»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
247
...
Következő oldal

2007.10.15 21:43

Szia Superuser!

Köszi az infót, de csak félig-meddig vált be. Valamiért nekem a space dolog nem jött be, ezért a mintát alkalmaztam, bár nekem jobban bejönne a látvány, ha nem lenne ott semmi. :D Lehet, hogy valamit rosszul csináltam? Egyébként milyen technikai akadálya van, hogy ezeknél a stílusoknál is el lehessen tüntetni a modulfelíratot? A jövőben esetleg lesz rá lehetőség?

8608.
2007.10.15 10:35

jose56: Azzal a névvel és jelszóval jelentkezz be a portálodon, amivel a G-Portál főoldalán regisztráltál, és meg fog jelenni a vezérlő menü.

Egeszsegkucko: A Yellow on Yellow és a White on White stílusnál nem lehet eltüntetni a modulfejlécet. Az egyszerű moduloknál írj a fejlécbe egy space-t vagy valami mintát, és akkor jól fog kinézni. A jobb oldalon a legalsó modulba betettem egy space-t.

8607.
2007.10.14 09:06

hy

az a szitu, hogy most csinálam egy portált vagy mit és valami vezérlő menüt ír hogy ott kell valamit csinálni de nem találom valaki irja le nekem kösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2007.10.13 12:48

Szia Superuser!

www.gportal.hu/egeszsegkucko

Gyakorlatilag mindegyik egyszerű modullal ugyan ez a helyzet. Azt vettem észre, hogy a YellowONYellow stílusnál csinálja ezt. Ha átváltok más stílusra, akkor nem látszik a menű felírata. De nekem a YellowONYellow stílus tetszik!!! Szóval nehogy azt mondd, hogy váltsak stílust! :)))

8605.
2007.10.13 12:17

Egeszsegkucko: Mi a portálod címe, és melyik moduloddal van a gond?

nfszclan: A portálod címét az Extrák menüpontban tudod megváltoztatni, ez 30 kreditbe kerül egy alkalommal.

8604.
2007.10.13 09:49
Hy ,segitségre lenne szükségem! átt szeretném nevezni a portálom webcimét de nemtom... valaki megmondaná hogy tegyem?

2007.10.12 21:43

Sziasztok!

Az a gondom, hogy ha csinálok egy egyszerű modult, hiába veszem ki a pipát a "Modulfejléc megjelenítve" és a "Modulkeret és -háttér megjelenítve" négyzetekből és okézom le, akkor is ottmarad a modul felírata amit megadtam. Mit tegyek? Légyszi segítsetek!!! :)

8602.
2007.10.12 11:39
Köszi szépen, sikerült.

8601.
2007.10.11 11:22
kiki7730: Hozz létre egy egyszerű modult, helyezd jobb/bal oldalra, menj a szerkesztésébe. Ha IE böngészőt használsz, akkor kattints az eszköztáron található <> ikonra, és másold bele a kódot. Ha nem Explorer-t használsz, akkor csak simán beilleszted a kódot a szerkesztőfelületre.

8600.
2007.10.10 14:48

Hello mindenkinek. Én egy nagyon kezdő portálépítő vagyok így lehet hogy hülyeséget kérdezek: azt szeretném megtudni hogy tudok e egérkövető kódot beírni a portálomba vagy nem? Ha igen hova kell bemásolni?  Kódot már találtam de nem tudom hogyan tovább. Előre is köszi a választ, sziasztok!

Elöző oldal
...
247
...
Következő oldal