»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
251
...
Következő oldal

8569.
2007.09.24 15:29

newgoodd: Pl. a videán vagy a youtube-on találhatsz, és tölthetsz is fel videókat. A videók melletti embed kezdetű kódot kell bemásolni az egyszerű modul html forrásába (az eszköztáron található <> ikonra kattintva), és meg fog jelenni a videó.

Renata-11: LINKgyűjtemény létrehozása:
A "VEZÉRLŐ" blokk "Modulkezelő"-jében kattints az "Új modul hozzádása" feliratra! A megjelenő oldalon két lenyíló menü és egy beviteli mező található. Állítsd be az alábbiakat:

Típus: Linkek
Felirat: Kedvenc linkjeim
Pozíció: Bal

A Hozzáad gombra kattintva portálod bal oldalán már látható is a "Kedvenc linkjeim" felirat. Vedd észre, hogy ez komplett új modul(doboz), és nem egy szimpla menüpont! Továbbá nem is kellett menübe sorolnod, hiszen a fentebb írtaknak megfelelően a balra ill. jobbra igazított modulok mindig látszanak, így a látogatói elérésükhöz nem szükséges külön menübe sorolva szerepeltetned.

Ezután kattints a Vezérlő menüpont Link-kezelésre, és vedd fel az új linket az alábbi szempontok alapján:

Felirat: Kattinható szövegelemként ez látszik majd a "Kedvenc linkjeim" modulban.
Protokol + URL: Ide kell beállítani a hivatkozott oldal webcímét és az értelmezéséhez szükséges protokollt. FONTOS, hogy a protokoll kiválasztását követően a bemásolt webcímből töröld az azonos részt! Ha tehát http:// a protokoll, és a bemásolandó karaktersorozatban szintén szerepel a "http://" rész, akkor a beillesztést követően töröld az elejéről!
Linkmodul: Itt választhatod ki, hogy melyik linkmodulban jelenjen meg. Egyelőre csak egy van, de később nyilván többet is létrehozhatsz.
Célablak: Beállíthatod, hogy a látogatói kattintásra hogyan reagáljon a link:
"_blank" Új ablakban nyílik meg a hivatkozott oldal, miközben a portálod a korábbiban nyitva marad. Ez a leggyakoribb forma.
"_parent" vagy "_top" Az eredeti "szülőablakba", portálod fő keretébe töltődik a tartalom.
"_self" Az eredeti "szülőablakba", portálod fő keretén belülre töltődik a tartalom.
Sorrend: Itt adhatod meg, hogy az éppen szerkesztett linkgyűjteményen belül hányadik helyet foglalja el a felveendő link.

Kattints az OK, a megjelenő oldalon pedig a Beállítás feliratú gombra!

srychy: Töröltem a hibás kódot.
anitadp: Azzal a névvel és jelszóval jelentkezz be a portálodon, amivel a G-Portál főoldalán regisztráltál, és meg fog jelenni a vezérlő.

8568.
2007.09.23 20:49

Sziasztok!

Nagy bajban vagyok!!! Kérlek segítsetek!

Azt akarom kérdezni hogy tudok feltölteni Videót hogy meglehessen nézni az oldalaon? kérlek HELP!  www.orultbringasok.gportal.hu

by: Ő.B.C G@ße$z

8567.
2007.09.23 13:41

Sziasztok!

Ha valaki tud valamit a Link-kezelésről akkor írjon ide nekem: renata.juhasz@t-online.hu mert teljesen süket vagyok ezzel témával kapcsolatban! De ide a fórumba is írhat, minnél hamarabb annál jobb, mert egy kicsit sűrgő lenne!

Köszi: Reni

8566.
2007.09.23 10:07

Jaj... elírtam, mert a buttoncsere modult akarom törölni. oda másoltam a google új reklámkódját. Szét is cseszte az oldalt... Tanulság kedvéért. a 2.0-ás ajánló reklámjukról van szó.

Volna még egy kérdésem. az oldalam hogy tudnám buherálni commenderrel?

kösz srychy

8565.
2007.09.23 09:42

Szevasztok!

A problémám nekem is ugyan az, mint flor33-nak.

Beraktam egy kódot, a (bannercsere modulba) leOKéztam és szétcseszte az oldalam. még szerkeszteni sem tudtam utána. megpróbáltam a menükezelőbe belépni, de sikertelen.

Szívesen törölném a "bannercsere" modult, de nem tudok belépni...

már a belépést sem engedi, mert nem látható a belépés menü.

Az oldalam címe: www.srychy.gportal.hu

ha tudtok, segítsetek!

:(

8564.
2007.09.22 18:58
uuu... nekem az a bajom, hogy készíttem, vagyis elkedzetm , egy honlapot, de nekemnem jön elő az a "Vezérlő" feliratú menüblokk! Ilyenkor mi a teendő? Már ezerszer vévig olvastam a súgókat. 'x vagyok, 1 e-mailról, 1 felhasználó névről regizve. Sajna nem értem a problémát... Megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Előre is köszi!

8563.
2007.09.22 16:05
flor33: most már be tudsz lépni, hogy visszaállítsd, amit elrontottál.

8562.
2007.09.22 10:44

Hello!
Van nekem egy óriasi nagy bajom.Az történt, hogy szerettem volna egy kódot használni az oldalamra, be is írtam és le is OKoltam.Na mármost az a baj, hogy a következő pillanatban az oldal bal oldala a kezdő lap-feliraton kívül eltűnt, be sem tudok lépni hogy kijavíthassam a hibát!!Kérlek segítsetek, mert fogalmam sincs hogy mit csináljak.Az oldalam címe: www.szinyei6a.gportal.hu

Előre is köszi:Flóra

8561.
2007.09.22 09:10
sziasztok. véletlenül kitöröltem egy modult. hogy tudom visszahozni? azóta nem változtattam meg semmit. előre is köszi a gyors válaszokat!

8560.
2007.09.21 21:33
Beraktam egy képet a bal oldalamba és az oldal kiszélesedett nem tudnátok vissza csinálni www.realzone.try.hu

Elöző oldal
...
251
...
Következő oldal