Biztos amúgy hogy mindenféle kód nélkül a gyökérkönyvtárba kell berakni egy 16X16-os favicon.ico -t? Mert nem keres rá a böngésző! Viszont ha a kóddal csinálom akkor meg megjeleniti de csak az öreg rókával!
tutisipi: Szóltam az illetékesnek a robotokkal kapcsban. Volt már ilyesféle szűrés, de mindig kitalálnak valami újat, hogy ne legyen problémamentes az élet. :-) A favikonnál elvileg nem kell kód, mert a böngésző automatikusan favicon.ico-t keres.
Sztem ezt megint nem nektek kéne írnom de leet elég ide is írnom!Szal.: Nem az én problam-om hanem pár g-portalos oldal nevében beszélek! A chat-el valamit csinálni kéne, hogy kiszűrje a robotokat! Ugyanazok a robotok írnak nagyobb látogatottságu oldalak chat-ébe! Ha nem tudjátok megcsinálni, hogy kiszűrődjön a robot legalább a hozzászólásokat törölhesse az admin! Itt a chat e-miatt lett lecserélve.: www.moviesmp3.gportal.hu
És itt pedig nem váltott az admin de itt is ez van.: www.markyh.gportal.hu
paldi: Egy oldalt nem lehet csak úgy feltörni, vagyis annyi történt, hogy túl könhnyű jelszót használtál, és kitalálta valaki, vagy pedig illetéktelennek adtad meg az adataidat. Mindkét eset sajnos a te felelősséged.
Az oldalam www.feketegyonygy.gportal.hu és nem is érdekel hogy ki volta a másik portál tulajdonos aki behekkelt a portálomra? Íjenért nem jár büntetés vagy valami?