»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
204
...
Következő oldal

9039.
2008.02.22 14:40

Internet Explorer 5.5 böngészőt használok. Mást még nem próbáltam.

9038.
2008.02.22 12:13

nyikorovna: Úgy látom, megáltozott a portálod címe azóta.

Adliz: IE7-ben Eszközök / Internetbeállítások / Biztonság / Egyéni szint, ott a legalsó opciónál (Programok hozzáférésének engedélyezése a vágólaphoz) engedélyezed a hozzáférést, mivel alapértelmezettként kérdést tesz fel, ahogy mutattad.

Puanita: Hm, milyen bögészőt használsz? Próbáltad másik böngészőben is?

bbboooccciii: Jogilag passzolom, mivel nem tudom mi kell ahhoz konkrétan, hogy egy kész jogvédett filmet felhasználj, de szerintem nagy gáz nem lehet ebből.

9037.
2008.02.22 11:53

Sziasztok!
Nekem az a kérdésem lenne, hogy helyes-e, amit a portálomon szeretnék létesíteni. Tudjátok, én egy olyan portált fejlesztek, ami egy olyan játékról szól, amiben filmeket kell (gyári jelenetekből) csinálni. Raktam fel pár filmet a honlapomra. Szal' a lényeg az, hogy 3 kreditért az általam csinált filmeket le lehet tölteni.
Szabályos ez?

9036.
2008.02.21 22:03

Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Most kezdtem építgetni a portálomat, de egy kissé leakadtam. Nem tudok képet feltölteni a képgalériába. Eljutok egészen a feltöltendő fájlok kiválasztásáig, de a "Tallóz" gombra rákattintva nem történik semmi, nem nyitja meg a saját gépem tartalmát. Mi lehet a probléma?

Oldalam címe: //gportal.hu/portal/stevevalentine/

Előre is köszi a segítséget!

9035.
2008.02.21 19:42
nyikorovna: már kezdem sejteni mire gondolhatsz. Egyszerű modulba írsz, a sorokat enterrel választod el? Ha így van, akkor ne csak az entert nyomd, hanem SHIFT+ENTERt, így egyből alá kerül, s nem lesz egy kb. még egy sornyi kihagyás. Ez le van írva az oldalunkon: www.hd.vilaga.hu nézz szét, hátha találsz olyan segítséget, ami hasznodra válhat.

9034.
2008.02.21 18:06
Lehet hogy én írtam értelmetlenül.Az hogy pl.a kifestők modulban miért van akkora hézag pl.A maci név és a baba név között és a többinél is ez a problámám.Ahogy mások oldalait nézedettem nincs így lehet én nem jól csinálok valamit.

9033.
2008.02.21 16:16

nyikorovna: nekem nem igazán sikerült felfognom a problémád. Modulok közti hézag? .. lehet a stílus olyan, s eredetileg van akkora távolság a modulok között. De ha egyszerű modullal készítesz menüt, nem lesz ilyen gond =) 

superuser: óó.. én is kérdezek xD
idegesítő problémám:

Ha új bejegyzést írok valaki vendégkönyvébe, s bemásolom a buttonom az oldalamról (de ha szöveget másolok akkor is..), bejön ez az ablak. S kb. 3-5x rá kell kattintanom az Elérés engedélyezésére, ahhoz, hogy be tudjam illeszteni, amit szeretnék. Mondjuk.. ha FCK szerkesztőt használok, s be akarok illeszteni valamit, akkor is ezt csinálja, htmlAreánál nem. Más gépnél nem érzékeltem ilyen problémát.. tehát óriási gyanúm van rá, hogy nálam nem okés valami.. az I.E.-ben kellene valamit átállítani? Még nem jöttem rá a megoldásra, s mivel már nagyon zavar, gondoltam megkérdezem :)
[I.E.-m nem szereti FCK editort? xD]

9032.
2008.02.21 15:27

ketimeseoldaláról katameseoldalára

ja és még azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy a modulokba ne legyen ekkora hézag hanem egymás közvetlenül egymás alatt legyenek.Előre is köszi

9031.
2008.02.21 12:17

Köszönöm mindekettőtöknek a választ. Kezdem újra a ké feltöltést.

9030.
2008.02.21 10:49
okxy: Képszerkesztő programban lekicsinyíted a képeket , hogy élvezhető méretűek legyenek, és utána feltöltöd a képtárba. A képtár nem méretezi át a képeket, ezért látod nagynak őket. Háttérképpel ugyanígy. Üdvözlő szöveget pedig egyszerű modul szövegmegjelenítős részébe írj, oda lehet képet és szöveget is beilleszteni egyszerre, részletek itt.

Elöző oldal
...
204
...
Következő oldal