»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
371
...
Következő oldal

7369.
2006.10.02 13:39

Sziasztok. Nem engedi hogy töröljem a modulokat. Miért???? köszi buanka@freemail.hu

7368.
2006.10.02 11:57

Köszönöm, megcsináltam! Majd megnézem, hogy ezentúl mi történik.

7367.
2006.10.02 10:11

Timszilla: Ha megvan az animációd és feltöltötted valahova, akkor csak linkelned kell, azaz a hivatkozáshoz a te oldalad url-jét írod be.

robmozs: A portálnéven nem tudsz változtatni, maximum ha egyedi fejlécet készítesz magadnak. A képeket pedig feltöltés előtt képszerkesztővel méretezd át, és utána töltsd fel!
Mirabell: Nálam teljesen jól működik a portálod. Az Internetbeállítások / Biztonság lapfülön vedd fel a G-Portált a Megbízható helyekhez (Trusted sites) és egyszerre ne legyen több ablak megnyitva. Ha így sem megy, akkor szólj!
sveger: Zenét nem tudsz feltölteni a portálodra, legfeljebb más oldalakról linkelhetsz, ehhez használd a Linkkezelőt! Képet pedig a Modulkezelőben létrehozott Képtár modulodba tudsz tölteni.
azila: Képet és szöveget egyszerre így tudsz feltenni -> Katt ide! Ha ez sikerült, akkor linkelheted az oldalakat, ezáltal aloldalakat hozhatsz létre. Ezt pedig a következő módon teheted meg: Katt ide! 
Biastar: Egérkövetőt a Portállista Portálépítés kategória oldalain találsz, katt ide!
ZsoliZsoler: Nézz körül a PC Games fórumon -> katt ide!

7366.
2006.10.01 22:27

BIASTAR, sztem portálépítő oldalakon nézd meg az egérkövetők között, én emléxem, h találkoztam olyannal, ahol te tudsz kreálni szöveget az egérkövetődbe, csak már arra nem emléxem, h ez melyik oldalon volt..

em

7365.
2006.10.01 22:25

Sveger, ha jól tudom, a //gportal.hu/portal/kiscsay oldalon az is le van írva, hogy hogyan tudsz zenét feltölteni a honlapodra, sőt, még választék is van belőlük. Javaslom, nézd meg! ;)

em

7364.
2006.10.01 22:00
HELOSZTOK.KÖSZ hogy senki nem segített.CSak annyit kértem hogy hogyan lehet zenét felrakni az oldalamra és senki nem  tudja?.biastar:(//gportal.hu/portal/kiscsay/) ezen a cimem bal oldalon megtalálsz egérkövetöt menüfestöt és sok más dolgot,söt azt is hogy hogyan kell megcsinálni részletesen le van irva.de ha nem tudod irj a honlapomra:www.g-portal.hu/lovelydakota

7363.
2006.10.01 17:06

CS every ... Azt szeretném medkérdezni hogy world of warcraft fan oldalhoz honnan tudok szerezni témát (wow-osat)???az oldal neve elitwow.gportal.hu...Előre is köszi !!!

HAMMER

7362.
2006.10.01 17:00

Nem tudná valaki megmondani nekem honnan lehet egérkövetőt szerezni(ilyen szövegeset)?Mert már majdnem mindenhol kérdeztem!!!!Előre is kösz!

7361.
2006.10.01 16:53
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Olyan recepteket szeretnék felrakni az oldalamra, amikhez képek is tartoznak. Egyszerűen nem tudom megoldani azt, hogy a menüben mondjuk Receptek felirat legyen, alatta meg az ételek kategóriái, pl. levesek, édességek stb. Ha pl a levesekre kattintok, akkor a felrakott levesreceptek címei jelenjenek meg, ha ott rákattintok az egyikre, akkor új oldalon megjelenjen annak receptleírása, alatta meg az elkészítés fázisairól készült képek. Vagy a cikket jelölöm be, de akkor csak 1 képet tehetek fel vagy képtárat, akkor meg a recept szövege nem lesz egy oldalon a képekkel. Az, amit a képek alá lehet írni, az kevés. Leginkább ez az utóbbi a problémám szöveg és több kép együtt egy oldalon. Lehetséges ez? Mintha láttam volna másnál valami hasonló megoldást. Előre is köszönöm a segítséget.

7360.
2006.09.29 19:16
az oldalam cime.www.g-portal.hu/lovelydakota

Elöző oldal
...
371
...
Következő oldal