»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
206
...
Következő oldal

9019.
2008.02.19 18:45
na tökjó.. az "írva" szó lemaradt :)

9018.
2008.02.19 18:45

Nah, most először én is kérdezek, aztán meg segítkezem :)

Kérdés superuserhez: írtad nyar94-nek, hogy "Oda van, hogy mi történt". Nos.. hová van írva? Lehet nem láttad mi is nyar94 kérdése.. vagy vakegér vagyok :D Be van jelentkezve, ez ok.. de nincs ott neki, hogy írhat új hozzászólást. S nem látok semmit sem, ami ennek magyarázatot adna! Azért foglalkoztat a kérdés, mivel nálam is sűrűn fellép ez a probléma, s csak sokszori bejelentkezés után enged írni a fórumba.

keyoocicc: Mindent jól csinálsz. A modult 2 módon teheted átlátszóvá, de mivel írtad, hogy kezdő vagy, így a legkönnyebbet mondom: Az egyszerű modul alján (szerkesztői nézetben) látsz 2 sort, ami előtt 1-1 pipa van (modulfejléc, háttér, keret megjelenítve). Ezeket a pipákat vedd le. No, persze attól is függ, hogy milyen stílust használsz. Mindnél le tudod venni a modulfejlécet, de a modul hátteret, és keretet csak pár stílusnál.
(kis reklám: ez le van írva részletesen az oldalunkon: www.hd.vilaga.hu > Segítség > Kezdőknek > Egyszerű modul eltüntetése-Átlátszó modul; aztán ha már túl léped a kezdő szakaszt, neki eshetsz a Haladóknak résznél található Modul beleolvasztása a háttérbe leírásnak) :)

okxy: lehet olyan stílust választottál, amelynek adott a háttérképe. A fejléc problémát nem tudom. A logó-fájlhoz töltöd? A kép megfelel a követelményeknek? (Figyelem: csak gif, png, jpeg, illetve logó esetében ezeken kívül swf típusú képeket lehet feltölteni!
A kép neve nem tartalmazhat ékezetes betűt, szóközt vagy írásjelet.)

Asm: igaz, ami igaz... nade, először is ez a portálépítés topic, az ilyen bejegyzést pedig inkább panaszkönyvbe kellene írni. S gondolkozz el egy kicsit: a legtöbb GP-s (t.k.) készít 5-6 oldalt fejenként, aztán megunják, vagy a látogatók miatt bezárják az oldalt, s utána évekig üresen hever... mert nagy többségünk törölni, nem törli.. ennek semmi értelme.. persze én sem pártolom a fizetős rendszert, de így talán ki lehet azokat szűrni, akik nem foglalkoznak az oldalukkal. Jaj, és ne túlozz, milliomos? :) mennyi? kb. 500 Ft évente, vagy ilyesmi összegről van szó, nem? 2 tábla csoki / 1 doboz cigi / 2 kis üveges kóla, stbstb. amit minden "gyerek" elfogyaszt.. jó a cigit talán nem.. nade .. xD szóval kb. ennyivel kevesebbet kell fogyasztani azért, hogy a portál fent maradjon. Na ez kezd úgy hanzani, mintha mégis a fizetős rendszer mellett lennék :D pedig tényleg nem :) nekem igazából az a bajom, hogy már nem lehet postai úton kreditet venni. Olcsóbb volt, és könnyebb pl. 500 Ft-ot elküldeni postán, minthogy 3000/3500 Ft-os feltöltőkártyát vegyen az ember, azért, hogy 200-500 Ft-ért tudjon kreditet venni.. najó, abbahagyom, de le kellett írnom xD :D :)

9017.
2008.02.19 16:46
Jobb volt a régi oldal készítés!Csak egyszer kellett kreditet tölteni!Nem milliomosok az emberek(gyerekek)hogy minden 3. hónapban vagy 6. hónapban töltsenek!Sok gyerek készít oldalt!Nekem is van!

9016.
2008.02.19 16:16

köszi superuser!:D

9015.
2008.02.19 14:08
Sziasztok! Még csak most próbálom építgetni a kicsi babám portálját de nem tudok képet feltölteni a fejlécbe és háttérként sem. mi lehet az oka úgy tűnik sikerül, de nem jelenik meg végül. Előre is köszi Nati

9014.
2008.02.19 11:28

Sziasztok!

Először is elmondom full kezdő vagyok:) Bocs ha esetleg idegesítő a kérdésem, de légyszi segítsetek!

Szóval! Amikor egy kódot szeretnék beilleszteni akkor ugy csinálok egy egyszerű modult amibe beírom a kódót a megfelelő helyre "<>"! És balra igazítom, mert ugye nem akarom, hogy a menűben megjelenjen. De nekem a bal oldalon látszódik a Menű és a bejelentezés alatt, egy modulként! Mit csinálok rosszul vagy, hogy lehet nem láthatóvá tenni úgy, hogy a kód azért működjön!

A másik kérdésem az lenne, hogy egy új kódnak új modult kell csinálni vagy mehet az össes kód egy módulba?

PLS segítsetek...

9013.
2008.02.19 10:17
Köszönöm a segitséget mindenkinek!Még kezdö vagyok ezen a téren.:-)

9012.
2008.02.19 09:31

US5Gaby: Nem elég, ha kreditet töltesz fel, a portálod extrák menüpontjában válaszd a +100MB tárhely vásárlása opciót!

amornyila: Háttérzenének legfeljebb egy megabyte méretű mp3, mid vagy wav formátumú zene tölthető fel. A fájl neve nem tartalmazhat ékezetes betűt, szóközt vagy írásjelet. A te fájlod neve szóközt és ékezetes betűt tartalmaz, ezenkívül .wma a kiterjezstése, ami nem felel meg a feltételeknek, ezért nem szól.

emerych74: Fejlécet a stílus és felületben tölthetsz fel, linkeket pedig a Link-kezelőben vehetsz fel. Olvasgasd a G-Portál főoldalán található Segítség menüpont részletes súgóját, és nézelődj a portállistán található portálépítő oldalakon, mert sokat tanulhatsz. :)

9011.
2008.02.19 08:48
Sziasztok!Segitségeteket kérném,hogy az oldalam hogyan tudnám tartalmasabbá tenni(fejléc,linkek,okoságok,stb.).Elöre is köszönöm a segitségeteket! //gportal.hu/emerych

9010.
2008.02.18 21:03
Nem nagyobb de köszi cuki vagy:))

Elöző oldal
...
206
...
Következő oldal