|
|
Portálépítés |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ügyes! Látom vannak ötleteid.
Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.
|
|
|
|
|
|
... 353 ... |
|
|
Sziasztok!
Én még elég kezdő vagyok,szval lenne pár kérdésem. Hogy lehet képeket felrakni a portálra,cask úgy,anélkül,h modulba tennénk bele? És hogy lehet másik stílust csinálni az oldalnak,mint amik vannak? Meg hogy csináljátok,hogy a link egy kép, és nem szöveg? Én hiába néztem,nem láttam sehol ilyet,h felkínálta volna. Remélem tudtok segíteni! Köszi!
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
Most próbálok egy új gportálos oldalt elkészíteni, de:Beállítok egy egyszerű modult középre, beteszem a menübe, ráklikkelek a -beállít- gombra, és kiírja, hogy a modult kötelező elnevezni. Mivel a modulnak van neve, így nem értem, mit kell még csinálni.Egyszerűen nem haladok, itt leragadtam, pedig már van 2 másik gportálos oldalam, de ezzel nem boldogulok.
|
|
|
|
|
|
Helló!
Olyan modult lehet-e csinálni amely új lapon keretek (mármint a jobb és bal sáv nélkül) nyílik meg? Hiába állítom a linkelését blankra.
|
|
|
|
|
|
Üdvözletem!
Igyekszem rövid lenni, csak egy javaslattal állnék elő, ami a gportal isteni csapatának megy. (Puncsolok? Tudom. Valld be, hogy jól esik:P)
A modulkezelővel lenne bajom. Méghozzá azt is megmondom, hogy mi: lehet, hogy kezdetekben jó, de utána valami iszonyat, ha már 20-25 modul megvan. És valljuk be, egy átlagos honlapon nem 20-25 modul, hanem ennek a tízszerese is lehet. ezért szeretném kérni, hogy a csapat gondolja át, hogy miképp lehetne átszerkeszteni! Egy javaslatom lenne: a modul nevét abba a menübe lehetne betenni, ahová tartozik. Egy lapon csak a menük nevei látszanak, a tartalmukat legördülő menü tartalmazná. A modulokra szóló beállításokat itt, a legördülő menüben egy újabb legördülő sáv tartalmazná. Akár a Start menü... Ez csak az én verzióm, aki 1024-es sávszélességnél anyázik, és három egyszerre megnyitott lappal szerkeszt, mert mire a modulkezelő bejön, addigra mindent megcsinál...
Köszönöm a figyelmet, és ha használható az ötletem, akkor kérlek, jelezzétek! Ha nem, akkor befogtam. ;)
Agatha Moon
|
|
|
|
|
|
padli16: Nem számít jogsértésnek.
Timszilla: Töltsd fel a képet a képtáradba, majd a vendégkönyvbe / fórumba másolva jelöld ki, kattints a kapocs alakú ikonra az eszköztáron és írd be a portálod címét!
bencekristóf: Itt olvashatsz a videófeltöltésről.
|
|
|
|
|
|
Kérdésem: Miértnem tudok videókat felrakni, vagy videótárat csnálni a honlapomon?
|
|
|
|
|
|
Segítség!
Csináltam egy képet a ps-ben és azt szeretném elérni, hogy ha kiteszemvhova és rákattolnak, akkor menjen fel a honlapomra! hogy kell ezt megcsinálni?? vki vagy ide véálaszoljon, vagy irjon az emailomra: timszilla@citromail.hu
|
|
|
|
|
|
Kérdés: Az jogsértés ha mondjuk Dj vagyok és a saját szerzeményeimet avagy mixeimet teszem elérhetővé a gportálos oldalamon? plz webmester válaszoljon avagy vki aki gportálnál dolgozik s ezt tudja.ThX
|
|
|
|
|
|
|
|
Nem tudja valaki,hogy miért nem tudok 9-nél többképet felrakni?Hiába csinálom meg,amit kell:
Új kép feltöltése,tallózok,aztán fel akarom rakni,de semmi.Csak a Hírek menüpontot hozza be.Most ezt komolyan nem értem.Nincs több hely,vagy miért nem?Amúgy a webcím:
//gportal.hu/kisdacide-heroes2
|
|
|
|
|
|
... 353 ... |
|
|
|