»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
324
...
Következő oldal

7839.
2007.02.25 23:39

7838.
2007.02.25 18:48

Hogyan , milyen programmal tudok animált bannert készíteni?

7837.
2007.02.25 17:43
Most próbáltam, a t-akármi fotótárt nem bírtam megnyitni csak Mozilla Firefox-al.

7836.
2007.02.25 17:36

Értem a kérdésed sajnos nemigen tudok segíteni csak még egy gyenge kisérlet, hisz bizonyára te is beírtad a keresőbe pl "ingyen webtárhelyek". Nekem kiadott egy csomó tárhelyet, át kellene nézni. Persze özön van fizetős is, lehet, hogy ott több szerencse lenne. Olyannal ahol egyszerre több képet, stb lehet feltölteni még nem találkoztam. Ingyen tárhelyek:

http://www.megaport.hu/portal/index.php?cat=736

Még annyit: én sem akarok programozó lenni ezért innen választottam ingyen weblapsablont, ezeket csak át kell írni, akár egy jegyzettömbbel is. Persze nagyon időigényes, csak úgy ideteszem a linket. Azt biztosan tudod, hogy egy adott weblapsablonnál egy HTML-s oldalt jegyzettömben ha egyszer már megírtál, a későbbiekben csak beírod a fotóid elérési útvonalát akárhányat, utána meg pl Totalcommal (FTP) egyszerre feltöltöd a tárhelyedre. Csak először nehézkes. Ugyanaz, ha írni akarsz sokat, jegyzettömbben megnyitod az adott oldalt, beírsz akármennyi szöveget, majd feltöltöd a tárhelyedre. Az említett weblapsablonok közül lehet olyat is választani, ami a fotóknak és írásoknak a legmegfelelőbb.

http://www.ingyenweblapok.hu/ingyenweblap.php?oldal=0

Amit írtál "fototár" az ezt takarja (alábbi link) ? Mert nekem ott is van tárhelyem és emlékezetem szerint egyszerre 9 db fotót lehet tölteni. Ha ott voltál nem tudom miért nem tudtál feltölteni.

http://fototar.t-online.hu/index.jsp

Kedves Macerátor, ha ilyeneket nem kellene ide beírnom, légyszi ne haragudj és töröld.

Üdv. H54 (Imre)

7835.
2007.02.25 10:05

Sziasztok,
sztem én most Horgásztól kérdezek, de ha más is tud válaszolni, megköszönném :)

olvastam az ajánlásaidat képfeltölésnek, és egyéb fájloknak, nem találtam olyat ami számomra megfelelne..
HTML-s oldalt nem akarok szerkeszteni csupáncsak azért, hogy tudjak arról linkelni, tehát ez a variáció számomra kilőve.

nekem az a lényeg, hogy egyszerre több képet, filet, is tudjak feltölteni, ne egyesével kelljen, azt gportalon is meg tudom csinálni.

amiket még ajánlottál másnak:
fototár: a feltöltés nekem nem működik, állandóan csak várakozást ír a státusznál, egyesével meg nem akarok feltölteni, ahogy már írtam fentebb
kep.tar.hu: nem tudom használni az oldalt, mivel kiírja, hogy csak M.o....-ról érhető el, egyszer már írtam is nekik, s kiderült nem minden internetszolgáltatóval állnak kapcsolatban, ezért nem tudom használni...
freestart: eddig ez volt a legmegfelelőbb, vagyis azt hittem, hisz egyszerre 10 filet is feltölthetnék, na de az én képeim nagyrésze gif formátomúak, ha fel akarom tölteni, kiírja nem megfelelő formátum.

Remélem valaki tud nekem segíteni, egy olyan képtárra van szükségem, ahová egyszerre több képet fel tudok tölteni, és be tudom állítani, hogy személyes legyen.

Köszönöm

7834.
2007.02.23 17:03
Diabla1979: Nincs trükk sajna :S

7833.
2007.02.23 16:02

Superuser : Köszönöm szépen a segítséget, csak türelmetlen vagyok, sajna már 2 hétnél idősebb az oldalam, mégsem található a Google keresővel.

Nincs mégis valami apró trükk, amivel egy hajszálnyit gyorsabban menne ez a dolog ? a Google-nak már lejelentettem az oldalt, de nem mentem vele semmire :(

7832.
2007.02.23 11:06

pandi73: Igen, a levélküldő form-nál limitált a karakterszám, ezen sajnos nem lehet változtatni.

vanili: Már javítottam az oldaladat.
Horgasz54: Hibás kódot illesztett be, de mire regeltél, addigra javítottam.

7831.
2007.02.22 18:05
Kiváncsiságból regeltem nálad. Simán, elsőre beengedett lépni. Azzal a felh.névvel, jelszóval próbáltad, amivel létrehoztad a portálad? Kis és nagybetű számít, minden egyezzen a regisztrációkor megadottal.

7830.
2007.02.22 15:49
Sziasztok..Segitsen valaki nekem..Amikor be akarok lépni az oldalamra,ki irja a program nem válaszol.Nem tudom mit csináljak.Mi lehet a gond??gportal.hu/hexina az oldalam...várom a segitséget vagy jo tanácsot..

Elöző oldal
...
324
...
Következő oldal