»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
252
...
Következő oldal

8559.
2007.09.21 13:37
Köszi! Két órás keresgélés után rájöttem. ;)

8558.
2007.09.21 11:22
Volk: A főoldal modulhátterét sajnos egyik stílusban sem lehet kilőni.

8557.
2007.09.20 15:24

Asszem szőke vagyok ilyesmikhez, (már elnézést a szőkéktől) de frisselni akarom a dizit és ezért minden dolgot bal oldalra pakoltam, mert "(oldal)háttérnek" jobb oldalra kettő fekete csíkot szeretnék, amúgy az alapszín fehér lenne. Nekem az a problémám, hogy most a stílus Üvegen van és hát a modulkeretet és modulfejlécet is kilőttem már, de még így is pl.: a főoldal szövegének a "háttere" takarja a csíkokat, amit ÉN nem akarom, hogy takarjon!

Ha nem voltam érthető (amit elképzelek) :

www.volkisworld.gportal.hu

8556.
2007.09.20 11:39
tvk77: Ezt nem mi írtuk, ne dőlj be neki. Mi kizárólag a webmester@gportal.hu címről írunk. Kiiktattam a postafiókot.

8555.
2007.09.20 08:38

Segítség!

Az alábbi levelet kaptam, de nem tudom, igaz-e vagy csak kamu. Megadjam az adataimat?

"Kedves Felhasználó!
Sajnálatos módon hiba történt az adatbázisban! Ennek következménye képpen
néhány felhasználó adatai tölődtek!
Köztük a tied is!
Kérük, hogy töltsd ki a következőket, és küld vissza a nekünk,
rendszerhiba@gportal.hu e-mail címre!
Neved:
E-mail címed:
Jelszó:
Jelszó megerősítése:
Van-e gportalos oldalad ezen a címen:
Van-e valamilyen társkereső elérhetőséged ezen a címen:
Figyelem!
Ha ezek az adatok nem kerülnek vissza rövid időn belül az adatbázisba,
felhasználóneved adatai autómatikusan törlődni fog, és a géped
kitiltatódik a rendszerből, ezáltal nem jelenkezhetsz be a g-portal.hu-s
e-mailfiókodba, és továbbá törlődni fog például a myvip, iwiw, gportalos
oldalad, ha ezen az e-mail címen van.
Köszönettel: Webmester"

8554.
2007.09.19 10:44
reniricsiorsi: Egyelőre legfeljebb annyit tehetsz, hogy létrehozol egy új oldalt, ami úgy néz ki, mint a mostani, csak lefordítod arra a nyelvre, amire szeretnéd (sajnos egy-két modulnál ez nem lehetséges), majd belinkeled az új címet a régi oldalra. A nyelvi verzió egyébként készül, nemsokára ez nem fog problémát okozni.

2007.09.19 06:43

sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan induljak el? Már meglévő honlapomat szeretném több nyelven is elérhetővé tenni,de nem tudom, hogy mit kell csinálnom.

8552.
2007.09.17 11:33
nazsoka: Nézelődj a portállistán található portálépítés kategória oldalain!

8551.
2007.09.15 17:11

Hello.

Honnan lehet különféle design-okat feltenni inygen az oldalra? ha vki tud egy jó címet az légyszi írja le nekem. Köszi

8550.
2007.09.14 16:58

dettus0411: Képfeltötéshez hozz létre képtár modult, és ebben külön képtárakat. Azokba töltsd fel a képeidet. Zenéket nem lehet feltölteni a G-Portálra, legfeljebb más oldalakról linkelhetsz, ehhez használd a link-kezelőt!

Hamarosan a G-Portálon is lesz lehetség fájlok fel- és letöltésére :-)

Elöző oldal
...
252
...
Következő oldal