»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
357
...
Következő oldal

7509.
2006.11.07 18:27
Hello!!!! Köszi szépen superuser!!!!!! :)

7508.
2006.11.07 17:56

Szia!

Ismét..

Látom, hogy belejavítottál, de én semmi változást nem látok. Az "elküld" gombra kattintva, továbbra is csak egy megcímzett, de üres levelet generál!

üdv, vzoli

vzoli1967: Egy method lemaradt a "post" elől, most már működik

Szerbusz!

sampi.gportal.hu weblapon az "érmehatározó" menüpontról lenne szó. Nem tudom, hol a hiba..

köszi, vzoli

Hali!

Egy kitölthető ürlapot szerettem volna létrehozni de csak félig sikerült. A FORM és társai segítségével az ürlap megvan. Úgy néz ki, ahogy szerettem volna, de ha rákattintok az "Elküld" gombra nem küldi el a kitöltött levelet a megadott címre. Helyette, egy figyelmezteő szöveg után, bejelentkezik a levelezőprogim, egy üres lappal, csak a címzett van kitöltve. A kitöltött mezők tartalmát nem adja át a levelező proginak.

Nem értem... :˛/

üdv, vzoli

7507.
2006.11.07 17:40
kérdésem lenne !! 2700 ft van a kártyámon és nem engedi hogy írjak egy kredites sms.t nem értem ide írjatok: benysolya94@freemail.hu

7506.
2006.11.07 16:47
vzoli1967: Egy method lemaradt a "post" elől, most már működik.

7505.
2006.11.07 14:16

Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönöm neked superuser,hogy segítettél letörölni a zene modult!!!!10000000 pusszi neked!!!!!
Köszönöm!

Gréta

7504.
2006.11.07 13:14

mephysto: 2. Azért folyik egybe minden, mert nem Explorer-t használsz. A szerkesztő eszköztár csak Internet Explorer 5.5 vagy újabb böngészővel használható.
A szerkesztő eszköztár nélkül csak html-kódokkal tudod formázni a szöveged. 3. Ha a kreditegyenlegedet egyszer feltöltöd 0-ra, akkor többször nem kell, csak ha igénybe szeretnél venni valamilyen extra szolgáltatást.

gretike7: Töröltem a zene modult, most már működik a portálod.
sveger: A keresett oldal nem található, gondolom nem jó címet adtál meg.

7503.
2006.11.06 20:38

superuser:Szeva.Itt az oldalam címe

www.gportal.hu/loveydakota

Ha belépek és felakarok tenni pl . albumot és elöször a nevét irom be majd kijelölöm és a kapocsra megyek nem mindig seierül mert kell ugy 20sec mind beirja azt a 20 szót és ez igy nem ók de mikor már felraktam ugy 100-200 ilyen linket úgy már hosszú idő+valamikor nagyon nehezen jön de a oldalam  .Kösz a helpet.Amugy itt csak e vagy akir válaszól a kezdöknek?mert csak szinte a te nevedet látom csak,sok sikert és kitartást

7502.
2006.11.06 17:22

Szerbusz!

sampi.gportal.hu weblapon az "érmehatározó" menüpontról lenne szó. Nem tudom, hol a hiba..

köszi, vzoli

Hali!

Egy kitölthető ürlapot szerettem volna létrehozni de csak félig sikerült. A FORM és társai segítségével az ürlap megvan. Úgy néz ki, ahogy szerettem volna, de ha rákattintok az "Elküld" gombra nem küldi el a kitöltött levelet a megadott címre. Helyette, egy figyelmezteő szöveg után, bejelentkezik a levelezőprogim, egy üres lappal, csak a címzett van kitöltve. A kitöltött mezők tartalmát nem adja át a levelező proginak.

Nem értem... :˛/

üdv, vzoli

7501.
2006.11.06 14:40
Nagyon köszi,hogy segítetek nekem!Már ha tudtok!a portálom címe pedig:  www.g-portal.hu/jo-anime ,de elérhető a www.jo-anime.try.hu címen is!Lécci valki HELP!!!!

7500.
2006.11.06 12:59
Az 1. kérdésem megoldódott, közben rájöttem... A másik kettőben várom segítségeteket! Köszi előre is!

Elöző oldal
...
357
...
Következő oldal