és tulajdonság)

MAjd  hozzz létre egy  egyszerü modult,

benne nem forráskód nézetben  kattints  a KÉP beszúrása gombra  a szerkesztőképeknél (balra a <> jeltől)  oda ird be   a link részhez  a kép linkjét, és megis vagy.

-------------------------------------------------------
Atrix Előzmény | ma 13:41 - #7240
Nos készítettem egy Ne lopj animált gifet - most ezt szeretném az oldalra feltenni, de nem menübe linkelve, hanem úgy, hogy a főoldalon jobb vagy bal oldalt megjelenjen mindig - erre van lehetőség? és, ha igen, hogy? (kódolni kell?)

7231.
2006.08.24 13:41
Nos készítettem egy Ne lopj animált gifet - most ezt szeretném az oldalra feltenni, de nem menübe linkelve, hanem úgy, hogy a főoldalon jobb vagy bal oldalt megjelenjen mindig - erre van lehetőség? és, ha igen, hogy? (kódolni kell?)

7230.
2006.08.24 12:31
Mi az a kép feltöltő és listázót pontosan? De ingyenes galéria nyitási lehetőség nincs?

Elöző oldal
...
384
...
Következő oldal