kedves Androméda.
Nagyra értékelem a segítségedet,DE:
1.mikor neked valaki elmagyarázta,mit hogy csinálj zeneügyben,ez így csak ennyi volt?
kétlem,mert ez így semmit nem ér,én,aki már egy egy cseppet konyítok a gportálhoz,ismétlem,csak egy CSEPPET,ez így nekem semmit nem ér.Pedig én nem is vagyok teljesen kezdő.
2.a lejátszani kívánt mp3 fájlomat ha feltőltöm a képtáramba,egy nagy lófüffy jelenik meg,egy piros x nem sok,de annyi nem jelenik meg---így nem tudom kimásólni a fájl URL-ét.
3.mit kell itt bonyolítani még egy képpel is,eggyenlőre a zene sem szól--nemhogy azt a nagy semmit,még illeszem is egy képhez.
4:és végezetűl megismétlem--én már rengeteg mindent megtudok csinálni a gportálamhoz,kombináló képeségem sem csekély--de ezt kisakkozni még nekem sem sikerűlt!!!
Kedves Androméda--ha valamiben segíteni szeretné,ennél azért többre van szükség,mert ez így teljes csőd.megint csak a mézesmadzagot húzod el,de ettől,amit leírtál,nem fog haladszódni semmi sem.
ez így KO.pedig nagyra értékelem a segítséged--de tanárnak nagyon rossz lennél.
mindig abból indúlj ki,hogy te hogy kezdted,te hogy érteted meg,hogy sikerűlt megvalósítani,hogy mik a kulcsmozzanatok
sajna,te már feltételezel egy bizonyos jártaságot,viszont ha már valaki ebből kisakkozza azt,hogy hogy is fog megszólalni a zene,akkor az már e nélkűl is tudja!!!
Ha meg a segítséged nélkűl nem tudja,ezzel a segítségeddel még úgy se fog menni.
szóval kezdjük az elején.
veszek egy mp3 zenefájlt--a franc aki érti,hogy lesz ebből zene a portálomon,hisz még a gépemen sem szólal meg médialejátszó nélkűl.
szóvak kedve drága eggyetlen Andromédánk
mi a csudát kezdjek én azzal az mp3 zenefájl-al?
talán ha az elején kezded,és nem bele puff a közepébe,megé is fogom érteni.
Üdv: haladó
(a kritikámat remélem építő jellegel fogod fel)