»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
38
...
Következő oldal
 
4013.
2010.03.08 16:03

Üdv.Egy súlyos dologgal állnék ide..A weboldalamat xxdollzxx.gp.hu megakartam látogatni szerkesztési ügyben és érvényesítési felhasználó nevet és jelszót kér,de ezt minden nevelőmnél..Próbáltam/próbaltak belépni a saját nick nevükkel és jelszavukkal,de nem engedte be őket..Most mit kellene tennem?!

 

 
4012.
2010.03.08 15:50
szucsneszilvi: Úgy csináltam, ahogy írtad, de nem került elő, amit bemásoltál ide, viszont amikor beírtam a leni direkt linket, akkor kidobott egy oldalt valóban, csak más szöveggel. Ennek az az oka, hogy az ezazenportalom oldal régi címe meseorszag volt, csak a keresőben nem frissült ez a tartalom. Ez valóban nem a te oldalad, mert a te oldaladat még nem indexelte be a kereső. Ha frissül a Google tartalma, akkor rendben lesz, addig csak várni tudsz.
 
2010.03.08 14:59

Kedves Superuser! Köszönöm a válaszod, csak sajnos nincs igazad:( Amennyiben beütöd a kereső nevét: www.google.com és az üres sorba beütöd azt, hogy meseorszag.gportal.hu, akkor pontosan a legelső helyen az én oldalam nevét adja be, csak más honlapot hoz be.

Bemásolom ami bejön első találatra:  

ADJ ESÉLYT!!! - G-Portál

IGÉNYES IRODATAKARÍTÁS - TÓTH ÉS TÁRSA - http://irodatakaritas.gportal.hu - IGÉNYES IRODATAKARÍTÁS - TÓTH ÉS TÁRSA - ***** Digi Tv Kódok - Key ***** ASHLEY ...
meseorszag.gportal.hu/gindex.php?pg=28341151

  

Tehát, amint látod, a találat alján ott van az oldalam neve és ha az "adj esélyt" felső sorra ráteszem az egeret, akkor is erre irányít, persze, utána már egy másik oldal jön be.

 Ilyenkor mi a teendő? Nem furcsa ez egy kicsit? 

 
4010.
2010.03.08 11:00
szucsneszilvi: Még nem indexelte be a portálodat a kereső, így nem is fogod megtalálni az oldalt a Google-ban. Nem találtunk olyan találatot, ami másik oldalra vitt volna. Annyit tudunk javasolni, hogy várj türelemmel, és egy idő után fent lesz a portálod a keresőben, ezenkívül itt valamennyire fel lehet gyorsítani ezt a folyamatot:
http://www.google.hu/addurl/?continue=/addurl
 
2010.03.06 13:33
Sziasztok! Nem tudom, ide kell e írnom amit szeretnék, de remélem választ kaphatok a problémámra. Az én oldalam a meseorszag.gportal.hu oldal, ami még csak néhány hete indult. Pár nap után gondoltam rákeresek a www.google.hu oldalon, és a keresőbe be is írtam az oldal komplett nevét: meseorszag.gportal.hu (abban reménykedtem, hogy a keresőrobot már ráakadt és majd kiadja mint találatok) Nem is számítottam arra, amit találtam: az én oldalcímem volt a találat, arra is irányított a kereső, de amint ráment a talált oldalra, egy másik weblap címe jött be rajta: ezazenportalom3.gportal.hu címmel és egy kutyaoldalon találtam magam. Írtam már ez ügyben a google.hu-nak, valamint a másik oldal tulajdonosának, de semmi válasz.:( Szeretném megtudni, hogyan lehet, hogy a kereső szerint az én oldalamat találta meg a rendszer, mégis egy teljesen másik oldal jön be rajta, ha odakattintok? Kérem valakinek a segítségét, nagyon szeretném, ha megoldódna ez a probléma! Nagyon köszönöm előre is! Szilvi
 
4008.
2010.03.01 10:42

Vabe7: Jelenleg sajnos fizetőps a rendszer. Lehet, hogy a jövőben ez változni fog, de egyelőre nem tudjuk. :S

WilsonCap: Tégy belátásod szerint, szíved joga, és utoljára írom le, hogy DE, KIÉRTESÍTETTÜNK. Mellesleg több helyen feltüntettük, hogy a citromail rendszerét nem ajánljuk senkinek, mivel az utóbbi 1 évben rendszeresen szivattak minket azzal, hogy blokkolták a leveleinket. Arról mi nem tehetünk, ha ez neked nem tűnt fel, de egyébként a szolgálati közleményekben is olvashattál erről. A saját figyelmetlenségedért nem kell minket hibáztatnod.

 
4007.
2010.02.27 19:38

Hello

Azt szeretném kérdezni, hogy a 2hét után mindig muszály fizetni az oldalért? Mert szerintem az sokkal jobb lenne ha ingyen lenne.. mint  a  lapunk.hu meg az mlap.hu.... de én ide szeretném csinálni az oldalam, csak hogha muszály fizetni akkor  nem....

 
4006.
2010.02.26 08:58

Superuser

Nem igaz, hogy kiértesítettek, a wilsoncap@citromail címem kivállóan működik. Naponta rajta vagyok, automatikusan értesít mindenről, minden levelet megkapok mindenhonnan és a kéretlenekben sincs semmi. Fix hogy tőletek semmi nem jött. Egyébként csak jelezni szeretném hogy a hoszivattyu.gportal lapomat is ugyaígy értesítés nélkül töröltétek csak az nem annyira érdekel (bár azzal is volt munka). Szóval csalódott vagyok de nagyon, emellett egy csomó munkám, meg feliratkozott partnerem elveszett. Ennyit akrtam mondani. Ajánlani biztos nem fogom , pedig jó a szerkesztő rendszeretek.

 
4005.
2010.02.25 10:12
hát nem úgy tűnik...
 
4004.
2010.02.24 10:36
Mindig küldünk értesítőt a portálon megadott e-mail címre, ráadásul többet, egyszer a csomag lejárta előtt egy héttel, egyet akkor, amikor inaktív lesz az oldal, egyet az inaktivitás 1. hetében, egyet pedig a portál törlése előtt. Mi nem tehetünk arról, ha a portálon megadott e-mail cím megszűnt vagy levélszemétbe ment az összes értesítő, de nyilván odafigyelnük erre, hiszen 3 e-mailt küldünk a törlés előtt. Törölt portál visszaállítására nincs mód.
 
Elöző oldal
...
38
...
Következő oldal