»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
216
...
Következő oldal

8919.
2008.01.21 15:13

Andris1321: A portál nevébe bármit írhatsz, a cím pedig csak az angol ABC kisbetűit, számokat és '-' karaktert tartalmazhat, és maximum 20 karakter hosszú lehet!

Djboj: Legfeljebb 16 MB méretű fájlt lehet feltölteni.

nyikorovna: 1. Háttérzenének legfeljebb egy megabyte méretű mp3, mid vagy wav formátumú zene tölthető fel. A fájl neve nem tartalmazhat ékezetes betűt, szóközt vagy írásjelet. A te fájlod neve írásjelet és szóközt tartalmaz, nevezd át, mielőtt feltöltöd.

2. Linkeléssel oldhatod meg. Hozz létre almenüpontokat, amiket inaktívvá teszel a modulkezelőben, vagyis nem lesznek menüben. Ezután a menüdben létrehozott menüponton belül sorold fel az almenüpontok címeit. Jelöld ki egyesével őket, majd kattints az eszköztáron található kapocs alakú ikonra, és írd be a modulkezelőben az ehhez a ponthoz tartozó inaktív almenüpont elérési útvonalát (ezt az adott modul mellett található kapocs alakú ikonra kattintva láthatod. És így a többit is.

miko-nekogirl: Igen, létrehozhatsz.

andi1976: Először is töltsd fel a képeidet a képtáradba, erről itt olvashatsz: KÉPTÁR

8918.
2008.01.21 08:44

Pontosítanék : Arra már rájöttem, hogyan kell a képet feltenni viszont nem sikerül! CtlC - CtrV -vel egyáltalán nem lehet bemásolni a képeket, tallózással sem. Egyféleképpel megy mikor átmásolom a linkjét a képemnek. Ekkor felteszi a képet de nem jeleníti meg!!! Nézzétek meg : //gportal.hu/portal/andi1976/ Direkt kitettem egy receptet a főoldalra, hogy tudjátok miről beszélek. Mit csináljak a képeimmel, hogy fel tudjam őket tölteni. Mint írtam az elöző hozzászólásomban is , kép és faxmegjelenítőben van a legtöbb képen, ezeknek nincs Linkje csak száma.

Légyszi segítsetek!!!!!

8917.
2008.01.20 17:59

Sziasztok!

Sajnos nem sikerült rájönnöm, hogyan is müködik a képfeltöltés! Nem segítene valaki?

Nem tudom megadni a képeim webes elérhetőségét mert nekem a képeim windows kép és faxmegjelnítőben vannak, így ezekeknek nincs elérhetőségük csak számuk. Légyszi segítsen valaki!

Köszönöm előre is!

8916.
2008.01.20 16:14
persze

2008.01.20 14:47

Helo! Azt szeretném kérdezni, hogy ha már egyszer regisztráltam és létrehoztam egy portált, akkor ugyanazzal as felhasználóval létrehozhatok még egyet? Előre is köszi a választ!

8914.
2008.01.20 14:13

Sziasztok!

Két dologban szeretném a segítségeteket kérni

1: Miért nem szólal meg a háttérzeném amit feltöltöttem pedig bekapcsolt állapotban van.

2:Hogyan tudnám azt megcsinálni hogy a menüben pl. a versekre kattintva ne egyből a verseket adja be hanem csak a címüket és arra katintva adja csak be a verset.Remélem érthetően írtam és előre is köszönöm a segítséget.A portálcím www.gportal.hu/mondokak

8913.
2008.01.20 14:03
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy 400mb hely van a portálomon és mégsem enged feltölteni zenét, csak 16 mb-ig:S
Miért?

8912.
2008.01.18 15:44
portálnévbe milyen karakter lehet????

8911.
2008.01.18 14:38

Helló!

Bocsika, már rájöttem, kösz! Bocs mégegyszer!

Kösz superuser, lentebb ...  

8910.
2008.01.18 14:35

Helló!

Valaki légyszi mondja már el hogy tudom engedni hogy mások is regisztrálhassanak az oldalamra?  Nem kezdő vagyok tudok mindent már régen van oldalam, régen tudtam de most sehol se találom a regisztráció engedélyezését. Hova lett?

Köszi! 

Elöző oldal
...
216
...
Következő oldal