»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
235
...
Következő oldal

8729.
2007.12.04 19:07
Köszönöm superuser az előző kérdésemre a választ!!!:)Most lenne még egy kérdésem:Miért van az,hogyha az oldalamon háttérnek vagy fejlécnek fel akarok tölteni valamit akkor nem tölti fel.Vagyis kiírja,hogy feltöltés folyamatban,légy türelemmel!Már vagy 20 perce tölti,de nem töltődik fel!(remélem érted)Előre is köszi!!!

8728.
2007.12.04 11:08

szabina333: A portálod címét az extrák menüpontban a portál címének megváltoztatásánál módosíthatod.

nyar94: A) Kódot a portálépítő oldalakon találsz. Minden kódot az egyszerű modulod html forrásába kell írni. B) Nem tudom, lehet.

8727.
2007.12.03 17:27
Helló! Van egy oldalam, de meg szeretném változtatni a nevét! www.titkokesszerelmek.gportal.hu - ról www.cesarevora.gportal.hu - ra! Hogyan tdom ezt minél egyszerűbben megoldani? köszönettel: szabina333

8726.
2007.12.03 15:26

A) Hogyan lehet felrakni egy GPortálos oldalra az egérkövetőket, efekteket meg az ilyen hasonló cuccokat ??

B) Mostanában mért van itt ilyen kevés reklámozó ??? Talán a suli miatt ???

8725.
2007.12.03 11:30

Szorgos: Így sajnos nem tudom, mi lehet a probléma.

solya7012: Légyszíves konkrétabban írd le, mert így nem értem.
-zea-: a menübe opció csak akkor fog megjelenni, ha létrehoztál Menü típusú modult.
Kittani: Ha 3 napig nem kattint a megerősítő linkre, akkor az e-mail cím változtatási kérelem törlődik, és újra kérheted a portálon.
elizak: Az elcsúszást kijavítottam. Ha nem fér ki az egész táblázat, akkor próbáld egy új táblázattal.
nyar94: A) Mert ez egy szolgáltatás, és valamiből élni kell. B) Kóddal, de részleteket nem tudok. C) Passz.

8724.
2007.12.01 21:59

Szia(sztok)!

Van néhány kérdésem :)

A) Mért kell kredeitet feltölteni hogy működjön egy oldal a G-portálon ?

B) Hogyan lehet felrakni egy oldalra a Google Hírdetéseket ???

C) Tud valaki valamilyen honlap versenyt ahol kredeitet lehet szerezni  ??

8723.
2007.12.01 21:21
Szia Gportál!! Az oldalamon (www.gportal.hu/kutyapacinevelde) nem tudom megcsinálni a Lónévnaptárt! Ott van jobb oldalt az Extrák menüben!NEm fér k iaz egész, pedig annyit dolgoztam vele! És még az oldalam is elcsúszik!! Légyszives segíts!kixike@citromail.hu

8722.
2007.12.01 13:28

Lenne egy nagy kérdésem!:S
Van egy oldalam és oda adtam egy ismerősőmnek de ő megunta csinálni ezért mondtam h viszaveszem.Vissza is vettem és megszerettem volna változtatni a jelszót,mert az ismerősőm e-mail címével fut az oldal.Megváltoztattam az e-mail címet,de azt írta ki h kiküldött az ismerősőm e-mailjára egy levelet h kattintson rá a megerősítő linikre,mert csak akkor lesz érvényes az enyém.Megkértem h kattintson rá ha megérkezik az a bizonyos megerősítő linkes levél,de ő válltig állítja h neki nem érkezett ilyen levele...És mi van ha véletlenül nem figyelte és kiörölte?Van még lehetőség h kiküldjek még egy ilyen levelet???Kérlek válaszoljatok!Előre is köszöm!!:)

8721.
2007.12.01 10:43
Üdv Superuser! nekem az lenne a problémám, hogy hiába állítom be a modulokat középre akkor sem jelenik meg a nincs menüben felírat alatt az hogy menübe. Lehet valamit rendesen elrontottam vagy félreértettem? Előre is köszönöm: -zea-

8720.
2007.11.30 14:39

Üdv Superuser! Menü-ben almenühöz létrehoztam további al-al menüket. Szeretném megkérdezni, hogyan tudok egyszerű képtárat létrehozni úgy, hogy az  almenünél rögtön látni lehessen a további al-al menük képeit (ha rákattintok a lenyíló képtárakra), amik természetesen majd ott is megjelennek!? Előre is köszönöm szépen: Solya

Elöző oldal
...
235
...
Következő oldal