»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
39
...
Következő oldal
 
4003.
2010.02.24 10:13

Superuser

Ha lejár az egyenleg miért nem küldtetek értesítőt? Van e-mail címem! Biztos feltötlöttem volna, nem azon párszáz forinton múlik. Ez így szerintem nem korrekt. Az ember feledékeny. Nem emlékezhetem két év távlatában, hogy lejár egy előfizetés. Ezt úgy szokták, hogy kiértesítenek hogy figyeljek oda. Egy csomó munkám meg e-mail cím listám volt rajta. Eddig abszolut meg voltam elégedve a gportállal most sem szeretnék csalódni. Szeretném ha visszaállítanátok. Természetes kifizetem a díjjat amit kell. Jobb lett volna előre szólni! Köszi előre is.

Üdv

 
4002.
2010.02.24 09:19

toroxorultan: Átmeneti hiba adódott a levelezőrendszerben, amit azóta sikeresen elhárítottunk.

Petsza: Már tettünk ilyen irányú lépéseket, de mindenkit kiszűrni nem lehet. A hirdetéssel kapcsolatos dologhoz nem igazán tudok hozzászólni. :S

WilsonCap: Bocsi, véletlenül kimaradtál. A portált február közepén automatikusan törölte a rendszer, mert nem töltötted fel időben az egyenlegedet. :S

monchy83: Történt azóta változás? Nálam most jónak tűnik.

Bailey12: Legfeljebb annyit tehetsz, hogy tisztázod magad a többiek előtt, más megoldás nincs.

 
4001.
2010.02.22 18:06

Tisztelt Admin!

a gportálos mailbox nem működik. türelemmel és tisztelettel kérdezem, csak alkalmi fennakadás, vagy megszűnt szolgáltatás?

Válaszát előre is köszönom: a Török ;)

 
4000.
2010.02.22 17:13
Ez nem pont olyan "panasz" mint amik ide szoktak kerülni.
Tehát.Adott egy portál(miss-sweet.gp).Adott egy (szerintem) normális szerki(esztykee=>Petsza)
És adott egynéhány "kedves látogató".
A kedves látogató alatt nem nevezek meg senkit, nehogy ezért is menjen a cirkusz, akit érdekel, hogy ki az nézze meg!
Előszőr is:
-Egyik kedves látogatóm sokszor tesz a chat-be oldalcímeket(nem gportálos).
Bele is nyugodtam, de aztán jöttek gp-s oldalakkal is.Ekkor kiírtam hogy ne hirdess a chat-be mert kitörlöm!Ő tovább nyomta.Aztán figyelmeztettem, hogy máskor legyenszíves a vendégkönyvbe, hirdetőkönyvbe.. stb. hirdetni.Aztán ezt írta, hogy ő neki nem gportálos oldala van ezért az nem számít hirdetésnek és nem üzlet mert ott nincs látogatottság mérő.
Hát visszaírtam hogy oké, hirdessen ha úgy tartja kedve.Számomra el volt intézve az ügy.Aztán visszaírt, hogy akkor inkább nem hirdet nehogy "bemocskolja az oldalamat a hirdtésével".Na hát itt már kiakadtam.Most akkor mivan?Megengedem neki hogy hirdessen aztán meg abba akarja hagyni? :)
Másik történetem:
-Egyszer kaptam egy hozzászólást a bejegyzésekhez.Kb. annyiból állt hogy én csalok, és senkinek se lehet ennyi a látogatottsága.Na mármost nekem kb 200 az átlag látogatottságom(Most lett 200 mert tegnap sokan voltak....) és vannak akiknek 1000 meg 1000 az átlag de mindegy.Szóval kaptam mégegy levelet egy másik kedves kis látogatómtól.Az is ugyanerről szólt csak ő leírta hogy ha a gportál ellenőrizné hogy ki csal, akkor sokkal kevesebb lenne az átlagom.
Na én már olvastam arról, hogy ki- miért zárja be az oldalát, de most tapasztalom meg igazán.De engem nem lehet csak úgy megrémíteni :)
Tehát. én örülnék neki ha tényleg vannak ilyen csalások akkor csinálna valamit a gportál.Lehet hogy felére csökkenne a látogatottságom, de legalább tiszta lenne.
Amúgy meg én biztos nem manipulálom a látogatottságot.Tegye aki akarja.
Szóval csak ennyi.Remélem segítettem ezzel azoknak akiket az ilyenek készítenek ki, és remélem hogy jutunk valamire, ha egyáltalán VANNAK ilyen "csalások".
esztykee( vagy Petsza)- miss-sweet.gportal.hu
 
3999.
2010.02.22 15:54

Szia Superuser!

Várnám nagyon a választ! 3993 és 3995-ös beírások!

 
3998.
2010.02.20 16:35
nem tudom mi történt de megoldódott :)
 
3997.
2010.02.20 16:33

hali!

segítséget szeretnék kérni!
miss-sweet.gportal.hu
nem tudok a portálomon írni, a szövegszerkesztőbe!
megnéztem a hiba módot, hátha elrontottam valamit, de ott se tudtam írni :(
mi történt, én rontottam el valamit?
esztykee

 
3996.
2010.02.20 13:50

Szép napot Mindenkinek!

Lenne egy kérdésem. Bocsánat,ha már volt ebben a fórumban ilyen,de én ameddig visszaolvastam,nem találtam megoldást. Szóval a probléma az lenne, hogy minden működik az oldalon,csak a számlálónál a napi látogatottság nem jelenik meg. Sőt az összesített számláló sem mozdul már napok óta. Én állítottam el vmit? Hogy tudom ezt megoldani?? 

www.boszihaz.gportal.hu

Előre is köszönöm a választ!

További kellemes hétvégét!

 
3995.
2010.02.19 16:18

Szia superuser!

Nem válaszoltál a kérdésemre: 3993 A www.wilsonmotorsport.gportal.hu-t keresem

 
3994.
2010.02.19 13:24
T.Webmester!
Különböző emberkék hirdetik az oldalamat más oldalakon és az én chat-embe  irnak hogy miket olvasnak pl: 10.-ek 50 kreditet kapnak meg stb. És az egyik ilyen ember aki ezt olvasta fenyeget hogy ha vasárnapig nem kapja meg a kreditet szól a webmesternek. Mit tudok csinálni???
 
Elöző oldal
...
39
...
Következő oldal