»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
336
...
Következő oldal

7719.
2007.01.14 13:40

Doroty66:

Irtam javaslatot emailben még aznap!

Válaszodat nem kaptam meg!

Ennyire sürgős volt?

//gportal.hu/portal/ancsajosno/

7718.
2007.01.14 13:37

Kepora:

Nekem is hasonló gondom volt, de mivel nem értek a HTML programozáshoz, és alapban nincs ilyen lehetőség a modultípusokban, ezért kerestem ideiglenesen egy, blogtárat, aminek a linkjét beillesztettem! Nézd meg nálam a videóchat felhasználói képtáramat!

üdvözlettel: //gportal.hu/portal/ancsajosno/

7717.
2007.01.14 13:32

bettina8013 :

Szerkesztéskor, amikor írsz ki tudod választani ugye, hogy milyen színü legyen a szöveg? Na, közvetlenül mellette a festékesdoboz, azzal tudod a szöveghátteret megadni!

Ha ez nem megfelelő neked, akkor a gportál főoldalán klikk a portálkeresőre, ott van google kereső, oda ird be (háttér kód)!

Ha valami nem ok, irj emailt nyugodtan, segítek!

//gportal.hu/portal/ancsajosno/

7716.
2007.01.13 18:51

Sziasztok! Én azt szeretném megkérdezni hogy h kell főoldalt csinálni? A súgóban azt írják h a vezérlőre kattintva, de olyan nincs is. lécci, segítsetek!!!!!!

7715.
2007.01.12 20:01

sziasztok!

Csináltam chatet de nem let jó, igy újjat kellene csinálnom, de már fogalmam sincs hogy hogyan, vagy hogy hol találok hozzá kódot! Segitsetek léci! Köszi

7714.
2007.01.12 16:01

Sziasztok!

Aki tudna nekem desinget csinálni még ma, azokból a képekből, amikből én kérem írjon! Cserébe kiraklak a honlapomhoz a linkekhez, de sajnos mást nem tudok adni érte!

e-mail címem: doroty66@citromail.hu

Vagy írj a honlapomra a vendégkönyvbe ezzel kapcsolatban.

Előre is köszi: Dóri

7713.
2007.01.12 14:31

Hogyan lehet olyan szöveges képtárat csinálni ahol hozzá lehet szólni, véleményezni lehet a képeket? A szöveges képtár opció alatt sem lehet hozzászólni. nincs szövegdoboz.
köszi, Zsolt

7712.
2007.01.11 20:03

Sziasztok ! Bettina vagyok.

S.O.S SEGÍTSÉG !!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogyan lehet a szöveg alá háttérszínt berakni.?????? Valaki szánjon már meg és írja le nekem pontról pontra.

Nagyon szépen köszönöm!!!!!!

7711.
2007.01.10 19:36

Sziasztok!

Segítsen nekem valaki LÉGYSZI!

Van az oldalamon videochat, és az usserek kérték, hogy tegyek fel egy képtárat, ami a kiemelt usserek adatait, és képét tartalmazza!

Nem tudom, hogy ezt hogyan lehetne megoldani! Ötlete van-e valakinek?

Én arra gondoltam, hogy lenne egy szövegdoboz amibe be lehetne írni az adatokat, és egy tallózó gomb a képfeltöltésre!

Ez mind nagyon szép, csak hát a programozáshoz nem értek! Ha valaki tudna nekem html-kódot kreálni, azt nagyon megköszönném, vagy építő jellegű javaslatot, ha valakinek van ötlete! (az első ötletet lelövöm: nem akarok minden ussernek külön adatlapot én szerkeszteni!!!! :-D)

Előre is köszönöm a hozzászólásokat! szeretettel: //gportal.hu/portal/ancsajosno/

7710.
2007.01.09 22:17

Sziasztok!Engem az érdekelne,hogyan lehet a fejlécre menüt tenni?Milyen programot kell hozzá használni,vagy milyen kódot?Válaszotokat előre is köszönöm!

Elöző oldal
...
336
...
Következő oldal