»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
196
...
Következő oldal

9119.
2008.03.18 21:23

Üdv.!

A Biztonsági mentésről szeretnék érdeklődni.Létrehoztam egy biztonsági mentést,csak azt nemtudom hogy miket állít vissza.Az egész oldal tartalmát??Pl. felhasználókat is?A Fórumot is?

Előre is kösz!

9118.
2008.03.18 19:21

Üdv Superuser és a többiek! =) Ez az első hozzászólásom :D

Az lenne a kérdésem, hogy mikor létrehozok egy portált, akkor automatikusan csinál egy olyat, hogy menü, és a menüimet odarakja be. Azt hogyan lehet eltüntetni? (Létrehoztam egy új portált, de ha nem baj, nem írnám le a címét, mert még nem sokminden van rajta, de a másik portálomat nidro megcsinálta HTML-esre. Kérdeztem is tőle, hogy hogyan csinálta meg, de nem értette a kérdésem, vagy én nem kérdeztem érthetően :D).

9117.
2008.03.18 19:16
babysite: a változtatás csak következő nap hajnalban hajtódik végre. Holnap már biztosan az új címen érhető el a portálod, nyugi :-)

9116.
2008.03.18 16:30

Helló!

Portálcímet változtattam ma, megvolt a kreditfeltöltés, a levonás, a megerősítő mail és a linkre kattintás. Látszik is a kreditnaplóban ez a művelet, viszont nem jön be az új címen az oldal, maradt minden a régi. Mi az oka? az új cím ez lenne: russocasa.gportal.hu

Köszönöm előre is!

9115.
2008.03.17 20:25

Köszi a választ! Idegesítően rövid ideig tart, amíg újra kell bejelentkezni. Szerintem még 30mp sincs. Ha túl lassú  a gépem, akkor előfordul, hogy mire beérnék, újra be kell jelentkezni. (Ilyen is volt már) De ha böngészek a Total Commanderbe, biztos, hogy újra be kell jelentkeznem. Ez így nincs jól. Próbáltam az internetbeállításoknál, de az adatvédelemnél nem találtam semmilyen csúszkát. A tűzfalat majd megnézetem valakivel, aki ért hozzá, én nem. Még egyszer köszi. Üdv: Ari

9114.
2008.03.17 16:34

takacsaranka: Van egy biztonsági időkorlát, ami után automatikusan kiléptet az oldal, ha tétlen vagy. Annyit próbálj ki, hogy a böngésződ Eszközök / Internetbeállítások / Adatvédelem lapfülön lejjebb állítod a csúszkát vagy módosítasz a tűzfalad beállításán. 

szeleburdwesti: Javítottuk a hibát.

gupi62: Bármikor szerkesztheted az oldalt, akkor is, ha nincsen még feltöltve a kreditegyenlege, csak azt nem értem, hogy mit szeretnél pontosan.

9113.
2008.03.16 11:45
Mangaangel: ahogy bemész a szerkesztőbe ott van egy gomb amire rávan írva, hogy "forráskód" arra kattints rá =D
Volk: Itt a kód:
<STYLE type=text/css>
<!--
body {
overflow: -moz-scrollbars-vertical;
overflow-x: hidden;
}--></STYLE>
de ha mentél vissza volna, akkor rátaláltál volna :-)

9112.
2008.03.16 11:30

Hali!

Azt szeretném megkérdezni, hogyha a portálomra olyan menüpontokat szeretnék felhelyezni amin mintás szöveg van azt hogyan lehet beilleszteni a menübe?

Valamint még azt szeretném megtudni, hogy ezeket a menüpontokat csak akkor lehet beilleszteni, ha még nincsen feltöltve az oldal, vagy bármikor, ha már készen van az oldalam is?

9111.
2008.03.15 21:52

Szió Superuser!

Lenne egy hatalmas kérésem. Emlékszem rá, hogy régebben reklamáltam, hogy milyen rossz, hogy a felső G-portálos reklámcsík széthúzza az oldalam. Te erre raktál ide a fórumba egy kódot, ami eltünteti az alsó görgetősávot. Nemrég átalakítottam az oldalam és valszínü a kód 1-2 más dologgal együtt törlésre került... Szóval szeretném elkérni újra azt a kódot, mivel a fórumban sem találtam már meg.

Ezer köszi előre is! Volk

9110.
2008.03.14 22:19

Hello! Tudna valaki segíteni? A html kódot hova kell beírni?????? 

Elöző oldal
...
196
...
Következő oldal