»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
226
...
Következő oldal

2007.12.17 09:55

Valaki segítsen!

Feltöltöttem egy kódot és eltűnt majdnem minden az oldalamról.Ki akartam törölni a hibás kódot de nem jött be a modulkezelőm se semmi más

az oldalam www.gportal.hu/portal/animekedvelok

Valaki segítsen

köszi

8818.
2007.12.17 08:37

szia superuser!

lenne 1 kérésem:)

az oldalamra nem tudok szavazást berakni mert nem működik.meg úgy általában a flash dolgok sem (pl radioblog-os lejátszó)csak annyit meg tudnál nézni,hogy az én oldalamon van e a baj?akkor lett valami zizi amikor új lett a gp és nem tudom,hogy kód vagy valami más hiba okozza e.

légyszi írj nekem:D

+ lenne mégegy kérdésem a gp főoldijára,hogy lehet kikerülni?:) köszikösziköszi

//gportal.hu/portal/rainbowheart/

8817.
2007.12.16 22:31

Szebb Napokat A Fórumozoknak!

Tudna valaki abban segíteni, hogy miért nem tudok egyszerre 2 "slideshowt" ill 2. adott dátumtól eltelt időt mutató ablakot kitenni egy oldalra ?

Slideshow esetén az egyiket mindig letiltja és oylan mintha a képeket is keverné

Dátum óta eltelt idő ablak esetén az egyik mindig tiltódik

http://patrik2006.gprotal.hu

Köszi előre is a válaszokat!

8816.
2007.12.16 20:54

Sziasztok!

Tudom ez itt nem a reklám helye,de tán néhány kérdésre választ ad oldalam. Még építgetem,de van mit elvinni. :) Sok karácsonyi dizi is van!

www.webdesignom.vilaga.hu

8815.
2007.12.16 15:20

Hello!

A flashbutton.com-al próbálkozok, beírom a menüpont nevét, megadom az URL címét ahogy kell, rákattintok, hogy generate, bejön az oldal, de a menüpontom nem jelenik meg, az explorer pedig 4-5 rubrika betöltése után lefagy. Mi lehet a gond? Nem tudtok ajánlani valami másik flash button készítő oldalt?

Köszi

8814.
2007.12.16 09:08

Hello nyar94!

Véletlenül nem Firefoxod van?

8813.
2007.12.15 22:49

A) A szülők lusták új gépet szerezni és tudom hogy a géppel van baj :(

B) Valamiért most mejelent a szövegszerkesztő !!!

8812.
2007.12.15 15:28

nyar94: szerintem a gépeden kellene rendet csinálnod. Nekem is, és mindenki másnak is itt van a szövegszerkesztő. Amikor nem tesz neked plusz sort, az azért van, mert nincs szövegszerkesztőd, tehát a nyers HTML kódot írod, abban pedig a sortörés jele a <br>, az új bekezdés jele pedig a <p>.

Szerintem ha rendbe rakatod a géped, akkor neked is simán be fog töltődni a szövegszerkesztőd, a hiba nem nálunk van.
Képzeld el, ha maga a G-Portál lenne ilyen hibás, mindenki szólna érte. Ha előfordul valamilyen hiba, azonnal tudni szoktunk róla, annyian megírják.

8811.
2007.12.15 14:45
D) Amikor entert ütök mért nem csinál új sort ?? E) Hová tünt el innen a szövegszerkesztő ??? A félkövér, dőlt meg ilyesmi ....

8810.
2007.12.15 14:43
A) www.nevek.gportal.hu <-- Ennek az oldalnak a fórumába nem tudok írni valamikor ... Ahova a szöveget kell írni ott csak egy nagy fehérség van ... Meg ide a GPortál-nak a fórumába se tudok valamikor írni :( _______________________________________________________________ B) Valamikor mért van teli hibákkal az új GPortál ?? :( _______________________________________________________________ C) Mért lett új a GPortál ?

Elöző oldal
...
226
...
Következő oldal