»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
285
...
Következő oldal

8229.
2007.05.30 14:25

Aennes: Csak úgy tudod megoldani, hogy belinkeled az oldalt a sajátodra, erre a legyszerűbb, ha a Link-kezelőt használod.

Sara616: Az ikonok hátulról 6. Hivatkozás: ha kijelölsz egy szöveget, és erre kattintasz, akkor ide beírhatod annak az oldalnak, képnek az url-jét (elérési útvonalát), ahova szeretnéd, hogy a szöveg mutasson, ha rákattintanak. Hátulról 3. Html forrás: itt láthatod az adott modul html kódját, és ide illeszthetsz be kódokat. Hátulról 2. A szerkesztőablak kinagyítása: értelemszerű.
A képtárba feltöltött képek akkorában fognak megjelenni, amekkorát feltöltesz, így ha egy adott méretet szeretnél megjeleníteni, akkor feltöltés előtt méretezd át.
Meteora: Ezt csak úgy tudod megoldani, ha a modulkezelőben több képtárat hozol létre, egyikbe a regis képeket töltöd fel, a másikba azokat, amiket bárki láthat. Ezután állítsd a regisnek szánt képtárat regisztrálttá.
esztelli: <font size=1 family=verdana color=cc0000>szöveg</font>

8228.
2007.05.30 11:43

Sziasztok,

megtudná valaki mondani, hogy lehet-e g-portalos weblaphoz phpbb fórumot csatolni?

8227.
2007.05.30 09:00

Igen, azt el tudom olvasni, hogy mit jelentenek az ikonok, de mire lehet oket hasznalni, mi a rendeltetesuk?Bocsi laikus kivancsisagomert, de eleg sokat kuzdottem nehany ikonnal, mire rajottem, hogy hogyan lehet vele celt erni.Talan lehetne azzal boviteni a helpet, hogy roviden bemutatni a kezelo feluletet. pl.betu tipus kivalasztas, betumeret megvaltoztasa,a kovetkezo a betu megvastagitasara szolgal, vagy a sorokat kozepre illeszti stb. Szoval csak igy, roviden.Ne legyen torvenyszeru, hogy mindenki ert a szovegszerkesztohoz.

szep napot mindenkinek!

8226.
2007.05.29 20:16

Sara616:Ha Shift+Enter-t nyomsz,akkor csak eggyel ugrik a sor.

Ha az ikonon hagyod a kurzort egy rövid ideig,akkor kiírj a nevét.

8225.
2007.05.29 09:23

Sziasztok!

Segitsegre volna szuksegem.

1.Ha entert nyomok, miert ugrik ket sort, illetve miert lesz ket sor kozott oriasi a tavolsag?

2.Keptar:hogyan tudok ugy kepet feltenni, hogy azt meretaranyosan lehessen kimenteni, illetve kinyomtatni?Pl.15x15-os rajz, az 15x15-os legyen a nyomtatason. Nem a lapmeret, hanem maga a rajz.

Laikus vagyok,csak felhasznaloi szinten kezelem a computert, talan egy kicsit jobban, de sok dolgot akkor sem ertek es ezert kerem a segitsegeteket.

Meg azt sem tudom, hogy a szerkeszto ikonjai kozul, hatulrol a 6.,3.,2. mire lehet hasznalni.

Elore is koszi a segitseget.Sara

8224.
2007.05.28 21:44
hali! tud vki azügyben segíteni, h hogy tom azt megcsinálni, h egyes képtár v modul csak regizett felhasználóknak legyen elérhető? tiszta analfabéta vok ehez! ide kattolva írjatok nekeeeeemmm! előre is kösz

8223.
2007.05.28 17:11
Sziasztok !!! Valaki eltudná küldeni azt a kódot,amivel a menüpontoknak Veranda 1 (8 pt) betűtípusa lehet.Nagyon megköszönném!

8222.
2007.05.28 15:00
Kösz superuser.

8221.
2007.05.27 18:26

Daniellus: Nálam teljesen jól működik, jó lenne, ha más gépen is megnéznéd, mert lehet, hogy csak nálad van valami hiba.

sztigris: Írd le a linket, és megnézem.
gerigerman: A ghost által lehet domain-t vásárolni, az sms-es megoldás azért sem kivitelezhető, mert ez ennél kicsit bonyolultabb dolog, de ha ez érdekelne, akkor az info@ghost.hu címen erről mindent elmondanak. Ftp kapcsolat nincs a G-Portálon, legfeljebb ott.
Fucsku: A fájl neve nem tartalmazhat ékezetes betűt, szóközt vagy írásjelet, és legfeljebb 1 Mb méretű lehet.

8220.
2007.05.25 19:17

superuser:Ez

Elöző oldal
...
285
...
Következő oldal