Tuti, hogy en vagyok a hulye, de egyszeruen nem latom, hogy hogy kell elkezdeni az oldalszerkesztest. Regisztraltam. Beleptem. Es most a sugo szerint ezt kellene keresnem: Kattints a bal oszlop legfelso részében található PORTÁLT ... blokk LÉTREHOZ menüpontjára!, de eskuszom nem latom. Please Help!
9078.
2008.03.04 20:59
Helló! Beírtam a portál nevet. De nem tudok tovább lépni hol lehet az oldalamat szerkeszteni?
Az lenne a kérdésem kedves superuser, hogy mindehol találok mindenféle modulhátteret, de azt mondjuk beillesztem egy egyszerű modulba, utána hogy lehet arra ráírni?
úúúú én már olyan pipa vagyok az oldalamra háát ezt nem hiszem el belépek és kidob de nem megyek át másik oldalra ez akkor csinálja amikor a főoldalt akarom szerkeszteni tehát gyakorlatilag nem lehet használni
versenyek-oldala: 1: nézz fel oldalunkra: www.hd.vilaga.hu menj bele a Segítségekbe, s a Haladók résznél megtalálod a Fejléc menü készítését, és a Chat a fejlécre menüpontot :) 2: keress a googleban =)
9070.
2008.02.29 14:50
szt szeretném megkérdezni hogy hogy tudok fejlécbe menüt tenni??? vagy chatet???????lécci segítsetek!!!!!!!!!
másik kérdésem:Hol találok Animés képeket???????
ha valaki tudja irja meg ide paszoranora@gmail.com