Ujra sziasztok! azt szeretném kérdezni,hogy amikor 1 pt-vel írok ien bejegyzést akkor én sokkal nagyobban látom,nem pedig nagyon kicsiben. ez mért lehet??mert én nagyban látom,és vékonyan. remélem hogy tudsz segíteni! Adri
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni,lehet h nemjó kat.-ba írtam :Sna mind1. az oldalamon átalakítottam a menük színét stb. miután ezt megcsinálátam a vendeégkkönyvben és az összes olyan modulba aminek az a neve h 'vendégköny',mikor szerkesztői módban rákattintok kijelentkezik,és az oldalt úgy jeleníti meg,amikor még nem lett 'átalakítva'!remélem tudtok segíteni,fontos lenne! köszi,Adri www.dreamy-minutes.gportal.hu
Segíts légyszi! Feltörte valaki a portálomat, és törölte azt, az emailemben a megerősítő link sötéten vastag volt, tehát valószínü nem lett megerősítve!
Nagyon kérlek mond meg mit tehetek, a mail címem ancsajosno@gportal.hu ,vagy ha megcsörgetsz vissza is hívlak: 30/592-70-60
Ohh^^ Elnézést kérek! Félreírtam... Megesik ilyen az emberrel ha valamit nagyon akar ^^" Szóval szeretném ha a főoldalamon a modukeret és a háttér ne legyen kipipálva. Ez egyik stílusnál sem lehet megoldani (nekem most narancs van) a www.i-hate-mondays.gportal.hu című portálon pedig sikerült neki ezt megütyködni :) Szóval ennek szeretném a kódját valahonnan. Megértem miért nem értettétek, teljesen mást írtam :D xD
Sunkid: Nem értem. A modulfejléc és a háttér megjelenjen? Valamit elírhattál. Mi az oldal címe?
azila: A modulkezelőn alakítani fogunk, folyamatban vannak a fejlesztések. Egyelőre ilyen, amilyen, de hamarosan cukrozunk rajta.
Pupunja: Lásd tutisipi hozzászólását.
Pupunja!
Regisztráljanak maguknak saját logint, azután te az adminban az "extrák" menüpont alatt tudsz adni administratori jogot nekik! (gkredit-be kerül!)
Üdv.: www.scriptcenter.hu