»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
315
...
Következő oldal

7929.
2007.03.13 11:22

pillango7: Ezt nem értem.

volix: Ha 3 napon belül nem erősíted meg a címváltoztatási kérelmet, akkor automatikusan törlődik, és próbálhatod újra.
nonoa7x: Sajnos a háttérzene max 1 Mb, lejátszós kódokat pedig a portálépítő oldalakon találsz.

7928.
2007.03.12 21:25
sziasztok! lenne egy kérdésem: nem lehetne-e a háttérzenét úgy megoldani, hogy ne csak 1 megásat rakhassunk fel? mert ez szerintem nem nagyon szerencsés. De ha van egy másik megoldás: hogy lehet olyan kis lejátszókat beilleszteni a gportalba? rem tudtok segíteni :( köci előre is

7927.
2007.03.12 14:40

Üdv Mindenkinek.

Van egy hiba a portálomon. Az hogy a www.gportal.hu/xmenevo -n az adminisztrátoromnak rossz email címet adtam meg mert megváltoztattam régebben és gmail kelett volna és a freemailt otthagytam.

Olyan email cím meg nincs is amit megadtam.

Na most ezt a hibát kijavitottam és mostmár jó az email címeme csak az a baj hogy régebben amikor még rosz volt az email címeme megakartam változtatni a portál címemet és most meg ha ujra megakarom azt irja ki hogy ÚJ CÍMEME LESZ AMINT AZ EMAILEL MEGERŐSÍTEM.

CSAKHOGY NINCS ILYEN EMAILOM ÉS NEMTUDOM MEGERŐSÍTENI!!!!!!

VALAKI SEGÍTSEN.

7926.
2007.03.12 14:10

Sziasztok!Help!Nem tudom,hogy lehet a görgős menübe belinkelni a menüket.Vagyis belinkelem,működik,de amikor letiltom a menüt,hogy ne legyen ott,akkor a görgős menüben sem jelenik meg.Hogyan kell belinkelni???Segitsetek!!!!

(Email)

7925.
2007.03.12 13:06

internetes-forum: Naok, így már nyilván tudom. :-)

espadon: Nem tudom, nálam is a nyitóoldal jön be, nem a vendégkönyv. Próbáltad más gépről? Nyomj egy Ctrl+F5-öt, mást nem tudok javasolni.

7924.
2007.03.11 16:39
Hát eszembe nem jutott volna, hogy a "szuperjó" mozilla nem képes ezt a vackot használni!!! Köszönöm a tanácsot, explorerben működik! :))

7923.
2007.03.11 15:30
internetes-fórum:Hát először is az kell,hogy e-mail-ben lehet országot kérni.Aztán ha az ország tulajdonos akar valamit (pl.:házat építeni),akkor szólnia kell e-mail-ben.Ilyen egyszerű.

7922.
2007.03.11 13:46

Mancsimanok!

Milyen böngészöt hasznàlsz? Nekem sincs a mozillaval, csak az internet explorerrel tudok a honlapban dolgozni.Lehet, hogy ez az oka, hogy nincs eszközsor.

2007.03.11 13:42

mancsimanok: Ha egyszerű modulba teszed a képet akkor erre  rákattintassz és az első sorba a kép URL címét, a második sorba pedig ami a képen szöveg lesz.

Feltölteni képet, képtárral lehet. Nyitol egy uj képtárat azon belul xy témáju kép topicot, és oda felöltöd a képed.... Ennek a linkjét ugy tudod meghogy, a képre ráviszed az egeret jobb egérgomb, ott legalul az hogy tulajdonságok és ott h Cím (URL): kijelöltöd és ahogy mondtam bemásolod ebbe:

Reklámozza INGYEN weboldalát!

7920.
2007.03.11 13:41

Superuser!

A honlapunk nyitoldala nalunk a vendégkönyv.Beallitva a bemutatkozas van/ az elsö menü/ Lejebb kaptam valaszt, hogy ha mas lép be akkor jol nyit. Ez mar jo, de szeretném ha nekünk is az nyilna. Segitenél?

//gportal.hu/portal/halacska

Elöre is köszönöm

Elöző oldal
...
315
...
Következő oldal