»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)
 
 
Elöző oldal
3
...
Következő oldal
 
2016.10.21 09:53

Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy én linuxot (azon belül is Fedorát) használok. Sajnos a G-PorTár nem dolgozik alóla. Firefoxban is próbáltam, Chromeban is próbáltam, inkognitó ablakban is próbáltam, az összes fájlhoz megadtam a szükséges jogosultságokat ahogy ilyenkor ezt linuxon szokás még sem történik semmi. Szeretnék saját css-t használni, de így nem tudok. Valakinek valami ötlete azon kívül, hogy tegyek fel Windowst? Szeretem a Fedorát és semmi pénzért sem válnék meg tőle.

 
2003.
2016.06.28 22:43
Ha annyira inkatív az az oldal, akkor jó lenne azt az ötletemet megvalósítani, amit az imént írtam a Tippek, új feature-k topikba: Deaktíválódjanak azok a G-Portálos oldalak, ahova nem jelenetkeznek be 1 év útán. ;-) S ha újra bejelentkeznek, akkor az oldal újra látható legyen. :-) Így nem merül fel az a gond, hogy a vendégkönyvbe való írásra nem érkezik válasz. :-D Csak azok az oldalak lesznek így láthatóak, amikkel legalább minimálisan foglalkoznak. :-)
 
2002.
2016.06.25 10:52
laszlo89: köszönjük a visszajelzéseket!
Az említett portálon valóban fennáll valamilyen hiba, aminek utána fogunk nézni, azonban szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy a portál több éve nem volt szerkesztve, így nem tartom valószínűnek, hogy a vendégkönyves bejegyzéssel valóban fel tudod venni a kapcsolatot a szerkesztővel. Amennyiben mindenképp szeretnél írni, a hiba javításáig kérlek, próbáld meg úgy, hogy az első megjelenő kódot hagyd figyelmen kívül, helyette kattints a zöld nyílra (új CAPTCHA kérése), s az ekkor megjelenő kódot gépeld be. Így nekem gond nélkül elküldte az üzeneteket, remélem, neked is sikerülni fog.
Amennyiben a Históriára az alábbi címen mész fel, a portál hibamentesen fog megjelenni elsőre is://gportal.gportal.hu/
 
2001.
2016.06.23 22:12

Másik bug:

A G-Portál História ( www.gportal.gportal.hu ) főoldala első megnyitásra teljesen szét van csúszva, Mozilla Firefox (47.0 és más verziójú) böngészőben. Ha továbblépek a belsőhivatkozásokon, akkor a weboldal rendesen megjelenik. Csak a főoldalra való első fellépéssel áll fenn ez a bug.

Print Screen: http://kepfeltoltes.hu/160623/G-Port_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

G-Portál

 
2000.
2016.06.23 22:04

Miért van az, hogy amikor üzenetet akarok küldeni vendégkönyve, akkor a helyesen beírt captcha kódot a rendszer hibásnak véli? Amikor rákattintok az elküldés gombra, akkor a Mozilla Firefox 47.0 mindig megérdezi, hogy el akarom-e hagyi az oldalt. Rámegyek az oldal elhagyása buttonra és ekkor nem küldi el az üzenetet, hanem frissül az oldal és azt írja ki roszz a captcha. Ha meg az oldal maradás buttonra kattintok, akkor semi sem történik.

A CCleaner programmal teljesen kipucoltam a Mozilla Firefox 47.0 böngészőt, de még így is fenáll a bug. Érdekes, hogy csak egy adott weboldalnál áll csak fenn ez, mégpedigaz alábbinál: //aaddaammss.gportal.hu/

 
1999.
2015.11.10 14:00

Kedves István!

A tegnap küldött ugyanilyen témájú leveledre válaszoltam, keresd a levelet a fiókodban. :)

 
1998.
2015.11.10 09:03
Szervusz, kedves "Admin" vagy "Moderátor"
 
kettő napja regisztráltam a portálra, többé kevésbé sikerült is minden, amit eddig szerettem volna megvalósítani. 
Vannak azonban egy apró kéréseim, kérdéseim.
 
A weboldalam neve:
 
//ahitelesmagazin.gportal.hu/
 
A menü összeállításnál utólag tettem be a "MOSOLYSZÜNET" menüpontot, mely minden menüponthoz hasonlóan naponta frissítésre kerül A jelenleg már feltöltött menüpontokat továbbra is tudom fejleszteni, új összeállításokkal frissíteni, az említettel viszont ez a lehetőség pillanatnyi ismereteim szerint nem lehetséges. 
Ehhez a kérdéshez kapcsolódik a menüpontok bővítése is, mert olyan menüpontokat szeretnék még az elkövetkezendőkben nyitni, melyek bármikor bővíthetők, frissíthetők.
 
Más. 
 
A Google anailitika beillesztésekor a a minden keresőrobot (10.pont) kódját illesztettem be. Vagy ennél célravezetőbb, pontosabb megoldás? 
Melyiket javaslod?
 
Miért nem jelennek meg jobb oldalon a frissítések, illetve azokból csak a versek, míg a többi rovat összeállításai nem. Mit kellene tennem, hogy a látogató minden új cikkekt láthasson?
 
Mit tanácsolsz, hogyan tovább.
 
Várom mielőbbi szíves válaszodat és segítségedet.
 
Maradok őszinte nagyrabecsüléssel irántad
 
István
alias vectra777 
 
Email címem: despero777@gmail.com
 

 

 
1997.
2015.10.26 17:37
robi781030: a jelszavas védelem bekapcsolásával automatikusan kikerül a portál a portállistából, hisz jelszóval ellátott oldalakat nincs értelme listázni, ha úgy sem lehet megnézni a tartalmat. Kapcsold vissza a publikusságot, s ismét meg fog jelenni a portálod a listában. Ezt az opciót a Beállítások menüben találod meg, közvetlen a portál rövid leírása felett.
 
1996.
2015.10.25 05:17

Hello!

Kipróbáltam, hogy kell jelszavassá tenni a blogot (tényleg csak egy kis időre), azóta nem jelenik meg se a kategória (játék) listában, se akkor, ha új tartalmat küldök, pedig a kódolást már rég kivettem. (valójában  olyan 5 perc volt, csak peóbaképpen...) Lehet ezen segíteni?

 
1995.
2015.05.12 16:14
Szakoly: nincs ilyen funkció, de ha írsz egy levelet a webmester@gportal.hu címre, a segítségedre lehetünk.
 
Elöző oldal
3
...
Következő oldal