helló!
általam készített menüfejléceket akartam betenni az oldalamra,de nem jeleníti meg.ha név helyett a kép belinkelő kódját írom be(img src...),akkor ezt írja ki:Egy vagy több modulod feliratában a G-Portál által nem támogatott kódot találtunk (például object, script, meta).mi a hiba?köszi
Izé... a barátnőm oldalán némi hiba akad, mármint a mi gépünknél. meg tudná nézni vki, hogy a hiba csak a mi gépünkön van-e, vagy máshol is? megköszönném, ha megírnák a chatbe. köszönöm: Asobi www.sachyka.gportal.hu barátnőm oldala
sz-blanka: Akkor nem a képet kell linkelni, hanem magát az oldalt, ahol a képtáradban a kép megjelenik. Azt az url-t írd a szöveges linkbe, ami a képtáradban a képre kattintva a böngészőcímsorban jelenik meg.
Köszi a segítséget,de azt hiszem pontosítok. Egy egyszerű modulban egy névhez egy képet linkeltem a képtáramból, az általad leírt módon. Ha névre klikkelek az oldal lapoz egyet és fehér háttérrel megjelenik a kép.Lehet olyat csinálni, hogy ne lapozon ,hanem az oldalon belül egy kis ablakban csak a kép legyen?
Köszike szépen mindenkinek a segitséget.
Én operát használok de megnéztem a sima internet böngészővel és most már meg lehet csinálni a linkelést vele.
Még egyszer köszönöm szépen a segitséget!