»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
329
...
Következő oldal

7789.
2007.02.09 12:58

Tehát ha rámegyek a "Kredit műveletek" en belül a

+50 MB tárhely 150 kredit / 50MB (egyszeri díj) Tovább...

ra, akkor +50MBal nő a tárhelyem, ha adok cserébe 150 kreditet?

7788.
2007.02.09 12:35

ubulka77: Nálam teljesen okés a szavazás.

Bebesi3: Képszerkesztő programmal.
meeri: A button egy kisméretű kép. Ennyi. :-) Ha explorer-ben az egyszerű modulod ceruza ikonjára kattintasz, akkor megjelenik az eszköztár. Ha ott ráklikkelsz a <> ikonra, akkor oda írhatsz html kódokat, vagy láthatod a modulod html kódját. Ha feltöltöd az egyenlegedet 20 kredittel, attól még nem nő a tárhelyed. Az alap tárhely 50 Mb, plusz tárhelyet az Extrák menóüpontban vásárolhatsz.
ashton: Sorelválasztó, mint kép? Vagy mint mi? Ha egyre gondolunk, akkor csak dizájnelem. Itt olvashatsz arról, hogyan lehet képet és szöveget egyszerre beszúrni az egyszerű modulodba.
Aztec: Ha explorer-ben egy flash tartalmú oldalra mész, akkor a böngésző címsor alatt megjelenik egy sáv olyan szöveggel, hogy a szükséges bővítmények letöltése. kattints rá, és engedélyezd, hogy letöltse!
Inframe: A forráskódba (<> ikonra kattintva) írd a képek címe után sorközzel ezt: border=0  Így eltűnnek a keretek.

7787.
2007.02.09 02:19

Sziasztok!

Az a gondom, hogy a menüpontok elé raktam(díszítő) ikonokat, sajnos ezek fekete (olykor kék) négyzetekben jelennek. Nagyon kínos az oldalam design-ja miatt. Kérek szépen segítséget!

Köszike!!! 

7786.
2007.02.09 01:26

Sziasztok!

Tudom hogy egy picit off, de nem találtam pontosabb topikot erre a gondúnkra:

Amióta véletlen a windóz xp frissitette magát,
azóta ha flases tartalmú oldalt akarok megnézni, folyton azt írja hogy kattintsak a vezérlőre, az aktiváláshoz. Ez azon kívűl hogy k***ott idegesítő, másrészről pedig, a saját portálomra sem tudok belépni a flash elemek miatt, ugyanis akármilyen flashes oldalra, ha a sajátomra, ha idegenére ha felmegyek, folyton kifagy a gép, ill. a böngésző, és csak a feladatkezelővel lehet leállítani...
Már megpróbáltam a net beállítást is alacsonyabbra venni, de semmi...
A kérdés hogy van e esetleg más beállítás erre hogy a flasek normálisan megjelenjenek, vagy törölni kell a win frissítéseket a búsba?

Köszöntem előre is helósztok...

7785.
2007.02.09 00:18

S.O.S.!!!!

Tudna vki segíteni nekem portálépítésben? Kezdő vagyok. Az egyik kérdésem az az, hogy mire jó a sorelválasztó? Hol és mire tudom használni azokat. A másik problémam az, hogy nem tudom hogy lehet a középső oszlopban felváltva épet és szöveget tenni. Tehát pár sor után egy képet, majd az alá megint pár sor szöveg, ezalá ismét kép és a végére pár linket tennék az oldal aljára. Hogy kell ezt csinálni? Előre is köszönöm válaszotokat! Ide írjatok lécci: ashton1982@gmail.com

7784.
2007.02.08 21:53

Milyen kódról beszél mindenki? Csak én nem találkoztam vele eddig?El tudná nekem magyarázni vki, hogy mire is való az a kód vagy hol használom?

Lenne egy kérdésem a kredittel kapcsolatban.Ha feltöltöm az egyenlegemet pl. 20kredittel akkor a tárhelyem nő?

7783.
2007.02.08 18:59

Hogyan tudok saját bannert készíteni?

oldalam: www.g-portal.hu/bebesoldal

7782.
2007.02.08 12:53

superuser!

a cím gportal.hu/ubulka77

7781.
2007.02.08 11:52

Mekiboy: Törölni szeretnéd a mostani fájlt? Vagy nem értem? A jelenlegi azért nem szól, mert a fájlod neve szóközt és írásjelet is tartalmaz.

7780.
2007.02.07 18:37

superuser

A portál cime:

//gportal.hu/portal/ibolyka

Most látszik a portálon egy kezdetleges, zenefeltöltési próbálkozás, ezt nem tudom törölni. Az uj feltöltés pedig nem is látszik, hibaüzenet nincs. Köszi!!!

Elöző oldal
...
329
...
Következő oldal