Nah, most először én is kérdezek, aztán meg segítkezem :)
Kérdés superuserhez: írtad nyar94-nek, hogy "Oda van, hogy mi történt". Nos.. hová van írva? Lehet nem láttad mi is nyar94 kérdése.. vagy vakegér vagyok :D Be van jelentkezve, ez ok.. de nincs ott neki, hogy írhat új hozzászólást. S nem látok semmit sem, ami ennek magyarázatot adna! Azért foglalkoztat a kérdés, mivel nálam is sűrűn fellép ez a probléma, s csak sokszori bejelentkezés után enged írni a fórumba.
keyoocicc: Mindent jól csinálsz. A modult 2 módon teheted átlátszóvá, de mivel írtad, hogy kezdő vagy, így a legkönnyebbet mondom: Az egyszerű modul alján (szerkesztői nézetben) látsz 2 sort, ami előtt 1-1 pipa van (modulfejléc, háttér, keret megjelenítve). Ezeket a pipákat vedd le. No, persze attól is függ, hogy milyen stílust használsz. Mindnél le tudod venni a modulfejlécet, de a modul hátteret, és keretet csak pár stílusnál.
(kis reklám: ez le van írva részletesen az oldalunkon: www.hd.vilaga.hu > Segítség > Kezdőknek > Egyszerű modul eltüntetése-Átlátszó modul; aztán ha már túl léped a kezdő szakaszt, neki eshetsz a Haladóknak résznél található Modul beleolvasztása a háttérbe leírásnak) :)
okxy: lehet olyan stílust választottál, amelynek adott a háttérképe. A fejléc problémát nem tudom. A logó-fájlhoz töltöd? A kép megfelel a követelményeknek? (Figyelem: csak gif, png, jpeg, illetve logó esetében ezeken kívül swf típusú képeket lehet feltölteni!
A kép neve nem tartalmazhat ékezetes betűt, szóközt vagy írásjelet.)
Asm: igaz, ami igaz... nade, először is ez a portálépítés topic, az ilyen bejegyzést pedig inkább panaszkönyvbe kellene írni. S gondolkozz el egy kicsit: a legtöbb GP-s (t.k.) készít 5-6 oldalt fejenként, aztán megunják, vagy a látogatók miatt bezárják az oldalt, s utána évekig üresen hever... mert nagy többségünk törölni, nem törli.. ennek semmi értelme.. persze én sem pártolom a fizetős rendszert, de így talán ki lehet azokat szűrni, akik nem foglalkoznak az oldalukkal. Jaj, és ne túlozz, milliomos? :) mennyi? kb. 500 Ft évente, vagy ilyesmi összegről van szó, nem? 2 tábla csoki / 1 doboz cigi / 2 kis üveges kóla, stbstb. amit minden "gyerek" elfogyaszt.. jó a cigit talán nem.. nade .. xD szóval kb. ennyivel kevesebbet kell fogyasztani azért, hogy a portál fent maradjon. Na ez kezd úgy hanzani, mintha mégis a fizetős rendszer mellett lennék :D pedig tényleg nem :) nekem igazából az a bajom, hogy már nem lehet postai úton kreditet venni. Olcsóbb volt, és könnyebb pl. 500 Ft-ot elküldeni postán, minthogy 3000/3500 Ft-os feltöltőkártyát vegyen az ember, azért, hogy 200-500 Ft-ért tudjon kreditet venni.. najó, abbahagyom, de le kellett írnom xD :D :)