»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
376
...
Következő oldal
 
633.
2005.07.14 10:45

Tamica,add meg az oldalaid címér,akkor talán elmondjuk Neked,hogy érdemes-e ennyi mindent felraknod az oldalaidra.

Nem hiszem,hogy sok személytől várhatsz megértést,tudod,nekem is nagyon kevés a pénzem,lehet,hogy még sokkal kevesebb jut egy személyre,mint amennyit Te kapsz a szüleidtől,de nem sajnálom arra a havonta telcsimre feltöltött kis pénzemet arra,hogy reklámmentesitsem az oldalaimat,mert úgy jobban mutat:-)Nem biztos,hogy másoknak is tetszik amit csinálok,de ha már én jól érzem magam ettől,már akkor megérte,hidd el nekem.
Üdv.Judit

 
2005.07.14 10:10

A Felhasználó "bazi nagy panasza"
Magyar realista mese

Szeretem amikor a "szakértelem" meg a jóindulat kimutatja a foga fehérjét...
Mert mit csinál a kedves Felhasználó, amikor olyan történik, ami keresztülhúzta a számításait? Hát anyázik?!
Jaj bocsánat...nem anyázik, csak van egy "bazi nagy panasza"...
Persze, ha mielőtt ráfeküdne a billentyűzetre, gondolkodna, akkor valahol a kisagy tájékán előbukkanhatna az a halvány felismerés, hogy:
"Jaj már én mekkora barom vagyok, éppen el akartam küldeni őket, de most jut eszembe, hogy csak egy puttó szerverwinyó több száz ezer forintra rúghat, ami annyi pénz, amit én nem is láttam még egyben, mert csak tanulok, nincs gondom kajára, számlákra...A szüleim a Netet is beköttették, a mobilt is fizetik..." - de a Felhasználó, aki még kamasz korban lehet, valószínűleg pattanásos is, és ettől utálja az egész világot, nem gondolkodik... Nem!
Csak arc és név nélkül keményen leszaroz valamit, amit mások időt/pénzt/energiát nem kímélve létrehoztak, fenntartanak.

Ha a Felhasználó továbbra sem akar elgondolkodni azon, hogy a nagyvilágban minden milyen nagyon sok pénzbe kerül, és a G-Portál csapata ehhez képest elenyésző összeget kér a munkájáért, ...akkor a Felhasználó inkább ne használja...
Talán túléljük.

 
631.
2005.07.14 10:06

Tisztelt Webmester,nemtudtam tovább nézni a vendégkönyvemet szétrondító dolgokat,és kitöröltem őket,de,ha rákattintasz a beírásom alatt lévő bannerre,akkor annak az illetőnek az oldalára visz el,és valóban szomorúnak tartom,hogy ilyen oldalaknak helye van a gportálon!!

 

 
630.
2005.07.14 07:14

Szerintem ez 1 gyűlöletkeltő oldal.

 
629.
2005.07.13 23:31
Hali! Mint kezdö, a portálok nézegetésével töltöm az idömet. Szóval www.gportal.hu/portal/logostudio oldalán jártam. A minden egyéb menüben rá klikkeltem "hát ez nem túl kedves:(... -re és akkor elkezdett valamit töltögetni halálfejjel! Na most nem értem az egészet! Szándékosan virust nyom a gépemre vagy szorakozik? Ez nem szép töle, mert egy kicsit belém ölte az ideget!! Lehet, hogy feleslegesen pánikolok? Jó lenne ha valaki utána nézne ennek a dolognak és megmagyarázná, hogy mi ez!!!! Köszike
 
628.
2005.07.13 20:28
Nem akarom hogy töröljék az oldalát,hanem csak figyelmeztessék ha erre van mód.Mert lehet hogy az én oldalam igényesebb,de ettől még másolja a szövegeket és nem csak az én oldalamról hanem más ilyen témályú oldalakról.És amikor meglátom hogy a vendégkönyvébe írják hogy jó az oldal az szinte már oilyan mintha nekem vagy a ralytam kívűl a két másik oldalnak írnának dícséretet és ez már nevetséges.Ha lehet tenni valamit,akkor kérem figyelmeztessék az illetőt,de ha nem akkor köszönöm a fáradságot hogy legalább az oldalakra felnéztek.
 
