|
|
G-PORTÁL FORTÉLYOK |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ha szeretsz másoknak segíteni, itt elmondhatod azokat a trükköket, amelyeket saját portálod építésénél vagy a fórumra beíráskor használtál.
|
|
|
|
|
|
... 21 |
|
|
|
|
Szia Esztibp!
Ha a hóesést háttérképnek rakod be, akkor valószínűleg az animáció is működni fog.
Üdv: Andromeda
|
|
|
|
|
|
Mindenkit megkérnék, hogy használjon kulturált, visszafogott hangnemet.
A moderálást majd mi megoldjuk, nem kérünk segítséget.
A fortélyokra koncentráljatok továbbra is, elvégre az a téma, és látom, van is itt "csicsa" bőven.
- Admin -
|
|
|
|
|
|
|
|
Simsen2sen. az nem könnyű ám,kell egy flash készítő program a gépedre. ott megszerkeszted,aztán scriptet kell hozzá generálni,meg ilyenek. babra munka,én mondom neked,én is szenvedtem vele eleget,volt hogy majdnem összetőrtem a gépem mérgembe.
|
|
|
|
|
|
|
|
a kettő közűl választanod kell szerintem vedd ki a hóesést,de persze,ezt te döntöd el.
|
|
|
|
|
|
Meg tudnátok mondani, hogy mit tegyek: Van a honlapomon hóesés, és mikor máshová animációt szeretnék berakni, nem mozog, mert a kettő együtt nem megy!!! Mit tegyek? Egyébként tök ügyik vagytok, hogy ennyi mindent tudtok!
|
|
|
|
|
|
Szép napot Mindenkinek!
Szervusz Haladó!
Ha böngészőnek IE-t (Internet Explorert) használsz, akkor egy fájl URL-jét jobb egérgomb - Tulajdonságok - Cím mezőben tudod megnézni. Zenékét is általában úgy, ha linkként van betéve.
Vannak egyéb trükkök is, hogyan lehet megkeresni egy zene URL-jét, ami nem ilyen nyilvánvaló...
Üdv: Andromeda
|
|
|
|
|
|
már rájöttem hol van a zene URL. A letőltés gombon! nameg,én egy zip formátumú zenefájl URL-ével próbálkoztam,naná hogy nem sikerűlt.
|
|
|
|
|
|
... 21 |
|
|
|