»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
26
...
Következő oldal
 
1404.
2009.02.02 17:25

superuser: értem. De Lenne mégegy kérdésem...

Aki a Bejelentkezőt középre teszi, és elrontja az oldalát, az mit tegyek, hogy betudjon lépni? Mert van az hogy www.valami.gportal.hu/hiba. De www.valami.gportal.hu/belepes -el lehet belépni az oldalára.. Akkor ilyenkor mit tegyen? :D Eltünt a fél oldala, és nem tud semmit sem csinálni :D

 
1403.
2009.02.02 10:12

Adliz: Kicsit soknak érzem a portálcímet, végülis ha valaki meg akarja adni, megadja.

figi: A webfordítást simán be lehet tenni a portálokra egy linkkel, tehát ha valaki így akarja megjeleníteni az oldalát, akkor csak belinkeli a már kész fordítás címét. Az SMS banneren bárki hirdethet.

Babor: Lehetni lehetne, csak a kivitelezés várat még magára.

 
1402.
2009.02.01 22:22

tudtam, hogy egyszer felfogod, amit szövegelek xD

amúgy az sms csíkon bárki hirdethet, hisz nem csak portálról lehet feladni hirdetést, hanem az sms bannernél van egy ikon, s ha rákatt ott egy leírás arról, hogyan lehet hirdetést feladni sms-sel. Meg igazából, ha a portálodról adsz fel hirdetést, akkor sem kötelező azt a portál címet megadni, amiről feladod a hirdetést, másik portálod címét is megadhatod.

 
1401.
2009.02.01 18:33

Adliz: Győztél, láttam ilyen oldalt ma reggel, hát pocsék... Mégsem jó ötlet, sőt, ötletnek is borzasztó. De most nem ezért jöttem =)

Most én is kérdezni jöttem xD Micsoda véletlen :o xD. Szóval az sms csíkon eredetileg csak G-Portálos oldalak hirdethetnek? Nemtudom, de amióta a városban voltam ma, azóta ezen filózok.  

 
1400.
2009.02.01 14:13
Olyat nem lehetne, hogy lássuk a legolvasottabb hírt/cikket/galériát???
 
1399.
2009.02.01 11:57

de minek támogatod eme divatot, ha semmi értelme? Tőlem, ha valaki megkérdezi ezt a fordítós dolgot, mindig leírom, hogy semmi értelme az ilyennek, mert nem jól fordít. Akiknek eddig elmagyaráztam, felfogták, hogy hülyeség.. nem tippeket kell nekik adni a rossz fordításhoz, hanem megmondani nekik, hogy ez így nem okés.

Annyi igaz, hogy jó lenne, ha maga a portál angol lehetne, pl. a regisztráció, meg új hozzászólás stb. Mert hiába csinál valaki ténylegesen angolul egy portált, ha ilyen alap dolgok magyarul vannak.

Másrészt meg láttam olyan oldalt, ahol az okos szerkesztő weblapfordítóval fordított... és ráadásul mit? Külföldi oldalt, magyarra és arra sem vette szerintem a fáradtságot, hogy elolvassa a fordítást, mert úgy másolta be a lefordított anyagot, ahogy kiadta a webfordító, szóval képes volt berakni magyarul egy értelmezhetetlen szöveget... most komolyan, ez mire jó? Na, erről lehet írok egy cikket majd xD

ja, amúgy kérdezni jöttem: vendégkönyvben illetve a többi hozzászólásnál nem lehetne megoldani, hogy az E-mail helyére weblapcímet is lehessen írni? Vagy lehetne erre egy külön rublika is akár. Szerintem ez jól jönne. Engem pl. érdekelne a hozzászólásokat író emberkék oldala, s a bejegyzésében lehet azért nem meri megadni, mert attól tart, hogy hirdetésnek venném.

 
1398.
2009.01.31 19:10
Háát, a webforditás az télleg pocsék, de kétlem, hogy most ezek maguktól leforditják az egész oldalt. Úgyse fogja őket nagyon érdekelni, hogy mi van az angol szövegben.. Lényeg, hogy legyen, mert indítanak ebből egy divatott. Pl. a sztáros, kutyás meg ilyen oldalak már angolul csinálják a menüpontok nevét.. Sőőt, pár hónap vagy év múlva komplett angol oldalakat lehet látni. De, tuti, hogy nem fogják leellenőrizni utána, hogy most jó mondat-e vagy sem. Bemásolják azt szevasz-tavasz.. Úgysem fogja egyetlen külföldi se elolvasni az oldalát, hisz külföldon teljesen más a járás... Ott rögtön Angol vagy Német vagy amilyen a gép, olyan oldalt dob ki, nem egy magyar oldalt, főleg a G-Portált..
 
1397.
2009.01.31 15:56
"ha vannak benne hibák" ? ne haragudj, de ez az egész webfordítós dolog egy rakás... totál hülye mondatokat képes összerakni. Ha valaki angol oldalt akar, akkor csinálja meg magának, mert ennek így semmi értelme. Ha külföldi lennék és webfordító által írt oldalra tévednék, rosszul lennék a sok zagyvaságtól. Roppant egyszerű.. rakj be egy külföldi oldalt és nézd meg magyarul, ha magyarul "ennyire értelmes" a fordítás, akkor mit tippelsz angolul milyen?
 
1396.
2009.01.30 16:40

Jöttem, irtam, s mentem xD. Najó nem poénkodok :D Inkább a tárgyratérek: Találtam a webforditáson egy teljes weblapforditó fülecskét, amivel egy menüpontott lelehet forditani 100 -ig. Vagyis amit ismer szót.. Ha már szeretne ilyet a nép, vagyis aki szeretne, azoknak ezt a linket meglehetne mutatni, és akkor nem kell G-Portál szótár =).

http://www.webforditas.hu/weblap-fordito.php

Most az szerintem tökmind1, hogy szóról szóra leforditja, avagy sem, mert ádegy: A szerkesztők, most úgysem fogják leforditani teljesen azért sem, max belenéznek, oszt megvannak elégedve. ádkettő: Ritkán, de nagyon ritkán van az, hogy külföldiek mennek a G-Portálra, és oldalakat nézegetnek. Ha vannak benne hibák, abból sem lenne nagy problem, hisz magyar úgyswem fogja végigolvasni :).

Itt egy kép, hogy az én oldalamat, hogy forditotta le:

http://kepfeltoltes.hu/090130/figi95_english_www.kepfeltoltes.hu_.png

 
1395.
2009.01.29 10:08
Babor: Így mindjárt más, tényleg jó ötlet a két hasábos gyűjtő.
 
Elöző oldal
...
26
...
Következő oldal