»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
379
...
Következő oldal

7289.
2006.09.06 19:54

Kérlek segítsetek!

Az oldalamon egyszer csak eltűnt az alsó scroll vagyis nem lehet de jobbra se balra sem vinni az oldal, a link: www.tokiohotel-fanpage.gportal.hu!

Kérem ha valaki tud segíteni írja meg E-mail-ben! köszi!

7288.
2006.09.06 19:25

sztem egy év alatt sem jön vele össze egy kredik, azért nem látod :)

-----------------------------------
Helo! Kisbandi vagyok!
liborbalazs-nak és djjjozsi-nak azt mondom:
van! van egy négyzet és mellé az van írva, hogy háttérkép ismétlése! Be kell jelölni(csak rá egy kett) és leokézni! Ennyi!
Örülök, hogy segíthettem!
De nekem is lenne egy kérdésem! valaki válaszoljon aki már videót is tud feltenni az oldalára!
Hogyan kell a videók megnézéséből származó kreditet jóváírni?
Nincs sehová se írva!
Az oldal: ANDRASEXE

7287.
2006.09.06 19:24

gportal gyorstalpaló:

bejelentkezés  után,  mennyjél baloldalt  a modulkezelőbe,

ott uj modul,

válasszad ki  hogy   uj  modul:  MENU

irj be  neki egy nevet.

OK!

Utána  megint uj modul  hozzáadása,

megint kiválasztod a modul  tipusát:

az pedig "egyszerü" legyen, és annak is adj  egy hangzatos  menüpont nevet.

Majd  bemész a modulkezelőbe, és   látod  az inaktiv menüknél azt a modult ami nincs menüben feliratu a jobb oldalán,  és azt a legördülömenüt  válasszad ki, és  keressed  ki  az elsőnek létrehozott modul (menü) nevét.

utána ha baloldalsz belépsz  a menüpontba, jobboldaltlátsz egy kis  cerkát, arra klikk és beleirhatsz dolgokat, és az jelenik meg a portálodban.

Utána menyjél felül a stilusok és felület részbe, és  kezdőoldalnak válasszad ki a másodiknak létrehozott modult.

és máris kész :)

uj  modulokat ha hozzáteszel, akkor azokat mind mind elhelyezheted a portálodon...
ha kérdésed van, itt felteheted.

Hali!

--------------------------------------
KKT7A Válasz | Előzmény | ma 17:18 - #7293

Kérlek segítsetek! OK megvan a honlap de hogy tegyem fel?! Arról semmit sem ír a súgó

odul nevét

7286.
2006.09.06 19:17

én csak galériát tudok csinálni, amivel egyszerre mondjuk 10 képet tehetsz fel tárhelyre. de az  nem gportlos.

http://fileshare.uw.hu

ez home made készitmény

7285.
2006.09.06 18:58
Helo! Kisbandi vagyok!
liborbalazs-nak és djjjozsi-nak azt mondom:
van! van egy négyzet és mellé az van írva, hogy háttérkép ismétlése! Be kell jelölni(csak rá egy kett) és leokézni! Ennyi!
Örülök, hogy segíthettem!
De nekem is lenne egy kérdésem! valaki válaszoljon aki már videót is tud feltenni az oldalára!
Hogyan kell a videók megnézéséből származó kreditet jóváírni?
Nincs sehová se írva!
Az oldal: ANDRASEXE

7284.
2006.09.06 17:18
Kérlek segítsetek! OK megvan a honlap de hogy tegyem fel?! Arról semmit sem ír a súgó

7283.
2006.09.05 23:40

Sziasztok!

A képtáramba szeretnék tallózó modult beilleszteni, hogy egyszerübb legyen a képek felrakása. Tud valaki nekem linket ajánlani ahol ilyent találok?

köszi elöre is!

7282.
2006.09.05 16:50

ahol a háttérképet állitod be, ott nincs ilyen hogy háttérkép ismétlése ?

hali!

7281.
2006.09.05 15:02

sziasztok!
nem tudom megcsinálni ugy a háttérképet hogy ne ismételje meg a képet sok kicsiben :-(

hogy tudom megcsinálni hogy csak 1 nagyba tegye be?

7280.
2006.09.03 21:11

első kérdésed:  csak mp3 at tölts fel.  ne wavot vagy egyéb tipusut.   Másik hogy figyelj ne legyen  benne ékezet vagy szóköz.  Szerintem túl nagy  méretüt sem érdemes feltölteni. A zene nevét átnevezni feltöltés előtt kell.

másik kérdésed:   uj modul hozzáadása, és azon belül fórum.

Ha betetted, akkor a modulok  listájában első pillanattól kezdve (mellette lévő kis legördülölistában) válasszad ki a csak regisztráltaknak részt.

------------------------------

Elöző oldal
...
379
...
Következő oldal