627.
2005.07.13 16:17
Tisztelt webmester! Kérem nézzen be a vendégkönyvembe. Az első betett akármi után,megkértem az illetőt,hogy ne rontsa el más vendégkönyvét,erre most legyenszíves nézze meg mit csinált,és kérem figyelmeztesse!! Köszönettel a gportal.hu/juditmagdolna oldalról
 
626.
2005.07.13 14:21

Nekem lenne 1 bazi nagy panaszom!!!!!!Ugyanis már tökre elegem van a gportal pénz kicsikarásából!Nem hinném h a Webmesternek a gportálosok pénzéből kéne megélnie!!!!!!Pedig amennyi pézt csór ezzekkel a *** kreditekkel az abból már bőven meg lehet élni!!!!Nem azért,de itt arra megy ki a játék h mindenhonnan pénzt szerezzenek a gyerekektől!!!!!!!!De arra nem gondólnak h ez már drága játék!Amikor én először csináltam gportalt akkór még nem került pénzbe és nagyon tetszet az egész!!!!!!Ezért  aztán csináltam még 1-et és meg még1-et ,de ezek már 200 Ft-ba kerültek!!!!Nagyon élveztem a portál fejlesztést de minden portálért 200Ft fizetthettem!Ez még nem lenne gond,bár így is elment 600Ft , de mondom se baj mindennek meg van az ára!!!!!Aztán az 1. portálomnak elfogyott a tárhelye és mikor megláttam h 1400Ft h feltöltsem majd eldobtam az agyam bármit töröltem ki nem lett kevesebb a Mb-aim száma!A szüleim persze nem adtak rá pénzt!Valjuk be azért ez bazi sok!És ha nincs tárhelyed nem tudsz mit tenni az oldaladdal hisz minden képekből áll!!!!!De ez se lenne olyan nagy gond hisz majd csak összegyűlytöm a pénzt rá.De akkór telt be a pohár mikór a 2 ónapja készített aldalamnak fogyott el az tárhelye!!!Alig van rajta valami nem hiszem el h annyi Mb fogyasztottam vólna ,mint amit írtak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1× töltöttem fel egy videót és akkór írta először de azt rögtön kitöröltem mert nem müködött!!!Aztán most is azt írja ki!!!Szerintem ez az egész arra volt jó h ideszoktassák a tizenéveseket, aztán kőkeményen behajtsák a krediteket rajtuk!!!!!!!!!!

Nekem senki ne monndja h 3400 Ft ne lenne sok (már bocsánat) ezért a szarért!!!!!Amiböl nekünk gportálosoknak semmi hasznunk nemválik,csak veszteség!!!!

Én most nem aztvárom válaszként h leotsanak ilyenekkel , mint pl.:nem kell idejönni!;meg mért sajnálod a pénzt azért amit szeretsz csinálni?;meg hasonló lekoptatós hülye szöveggel!!!!

Én megértést és megoldást várok erre a nagy problémára!!!!!

Pl.:csökkentsük a kreditek számát;legyen hasznuk a gportálosoknak is(mondjuk az1 éves 100 legjobb gortálos oldal megszabadul a kredit fizetésektől!);meg hasonló dolgok!!!!

Ja és az h senki ne mondja azt h a gportál továbra is ingyenes.Ahol bármiért is  fizetni kell az már nincs ingyen!És ez nem csak regisztrációs díj,ugyanis én 1 regisztrációval csináltam 2 oldalt és mégis külön-külön fizetnem kellet értük!!

Tamica

 
2005.07.12 19:55

Helló Dorina!

 Nem egy az egyben másolja, ezzel nem lehet nagyon mit kezdeni. Nyugtasson meg a tudat, hogy a

tiéd sokkal igényesebb, és ezerszer több meló van benne, mint a másikban.

 
624.
2005.07.12 19:18

Nem akarok megint zavarni de kiderült hogy az oldalamat másolják és szeretném ha ennek véget vetne valaki.az oldalam címe:

www.totaldestroyed02.gportal.hu

és az oldal ami másol:

www.kyddygrade.try.hu

A segítséget előre is köszönöm!

 
Elöző oldal
...
376
...
Következő oldal