Aha!
A hitetlen.hu -n nézelődtem és úgy logikáztam ki...
Meg véletlen láttam a hitetlen is a gportal -on kezdte " pályafutását " !
És látom te is sokat támogattad meg segítettetek neki =)
Engem egy ilyen dologban az érdekel leginkább amit sose birok kitalálni, hogy a hitetlen szerkesztője is itt kezdte csak a gportal- nál
[ Úgy értem hogy ilyen nagyon olcsó helyen ] És egyszer mikor gondolt egyett hirtelen egy olyan helyre lépett fel ahol domain.hu -s az oldala, havonta több mint 6 ezer Ft....stb..
És nincs minuszban!
Szal ezt hogy teremtette elő magánnak hirtelen a semmiből?? Hogy lehet hogy szinte egy ingyenes tárhelyről az oldallal semmikeresetel átlépett egy olyan szintre ami eszi a pénzt mint állat de mégis megéri mert a bevétele több mint a minusz!
tutisipi: Igen, egy cég volt, de a G-Portált most a T-Online üzemelteti, a G-Hostot pedig a Gedeon. De a szálak összefutnak. :-) A G-Hostnál lehet domain nevet vásárolni.
Lehet megtudok velük egyezni úgy tünik!
Majd ha mégsem akkor küldök mail-t!
Amúgy a ghost.hu a gportal.hu val azonos cég, ugyanaz?
Csak ott domain.hu domain.com meg ilyen szolgáltatás? [ csak vmicskével drágább ]
Abból gondolom hogy az URL cím előtti kép ugyanaz :D
És ott is az van írva hogy ahoz semmi szaktudás nem kell hogy oldalt csináljunk!
[ ezt nem sértésnek mondom ne értsd félre ]
Nah egy cég?
tutisipi: Az sms-ről nem tudok infót, a másolással kapcsolatban pedig dobj egy mailt légyszíves a webmester@gportal.hu címre, ahol leírod, hogy pontosan mit másoltak, és a másolt tartalom hol található a te oldaladon és az övékén! Amúgy a kreditek ára nem fog emelkedni egyhamar.
Az sms csíkon 1 ilyen ment, idézem.: Ha szeretnél ingyen letölteni a wapról akkor küldj egy sms-ta 0691229011-es számra a 55017-es sorszámmal.bruttó:47 ft