»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
34
...
Következő oldal
 
1324.
2008.12.01 11:19

Mikorra várható a modulkezelő reformja? Már nagyon kéne...

 
1323.
2008.11.28 15:07
tothbea: Sajnos olyan nem lesz, hogy mindenki láthatja, ki van bejelentkezve. A  bejelentkezett felhasználók számát mutatja a számláló, és egy scripttel megoldhatod, hogy az online felhasználók számát is látni lehessen.
 
1322.
2008.11.27 19:08

Sziasztok!

Nekem van egy olyan oldalam,ami a régi osztálytársakat gyűjtötte össze,teljesen zárt körű.Arra szeretném,ha lehetne valahogy,hogy mindenki tudja,hogy van-e épp más is online az oldalon.Én,mint admin,látom,hogy épp ki van bejelentkezve,de jó lenne,ha ezt minden bejelentkezett láthatná.Nincs erre valami megoldás?Eddig még nem találtam.

 
1321.
2008.11.03 15:16

Adliz: Asszem olyan volt, hogy külön forum izéba kellet bemásolni a kódot, a designt meg ilyeneket... rég volt az már :)

Egyébként szerintem egy pipával meglehetne csinálni, hogy ne tudja azt a modult az admin szerkeszteni. Leveszem a pipát, és akkor azt nem szerkesztheti. Vagy, a következő ötlet már az,mint a torrentes oldalaknál, hogy különféle rangba belehet őket soröolni. Moderátor ezt meg ezt tudja szerkeszteni, Admin meg szinte mindent... Vgyis ezt is belehetne állitani :D Kicsit télleg macerás ez az egész :). De ha meglehetne csinálni, szerintem sokkal jobb lenne, és többen is költenének kreditet admin jogra :). (Kicsit meggyőzhető mondat volt az elöző :D). És, mikor lehet majd megváltoztatni a gportál fenti fejléc részének a színét? Rég volt ez az ötlet, és mondták hogy meg fog majd egyszer valósulni :)

 
1320.
2008.11.03 11:36

halihó =) szombaton jöttünk haza Sopronból, s mi volt az első? megnézni GP fórumot xD nem vagyok függő :o no, s látom a nagy hírt, bejelentkező modult középre is lehet rakni!! nagyon jóó! =) Egyből kipróbáltam személyes portálomnál, s azóta is úgy van :)

Figi: de mi nem adtunk admin jogot senkinek xD most is ha kap valaki az HD-ra nem kap, csak mellékoldalra =)
Viszont az mindenképp jó lenne, ha valami úton lehetne különböző jogokat adni; de nincs ötletem, hogyan, hisz mindennek van negatívuma.. de ott a biztonsági mentés, aztán azzal megoldható a problém. Nomeg szerintem, ha valakinek annyi esze van, hogy két szóváltás után admin jogot ad valakinek, az vessen magára =)

Várom a modulkezelő újjítását :]

 
1319.
2008.11.03 09:05
figi: Modulonként jogosultságot adni elég problémás, nem is tudom, hogy egyáltalán lehet-e ilyet, de megkérdezem.
 
1318.
2008.10.31 15:39

Értem :). De mondjuk egy komoly oldal, moderátorokat, és adminisztrátorokat keresne, akik vezetnék az oldalt, mert neki nincs ideje, erre pont jó lenne. Mostanság eléggé sok oldalon látom, hogy társszerkesztőt keresnek, mert nem tudják szerkeszteni egyedül az oldalt. Felveszik társzerkinek, és eszébe se gondol, hogy csakis azért vette fel, hogy átírjon minden hülyeséget, és töröljön. Ilyenkor a biztonsági mentésre nem is gondol, mert tök jó haverok lesznek azt kész.

Meg egypáran azért télleg alakitgatnának a társzerkik szerkeszthetőségein. Anno Adlizék a hd-ra felvettek segitőket, hogy végezzék a dolgukat... Ilyenkor lehetne beállitani, hogy ezt meg ezt a modult érhessék el csak :).

 
1317.
2008.10.31 15:21
figi: Oké, tegyük fel beállítom, hogy ne tudjon modult törölni, de szerkeszthesse. A modul tartalmát ugyanúgy törölheti. :S Azért van pl. biztonsági mentés, hogy nagyobb frissítések esetén azok mentésre kerülhessenek, és elvetemült, rosszindulatú társzerkik garázdálkodása esetén vissza lehessen állítani a tartalmat. Valamennyire persze megoldható a dolog, de ezt még eléggé át kell rágni. :)
 
1316.
2008.10.31 12:40

Na, most egy némileg normális ötletem támadt :).

Lehetne olyan, hogy ha valaki felvesz egy társzerkit magának, és kap jogot az oldal szerkesztésére meg ilyenek... Na, itt lehetne egy olyan menüpont, hogy belehessen állitani, miket csinálhat az oldalon és mit nem. Például, ha már nem bízok benne annyira, akkor menüpontok törlését, letiltom, hogy ne tudja törölni.És, így akkor egy külön menüpontban kilehessen választani, hogy mit csinálhat mit nem. És ezt csakis az oldal készitője állithatja be :).

Nem tudom milyen ötlet, nekem tetszik, remélem be is valósul :)

 
1315.
2008.10.29 12:11
figi: Vendégkönyves vagy fórumos szerkesztés nem lesz, hiszen ezzel sokan visszaélhetnének, és macerás lenne pl. feljelentések esetén utánanézni, ha azóta módosított a bejegyzésen az illető. :S A modulkezelő idén kész lesz, remélem egy hónapon belül, de még csináljuk. Természetesen küldünk róla szolgálati közleményt, és emellé a többi fejlesztésről is, amik készülőben vannak.
 
Elöző oldal
...
34
...
Következő oldal