»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
243
...
Következő oldal

8649.
2007.10.29 21:22

gokis: A G-Portálra nem lehet feltölteni, legfeljebb képet. Ha más fájlt szeretnél, akkor másik tárhelyről / oldalról linkeld azt a portálodra.

becko8: Írtam neked e-mailt.
Vera1234: Javítva.
kiki7730: Igen, egyszerű modulban kezdd a szövegszerkesztős részben. A portálod képtárába töltsd fel a képeket, majd másold az egyszerű modulba. Szövegnek képhátteret pedig táblázatkódokkal lehet betenni, ilyesmiért nézelődj a portálépítő oldalakon.
Leluk: Nézelődj a portállistán található dizájnkészítő oldalakon.
gupi62: Töltsd fel a menüképet a képtáradba, majd másold az egyszerű modulodba. Ezután jelöld ki, és kattints az eszköztáron található  ikonra. Ide írd be az adott menüpontod elérési útvonalát (ezt a modulkezelőben a menüpont melletti  ikonra kattintva láthatod).
kicsibob: Én látom a képeket.

8648.
2007.10.29 20:24

Csaosztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet feltölteni a portálre, saját tárhelyre?(ha lehet) pl. egy zenét...

Köszi.

8647.
2007.10.29 18:18
Üdv! Érdeklődnék, hogy a gportalon készített oldalmnál (//gportal.hu/portal/becko8/) hogyan lehet azt beállítani, hogy a keresőben elérhető legyen, pl a google-be? Pl., hogy az oldal menüjében ott van a villámtérkép, és ezt beírom a googleba, akkor az én oldalamat is kidobja...? Kössz!

8646.
2007.10.29 17:21
Sziasztok!
Légyszi, segítsetek!!! Minden eltűnt a portálomról és ha belépek, akkor se tudok semmit csinálni! Nézzétek meg: www.littleanimal.gportal.hu
Aki tud, légyszíves segítsen, mert teljesen kilátástalan vagyok és a webmester sem válaszolt, pedig már 2x is írtam neki. =(
Köszönettel:
Vera

8645.
2007.10.29 07:39

Sziasztok

Azt szeretném megtudni, hogy lehet úgy betenni egy képet hogy az háttere legyen egy szövegnek pl:neon v árnyékolt HTML kóddal. Majd ezután hogy lehet egymás alá több képet szöveget betenni. Esetleg mozgó csilogó képeket is.Ezt akarom főoldalnak majd, azt tudom hogyan és azt is hogy egyszerű modulba kell valószínüleg elindulnom,de hogyan tovább? Köszike

8644.
2007.10.29 00:39

Üdv Mindenkinek!! : )

A kérdésem az lenne,hogy hol tudok,hol lehet újabb stílusokat szerezni,beiktetni .. ha esetleg a most meglévők közt nem találtam meg a megfelelőt? Előre is köszi a választ !!

Ts

8643.
2007.10.27 17:16
Sziasztok! Ismételten meg szeretném tudni, hogy milyen módszerrel lehet a Menü pontokat különböző színű gombokba helyezni? Köszi!

8642.
2007.10.26 19:38

sziasztok!

fruzsi vagyok és van egy honlapom(www.gportal.hu/lovakparadicsoma)az oldal szerintem tök jó csak az a baj hogy én látom a képeket de akkor is csak a saját gépem ről és más gépekről nem látni!mit csináljak hogy ne csak én lássam?

8641.
2007.10.26 18:12

Canaima: Lehet, hogy több modult is létrehoztál, viszont ahhoz, hogy menübe tudd tenni a képtáradat, egy Menü típusú modult is létre kell hozni.

tomcsika1: A portállistán található portálépítő oldalakon kérdezősködj és nézelődj kódokért, ha megvan a kód, akkor illeszd be az egyszerű modulod html forrásába (az eszköztáron a <> ikonra kattintva).
Victorianus: Azzal a felhasználónévvel és jelszóval jelentkezz be a már létrehozott portálodon, amivel a G-Portál főoldalán regisztráltál, és meg fog jelenni a vezérlő.
hoanadz: A portálépítő oldalakon találhatsz kereső és névnap kódokat, ha találtál ilyen kódot, akkor beillesztheted az egyszerű modulod html forrásába (az eszköztáron a <> ikonra kattintva). A stílussal kapcsolatban dizájnkészítő oldalakon nézelődj. Ha nem tetszik egyik stílus sem, akkor pl. css kódokkal tudod kicsit megváltoztatni a portálodat, ezek is ugyanolyan kódok, vagyik a html forrásba kell illeszteni.
Egeszsegkucko: Nincs mit. :-)

8640.
2007.10.26 15:39
Ja és nem tudom menübe tenni.  a Menü résznél a modulkezelőben kiírja, h nincs menüben, viszont nem is tudok miből választani, mert nincsenek menük alatta, pedig létrehoztam már több modult is.

Elöző oldal
...
243
...
Következő oldal