»
»
Hirdess itt!
Hirdess itt!
Témaindító hozzászólás
2006.03.14 14:41
Regizz kutyát és add be az iskolába! / Klikk és eljutsz a neveldébe!

Elöző oldal
...
239
...
Következő oldal

278.
2006.06.03 17:08
Hali!!! Ha szereted az úszást és a két srácot Ian Thorpe-ot és Michael Phelps-et, akkor mindenképp nézz be!!!! www.ian-michael.gportal.hu

277.
2006.06.03 11:29
Szia.

REgetek frissítés várható a héten az oldalon, de most nem is ez a lényeg, hanem ami már frissült.

~Frissítettem a naplót, egy újabb résszel.~

~Felkerült az Orális szexről szóló cikkem is. ~

~Egy új,  fantázia dús, saját fejemből kipattant naplóval bővül az oldal.
A főszereplő Flor lesz, akinek az életrajzát már most olvashatjátok. ~

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A többit a héten, remélem, hogy tetszenni fog.

Köszike hogy benézel.

2006.06.02 11:02

Megnéztem néhány portálépítős- rendelős honlapot, de avégére már bekavarodtam. Animált bannert és fejlécet szeretnék az új honlapomnak csináltatni, de hiába hirdetik magukat a honlap készítők, sok helyen szüntelel, már nem lehet rendelni, stb...

Ha valaki vállakozna rá, hogy szép, jól mutató bannert és fejlécet készítene nekem, kérem írjon a vilagjaro@easymail.hu email címre. Cserébe kitenném a honlapom főoldalára a készítő bannerét. Az új honlapom címe: www.gportal.hu/vilagjaro

Még tartalom idő hiányában nem került bele, de szorgalmasan dolgozok rajta és ezzel kapcsolatban is várom az ötleteket, javaslatokat. Ha egy kicsit tartalmasabb lesz az oldal szívesen cserélek bannert más turisztikai témájú honlapokkal is, illetve egymás oldalára való hivatkozással cikk-ajánlót is szívesen felteszek a honlapomra!

Melinda

275.
2006.06.01 10:41
Írd meg saját műved!!!!!!!! www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym

274.
2006.06.01 06:23
www.gportal.hu/maja90

273.
2006.06.01 00:19
Látogass el a WWW.GPORTAL.HU/SAJATSTORYM oldalra és írj Te id története!!! www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym www.gportal.hu/sajatstorym

272.
2006.06.01 00:17
s

271.
2006.05.31 20:12

270.
2006.05.31 20:11

2006.05.30 21:28

Elöző oldal
...
239
...