»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
195
...
Következő oldal

84.
2004.01.21 00:11

Elkerülte a figyelmedet, hogy a portál webcímében nem lehet írásjel, ékezetes betű és szóköz.

Kijavítottuk adatbázis szinten a hibát. Hogy a jelszavadat miért nem tudod megváltoztatni, nem tudom. Annyi, hogy bejelentkezel, majd ott, a Bejelentkezés modulban katt az Új jelszóra. Az előbukkanó ablakban a felső sorba beírod a régi jelszavad, és alá kétszer az újat. Katt az Elküld-re, és kész.

Admin

2004.01.18 16:07

csaáó

ki gondoltam, h tiszta jó lenne ha az lenne a címem, h ...\well.com

mert,h wellcome meg .com. és amikor megakartam legközelebb nézni akkor bejött a köv kép.

Egy csómoszor láttam ilyet máshol de nálam még soha. Csak az agáz, h nem tom vissza állítani.

és nem tom a küldött jelszavatokat megváltoztatni, pedig próbáltam vagy ötszö

köszi

82.
2004.01.05 17:03

Hi. Akkor nemsokára új modulok lesznek, mivel ma 5. van. Szupee! :)

A fehérségről még annyit, hogy ma már nem volt ilyen gond, remélem ez után se lesz hasonló ilyen.

Köszi, Gabe.

81.
2004.01.05 00:20

Hello, Bush!

Na mi az, bal lábbal keltél tegnap? :) 
De egyébként igazad van, valóban sokan nyitnak feleslegesen új topicot. Amit írnak, simán beleférne valamelyik meglévőbe, de hát... Na, mindegy, egy darabig hagyjuk, aztán, ha már elolvashatta a választ a topicoló, akkor töröljük, vagy áttesszük egy alkalmas témába. Kivéve, ha van értelme külön topicban hagyni a témát.

Az a fehérség valami egyedi gond lehetett nálad, senki sem jelezte, pedig a 2400 emberkéből valakinek csak feltűnt volna. A fejlesztés - ami a szerverünket illeti - már megtörtént, igazi erőgép szolgálja ki a G-Portált.

Ami pedig a rendszer fejlesztését illeti, január első heteiben várhatók az első nyilvánvaló jelek, néhány új modul, javítások, egyszerűsítések, stb.

Admin

80.
2004.01.04 19:48
Ja, és kérem a szerkeztőséget, hogy az összes olyan fórumot törölje, ami nem függ össze a G-portallal.pl. buék 2×is fent van de nem értem mi haszna

79.
2004.01.04 19:44

Ez rémes!

Épp az elöbb minden gombnyomáskor eltünt kb 5 sor a képernyöböl, ami eltünt abból fehérség lett. Mintha csak keskenyebb lett volna a képernyöm.

Ez is a frissítés része?!

78.
2003.12.14 13:24

superuser, most csináltam valamit és remélem hogy jó valamire

én csak arra lennék kíváncsi hogy láthatóak e a képek a főoladlon, mert a többi menupont még nincs készen

www.gportal.hu/whale

2003.12.12 11:08

Uzemeltetek egy oldalt ezen a szerveren de az utobbi idoben egyaltalan nem tudom editalni az egyes menuket . Miert van ez ha bejelentkezem es a cerkara kapcsolok meg felora utan csak ezt latom.

Szoval csak a szurkeseget es nem tudok demmit csinalni.

MIT TEGYEK MI  A BAJ !!!

www.gportal.hu/aceltoll 

e-mail- gyurmo@pobox.sk

help me

76.
2003.12.10 21:05
Melyik a te portálod?

75.
2003.12.10 15:56

tisztelt admin

legyszi adjal valaszt a kovetkezo problemamra hogy mit csinaljak . a prob., a kovetkezo :

az oldalamra felraktam rengetek kepet meg mindent. nagyon buszke voltam ra. de azutan kov nap az osztaly tarsaimnak szamtech oran meg akartam mutatni , de leegtem mert ott szinte egy kep sem latszott. mitol van ez ? lehet hogy csak az azok a gepeknek a hibaja volt, menjenek el az oldalamra. ha latjak a fooldalon a kepeket vagy nem , mondjak el nekem.

mielobbi valaszt kernek

Elöző oldal
...
195
...
Következő oldal